Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.06.21. 11:51:49

Shandor írta:Azért az, h no cigi, no alcohol, rendes étkezés, meg ilyenek ALAP!!! A büntetés bevezetését is jónak tartom..
De ami nagyon kemény, az az, h 3-4 "törvényt" - lényegében - Eto'o "harcolt ki ( :lol: )" az egész csapatnak :arrow: nem tudom, most mennyire szeretheti pl. Ronnie.. :roll:
Ronie,Belletti,stb.. is kiharcolt magának egy új törvényt,hogy hamar haza kell jönniük a szórakozásból. :roll:
Kép
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.21. 11:48:15

Azért az, h no cigi, no alcohol, rendes étkezés, meg ilyenek ALAP!!! A büntetés bevezetését is jónak tartom..
De ami nagyon kemény, az az, h 3-4 "törvényt" - lényegében - Eto'o "harcolt ki ( :lol: )" az egész csapatnak :arrow: nem tudom, most mennyire szeretheti pl. Ronnie.. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:38:13

Scorpio írta:Semmi extra nincs benne!
A Barcához képest elég extra. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.21. 10:33:48

Nekem nagyon bejönnek az új "törvények". Bár elég sok alap lenne... :roll:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.21. 10:18:46

Semmi extra nincs benne!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.21. 10:12:28

Bandaror írta:szerintetek az "új vastörvények..." cikkben leírtak nem fognak a visszájára csapni? mármint nincs éjszakázás, cigi, kívülálló nem mehet öltözőbe-száálodai szobába stb... szóval ha nincs semmi köztes megoldás csak a teljes tiltás, akkor a játékosok egy része sztem inkább börtönfocinak fogja érezni az itteni életet, mint naaagy barca szerelemnek... a túlzott tiltás mindig ellenállást szül! magyarul ha ez tényleg ilyen mértékű lesz, akkor szvsz több kárt fog okozni, mint hasznot...
Azért így sem lesz olyan rosz dolguk. Ezek a vastörvények a minimum, amit meg kellett hozni. Eddig is eszerint kellett volna éldegélni a játékosoknak, és akkor nem biztos, hogy így végzünk a bajnokságban...
Bandaror
Barça C

2007.06.21. 09:55:28

szerintetek az "új vastörvények..." cikkben leírtak nem fognak a visszájára csapni? mármint nincs éjszakázás, cigi, kívülálló nem mehet öltözőbe-száálodai szobába stb... szóval ha nincs semmi köztes megoldás csak a teljes tiltás, akkor a játékosok egy része sztem inkább börtönfocinak fogja érezni az itteni életet, mint naaagy barca szerelemnek... a túlzott tiltás mindig ellenállást szül! magyarul ha ez tényleg ilyen mértékű lesz, akkor szvsz több kárt fog okozni, mint hasznot...
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.21. 02:50:47

ez kifejezetten tetszik :D

Alig várom tamás véleményét.. :roll:

varga tamás írta:Laporta szavai nálam kicsapták a biztosítékot, és komolyan felháborítanak. Adva van egy csapat, amelynek vannak működési szabályai. A játékosok és a vezetőség között napi kapcsolat van.Milyen elnök az ilyen. Megmondom én: nulla, semmilyen, tutyi-mutyi lófallosz...
...ha én munkaadó vagyok, és látom, hogy xy munkás a munkaidő alatt üldögél, akkor egyszer szólok neki, másodszor pedig a kezébe adom a munkakönyvet. Nem várok vele féléveket, minek - kutyából nem lesz szalonna. Nem változik semmi...
..."Olyan kemény leszek, mint a kő, ostorral a kezemben járok edzésre, és jaj mindenkinek". Mire Laporta: "Okés mester, tényleg [auto_cenzúra], de én hiszek neked. Hiszem, hogy meg tudsz változni, és rendet tudsz tartani az öltözőben. Maradhatsz, öregem"...
...Most bebizonyította, hogy vezetési hiányosságok is vannak a klubnál, és Laporta gyenge. Csak nehogy a két ember kézenfogva a mélybe rántsa a Barcát.
Összegezve: a nyilatkozat mélyen felháborító, gyalázatos és elgondolkodtató. És szomorú, hogy ez a gyenge teljesítmény következmények nélkül marad. Ilyen a világon nincs.
És megelőzendő: semmi kárörvendés, semmi zrika vagy ilyesmi :arrow: tényleg érdekel :!:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.21. 02:19:17

