Kicsit átcsapott igazolásokba ez a topik, de egy kis offot én is megengedek magamnak.
Kb. egyetértek a lejjebb írt véleményekkel, de:
Edmilsont eladnám, Mottát vagy el, vagy kölcsönbe adnám. És leigazolnám Yaya Tourét, és mellé Albeldát. Így a padon is lenne egy viszonylag jó vkp. Nem fiatal már, sztem nem bánná, ha padozna, viszont ha beáll, akkor tud megfelelő teljesítményt nyújtani.
Krkic-et én meg nem hoznám fel. 1 esetleg 2 évre elküldeném az Ajaxhoz, sztem Ten Cate kezei alatt tudna rendes mértékben fejlődni, és mire visszajönne, már nagy játékos lenne. (Fizikailag erősebb, tapasztaltabb, etc.)
Támadósorban valószínűleg nagytakarítás lesz. Elhoznám Makaay-t cserecsatárnak. Ha marad a 4-3-3 akkor nem igazán tudom hogy kit, de kéne még igazolni. Viszont ha váltunk mondjuk egy 4-2-3-1-re vagy egy 4-2-2-2-re, akkor nagyon jó lenne Henry, állandó játéklehetőséggel. Ebben az esetben Deco-tól is megválnék.
Védelem: Nem úgy volt, hogy Gio visszamegy Hollandiába?

Én akár belemennék, egy Rafa - Piqué cserébe is. Ehhez persze nem ártana, ha Chivu jönne. Puyol - Chivu védelem jó lenne, Thuram egyre idősebb, Piqué meg még szvsz fiatal egy kicsit. Így ők ketten cserék lennének, az egyik a fiatalsága miatt jó, a másik meg a rutinja miatt.