Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit elvette a sütnivalód a csalódottságmadmax87 írta:Igazándibol nekem mind1 hova megy én igyis ugyis szeretni fogom ha real akor meg rem berámol nekünk egy kettöt a zsákba ennyit tuti érdemel a vezetöség!! A lényeg hogy jo helyre kerüljön ahol legalább megbecsülik az ilyen kvalitásu csatárokat mint Ö, Viva El Conejo!!! Hiányozni fogsz
Na legalább már leírtam 3x,végre Vki aki még így látjaBoixos írta: akkor nem laportáékkal, hanem a szurkolókkal b.szna ki,
saviolának amúgy sem a szurkolókkal, hanem a főnökséggel volt/van baja.
Jó,mondjuk ha egy Van Bommel,aki nem volt közönségkedvenc,épphogy betette a lábát,és el is ment,na ha ő odaigazol szimplán nem tetszik,vagy ilyesmi,de azért SaviolaZozzy 5 írta:Azért az én szememben nem sűllyedne a 0 alá, de egy Barca játékos ne folytassa a Madridban
Ez igaz...Figonak mindene megvolt...játéklehetőség meg minden...de azért....hát nem tudom...sztem ha valaki ennyire élvezi a szurkolók szeretetét akkor elvből nem megy el a Real-bafcbarcelonazsombi írta:Szerintem a Figo féle ügy teljese más mint ha Saviola a realba igazolna. Ami reméljük nem történik meg. Amugy Figonak soha nem fogom megbocsájtani amit tett pedig minden meg kapott itt nem úgy mint Saviola. Egy valamit kapot meg mind e kettő a szurkolok szeretetét. De Figo mindent ez a külömbség remélem érted mit akarok mondani.
Hát pedig én sem tudnám neki megbocsájtani hogy ha Madridba menne...olyan lenne ő mint Figo...tiszteletbeli katalánná választották és erre elmegy a Realhoz...egyik pillanatban közönségkedvenc másik pillanatban pedig legnagyobb utálatnak örvendő ember Barcelonában...pedig ő is azért ment el mert szerinte a Reallal sokkal több esélye van a BL-re és bajnokságra mint a Barcával tehát ő is a karrierje miatt menne el....nem hiszem hogy Figo még mindig a kedvenceid közé tartoznafcbarcelonazsombi írta:Ezel nem értek veled egyet. Én egyáltalán nem szeretném ha a realba folytaná. De neki is a karierjére is kell gondolnia. Neki sem mindegy, hogy a bajnoki cimért és europai kupákban szerepel vagy a közép csapatba szerepel. Amugy is ha a realba köt ki akkor a vezetöséget kell szidni. Akkár, hogy is dönt mindig is szeretni fogom és tisztelni . Köszönöm neki amit a csapatért tett. Hajrá Saviola
Ezel nem értek veled egyet. Én egyáltalán nem szeretném ha a realba folytaná. De neki is a karierjére is kell gondolnia. Neki sem mindegy, hogy a bajnoki cimért és europai kupákban szerepel vagy a közép csapatba szerepel. Amugy is ha a realba köt ki akkor a vezetöséget kell szidni. Akkár, hogy is dönt mindig is szeretni fogom és tisztelni . Köszönöm neki amit a csapatért tett. Hajrá Saviolaozsimiki írta:Nagyon bírom Saviolát,semmi bajom vele,én se örültem pár éve,amikor kölcsönadtuk stb...akkor kimérgelődtem magam...sajnos ami idén történt gyanítható volt,mivel nem kell ide,a vezetőség,és Frank szerint...ezekután sok jóra nem igen számíthatott....
DE: HA elmegy Madridba (amit nem igen akarok elhinni) akkor 0-ra süllyed a szememben...nem is értem azokat,akik megértenék Őt....
KÖZÖNSÉGKEDVENC![]()
Közönség miatt tart itt ahol?
NEM
Nem teheti meg,hogy a KÖZÖNSÉG által unszimpatikus (és most nagyon szépen fogalmaztam) csapathoz szerződjön! HA számít vmennyit neki a közönsége...akik mindig szerették,és tisztelték,és elismerték ITT!
Szegény Ezquerro. Remélem a számláit azért ki tudja fizetni.Slither írta: Ezqu ingyen jött, és alig keresett vmennyit.
Ezqu ingyen jött, és alig keresett vmennyit.raven írta:Hát nálam sokkal jobban beleillett a képbe, mint mondjuk Gudi vagy Ezq. nem tudom miért kellett rájuk pénzt kidobni.
Persze Saviola is túl sokat keresett és lehet, hogy nem is akart maradni.
a számból vetted ki a szót. vele kapcsolatban én is így érzekSlither írta:Mivel várható volt hogy úgyse maradt, azt kell hogy mondjam, örülök hogy végre elmegy. Csak megosztotta volna a szurkolókat, ha tovább marad és padozik. Jó volt, szép volt, de 3 évvel ezelőtt elmehetett volna, megsporólva maga körül ezt a sok herce-hurcát.
Jobb lett volna, ha ő maradt volna az elsőszámú cserecsatár, de ez van.
Sok szerencsét a további karrieredhez Saviola!