Egyre jobban meg vagyok elégedve az elnökúrral!
JÓl csinálják! :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 13:36:30

Nem lenne rossz! Főleg ha Chivu jönne! Én Mancinit is elhoznám Rómából!
PCsabi
aka Game90

2007.06.20. 13:35:11

Tegnap már leírtam nagyjából az elképzeléseimet, most jöjjön egy keret:

Kapus: VV, Jorquera

Védők: Zambrotta, Puyol, Oleguer, Thuram, Sylvinho, Abidal + 1 belső védő, aki sztem nem Chivu lesz :? Én örülnék egy fiatal, magabiztos embernek, aki Thuram helyét átvenné majd a védelemben.

Kp: Xavi, Iniesta, Yaya Touré, Marquez, Deco ( :roll: ??), Crosas esetleg.

Csatárok: Samu, Messi, Ronaldinho, dos Santos, Henry + 1, aki nem tudom, hogy ki lesz: marad Guddy, esetleg Makaay vagy Mutu :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.20. 13:17:46

Kicsit átcsapott igazolásokba ez a topik, de egy kis offot én is megengedek magamnak.

Kb. egyetértek a lejjebb írt véleményekkel, de:

Edmilsont eladnám, Mottát vagy el, vagy kölcsönbe adnám. És leigazolnám Yaya Tourét, és mellé Albeldát. Így a padon is lenne egy viszonylag jó vkp. Nem fiatal már, sztem nem bánná, ha padozna, viszont ha beáll, akkor tud megfelelő teljesítményt nyújtani.

Krkic-et én meg nem hoznám fel. 1 esetleg 2 évre elküldeném az Ajaxhoz, sztem Ten Cate kezei alatt tudna rendes mértékben fejlődni, és mire visszajönne, már nagy játékos lenne. (Fizikailag erősebb, tapasztaltabb, etc.)

Támadósorban valószínűleg nagytakarítás lesz. Elhoznám Makaay-t cserecsatárnak. Ha marad a 4-3-3 akkor nem igazán tudom hogy kit, de kéne még igazolni. Viszont ha váltunk mondjuk egy 4-2-3-1-re vagy egy 4-2-2-2-re, akkor nagyon jó lenne Henry, állandó játéklehetőséggel. Ebben az esetben Deco-tól is megválnék.

Védelem: Nem úgy volt, hogy Gio visszamegy Hollandiába? :roll: Én akár belemennék, egy Rafa - Piqué cserébe is. Ehhez persze nem ártana, ha Chivu jönne. Puyol - Chivu védelem jó lenne, Thuram egyre idősebb, Piqué meg még szvsz fiatal egy kicsit. Így ők ketten cserék lennének, az egyik a fiatalsága miatt jó, a másik meg a rutinja miatt.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 12:42:51

Rivaldo11 írta:Szerintem Vieira nem gyors. Diarra sem. Albelda szintúgy nem.
Egy vkp-nak a gyorsaság alapkövetelmény lenne? Nem hiszem.
Mindenféleképp jól kell olvasnia a játékot, ez nagyon fontos szerintem. Azzal viszont egyetértek, hogy legyen erős, és labdabiztos. Tudjon, és akarjon ütközni. Legyen ütemérzéke, és a megszerzett labdval tudjon mit kezdeni. De a gyorsaságot, azt hagyja meg a szélen játszóknak.
Értem mire gondolsz.
De én úgy látom, ég és föld a különbség egy Márquez-Edmílson páros "sebessége" és a fent említett hármasé között.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.20. 12:24:57

Szerintem vkp legyen erős, nagy munkabírású, határozott, kemény, a lövőteknikája se legyen rosz. És fejeljen nagyon jól.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.20. 12:22:22

Szerintem Vieira nem gyors. Diarra sem. Albelda szintúgy nem.
Egy vkp-nak a gyorsaság alapkövetelmény lenne? Nem hiszem.
Mindenféleképp jól kell olvasnia a játékot, ez nagyon fontos szerintem. Azzal viszont egyetértek, hogy legyen erős, és labdabiztos. Tudjon, és akarjon ütközni. Legyen ütemérzéke, és a megszerzett labdval tudjon mit kezdeni. De a gyorsaságot, azt hagyja meg a szélen játszóknak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.20. 12:17:18

Enrique: Marquez nem a leggyorsabb, de mondjuk ütköző ember, és hát idén sokat nem bizonyított ebből, de vb-n és tavaly jól megállta a helyét labdabiztosság szempontjából. Szal szerintem padra, alapverően vkp-ként, és amolyan középsővédő-is jokerként rendben lehetne.

Miki: Azthiszem, h úgy nem igazolhatunk ,se vkp-re, se csatársorra, hogy megfelelő helyettesítésünk legyen. Nem készülhet fel egy csapat sem úgy, h hátha egyik lesérül másik [auto_cenzúra] lesz, illetve úgy h a csatársorbol is ketten kidőlenk majd...
Ponthogy ez a kis kockázat benne van. Sztem nem lehet azt csinálni, hogy minden helyre 3 emberünk legyen. Főleg nem a vkp posztra.
Csatársornál meg, hát igen, Bojan és Giova egyszerre sok, de utóbbi tuti h feljön. Akkor viszont kell két cserecsatár.

Az itt a nagy kérdés, hogy Henryt hogy képzelné el a vezetőség. :roll: Nagyon nem szeretném, ha rotálni kéne. vagy egyáltalán, akárhogy is megbontani elől a tridentét.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.20. 09:45:37

Ha már a Rijkaarddal kapcsolatos döntésében nem értek Laportával egyet, legalább igazolás téren jól látja a dolgokat. 4-6 ember, ennyi pont elég és kell is...

A védelemben én Thuramot mindenképpen marasztalnám. Marquez go középpálya, és akkor mind2 "nagyszerű" védekező középpályásunk szedhetné a sátorfáját. Sylva mehet, Gio marad másodhegedűsnek.

A középpályára egy Vkp kell, ez legyen Toure.

A cserecsatárok közül szerintem már mindenki alkalmatlan, szerencsére úgylátszik, távoznak is. ha marad Deco, akkor nekem henry nem kéne, viszont akkor nem kizárt 2 jó, padozást bíró csatár leigazolás sem.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.06.20. 09:32:23

Úgy gondolom hogy a jövő évi védelmünk alappillére Chivu lesz, elengedhetetlen igazolás, nemcsak a képességei miatt hanem az intelligenciája miatt is amivel összefogná Puyollal együtt a védelmet.
Vkpnek jó lesz Toure, nagyon jókat mondanak róla, néztem is pár videót, bíztató. Cserének nálam jó lenne Motta is, vagy Marquez, 3.nak pedig Crosast kell felhozni.
Csatároknál van a nagy dilemma.Jelenleg Henry érkezése tűnik prioritásnak, vmint Dos Santos felhozatala, most Henry és Dos Santos mögé esélytelen egy Mutu szintű csatárt igazolni. Emiatt meghagynám Guddyt, Henryért áldozatokat kell hozni.
Krkicet mindenképp kölcsön kell adni 1-2 évre, amikor is már legalább 2.számú csatár lenne sok játéklehetőséggel, túl nagy reménység ahoz hogy itt üljön egy évet a padon évi 200 percet játszva.
Összeségében talán még sose voltam ilyen elégedett a felmerült nevekkel mint idén, most viszont keményen meg is kell szerezni őket, mindenhol nyerő helyzetből indulunk, Chivu is szívesebben jönne ide, plusz a ROma se a riválisának adná el szíve szeriint, Abidal nyíltan culé, úgytűnik Henry most döntött, Toure pedig talán a legkönnyebben megszerezhető és külföldi portálok szerint ő lehet bármelyik pillanatban az első igazolásunk.
Most bizonyíthatja Laporta hogy milyen elnök is, ugyanis nehezebb egy csapatot átalakítani mint teljesen újat építeni...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 09:03:28

lionelmessi19 írta:Hát szűk-szűk, de mondjuk én annyira nem aggódok emiatt, plusz Rijkaard kicsit szűkebbet akart, szal erre van nagy esély, főleg h valszeg lesz 1-2 távozó...
Max még ahogy írtad, Crosast felhozni, és akk 21 fő.
Csatársor: amikor írtam, arra gondoltam, h még egy ilyen idény nem lesz, h két tagja is sérült egyszerre a tridentének... ebben bíznunk kell
Én is elolvastam még az este,de reakcióra már nem tellette :lol:

Szóval:

Ez nagyon szűk,főleg a vkp-k száma nem tetszik,legalább még 1 ember kell oda!!!! Ez egyértelmű számomra! 2 (Toure,Rafa) nagyon kevés,elég ha egyik megsérül,másik meg kumma x*r formában van,és ki is vagyunk végezve....Mert Xavi,Ini,Deco nem tudja azt a feladatot maxra ellátni,és akkor támadásainkból vennénk el az erőt...

Védőkkel egyetértek,kapúsokkal is,de nem úgy volt,h Jorquera távozik :?: :roll:

Csatárok: ha jön Henry,akkor is kell még 1 csatár (Dos Santos,esetleg még Krkic feljövetele ellenére is :idea: :!: ),aki nyugodt szívvel padozik,és tapasztalattal bőven rendelkezik :arrow: így tényleges javulást lehet várni,ha netalántán szükséges a beállítása...(Makaayt szeretném,vagy Mutu,de mindenféleképpen hasonló szintű kell!!!!)

Bizalom dolog,h még 1 ilyen idény úgyse lesz,stb...: Hát ez egy profi klub,nem engedhetjük meg magunknak,h a bizalomra,a kétesélyes dolgokra bízzuk a szezonunkat,és esetleg ezért ne igazoljunk még 1,vagy 2 embert (padra) ez szntem butaság lenne!!! Be kell biztosítani magunkat,a rosszabb eshetőségekre is! Sosem lehet sajnos tudni...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 08:57:39

Nagyjából reálisan látod a dolgokat Lio, néhány gondolatot fűznék hozzá:
Márquezt én nagyon nem szeretném látni vkp szerepkörben, mert annyira, de annyira lassú (like Edmílson), hogy ugyanolyan gyenge lenne ez a poszt jövőre is, mint idén. Ide mindképp olyan ember kell aki, kemény, erős, labdabiztos és gyors - mindenki döntse el melyik igaz Márkóra.

Aztán, csatártéren biztosan nem fognak megvalósulni az elképzeléseid, mert ha távozik Giuly és Ezquerro is Saviola mellett, és pláne eladják a Józsit is, akkor ezerszázalék, hogy vesznek egy rendes cserecsatárt akár jön Henry, akár nem. Nagyon nagy rizikó lenne azért egy Giovanival meg Bojannal a padon.

A többi dologgal szerintem egyetértek, a felmerült négyes (Yaya, Chivu /- őt még biztos nem vette meg az Inter, nem írja sem az asroma.hu, sem az internazionale.hu/, Titi, Abidal) leigazolása elengedhetetlen, és a távozók is valószínűleg az említettek lesznek (remélem).
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.20. 01:47:34

áhhh Chivu lehet hogy az interben :evil: :cry:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2007.06.20. 01:41:50

lionelmessi19 írta: Thuram nem tom, h kezdő lesz e, de mindenesetre Laporta nyilatkozta, hogy szeretnének középső védőt, ezért feltételezem, h erre is lehet reális esély. Marquezt én is... :) Csak mint egy kis plusz pozitívum írom, h vészhelyzetben középső védőnek is jó.
Én max jövő nyáron igazolnék belső védőt. Thuram 1 évig még elfocizgat itt elég magas szinten, utána meg jöjjön egy fiatal. Főleg, hogy most olvastam, hogy Chivu már az Interé: 12 milla + Pizarro. De ennek még utánanézek, mostanában semmi sem biztos :)
Marquez csak tényleg a legvégsőbb esetben :)

Csatárokhoz: én sem hinném, hogy lenne még egy ilyen balszerencsés szezonunk. Henryra viszont én egyre kevesebb esélyt látok :roll: Ilyen olyan hírek, de semmi plusz. Augusztus végégig még meglátjuk.
Ugyebár min. 6 csatár kell: Tridente + dos Santos már biztos. Henry + Guddy egy nagy ? Krkic meg nem hinném, hogy felfog jönni jövőre :arrow: kölcsön lesz adva.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.20. 01:33:47

én lennék a világ legboldogabb embere ha ezek az igazolások mind sikerülnéneknagyon jókis csapat lenne én LM19-el egyre gondolunk bár én is felhoznám Crosas-t vagy esetleg Olmo-t is fellehetne
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.06.20. 01:30:51

Thx.. :D

Na még én is egy keveset, aztán GO TO BED.
Thuram nem tom, h kezdő lesz e, de mindenesetre Laporta nyilatkozta, hogy szeretnének középső védőt, ezért feltételezem, h erre is lehet reális esély.

Marquezt én is... :) Csak mint egy kis plusz pozitívum írom, h vészhelyzetben középső védőnek is jó.

Hát szűk-szűk, de mondjuk én annyira nem aggódok emiatt, plusz Rijkaard kicsit szűkebbet akart, szal erre van nagy esély, főleg h valszeg lesz 1-2 távozó...
Max még ahogy írtad, Crosast felhozni, és akk 21 fő.

Csatársor: amikor írtam, arra gondoltam, h még egy ilyen idény nem lesz, h két tagja is sérült egyszerre a tridentének... ebben bíznunk kell sztem, nagy rá az esély. Ezenfelül pedig dos Santos tuti, és sztem meg is állja majda helyét, Krkic-t igazából nem tudom, de írtam is h kissé bizonytalan vagyok. Henrys ügy meg olyan, h nem tudom eldönteni, h jó vagy rossz lenne-e, de mindenesetre vki igazolnunk kell mindenképp, ha nem is őt.
szal Dos Santos tuti, és még 2 ember kell sztem, egyik biztos igazolás szükséges, másik vagy B vagy igazolás vagy Guddy... ezt a vezetőségre bízom. :D

Na jó éjt mindenkinek. :) Ha még van itt vki... :lol:
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.20. 01:12:52

Lio, végigolvastam :)

Kissé késő van, így nem akarok sok dolgot írni:
1. sztem Thuram jövőre is kezdő lesz, bár nem a legfiatalabb. Nem ártana egy belső védőt igazolni, de sztem nem fogunk :?
2. Marquezt jövőre csak védekező kp-ként szeretném látni.
3. ez a 20 fős keret nekem túl szűk, nem ártana 1-2 ember még.
4. akiket írtál védőnek nagyon jók, több poszton is bevethetőek, ide elég 7 ember.
5. kp-ra még felhoznám Crosast.
6. csatársor nekem nem az igazi. Bojan és dos Santos még nem bizonyított semmit felnőtt szinten, így elég merész a Tridentével, esetleg Henryval + velük nekilátni egy szezonnak.
Lezárt