Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronie,Belletti,stb.. is kiharcolt magának egy új törvényt,hogy hamar haza kell jönniük a szórakozásból.Shandor írta:Azért az, h no cigi, no alcohol, rendes étkezés, meg ilyenek ALAP!!! A büntetés bevezetését is jónak tartom..
De ami nagyon kemény, az az, h 3-4 "törvényt" - lényegében - Eto'o "harcolt ki ()" az egész csapatnak
nem tudom, most mennyire szeretheti pl. Ronnie..
Azért így sem lesz olyan rosz dolguk. Ezek a vastörvények a minimum, amit meg kellett hozni. Eddig is eszerint kellett volna éldegélni a játékosoknak, és akkor nem biztos, hogy így végzünk a bajnokságban...Bandaror írta:szerintetek az "új vastörvények..." cikkben leírtak nem fognak a visszájára csapni? mármint nincs éjszakázás, cigi, kívülálló nem mehet öltözőbe-száálodai szobába stb... szóval ha nincs semmi köztes megoldás csak a teljes tiltás, akkor a játékosok egy része sztem inkább börtönfocinak fogja érezni az itteni életet, mint naaagy barca szerelemnek... a túlzott tiltás mindig ellenállást szül! magyarul ha ez tényleg ilyen mértékű lesz, akkor szvsz több kárt fog okozni, mint hasznot...
És megelőzendő: semmi kárörvendés, semmi zrika vagy ilyesmivarga tamás írta:Laporta szavai nálam kicsapták a biztosítékot, és komolyan felháborítanak. Adva van egy csapat, amelynek vannak működési szabályai. A játékosok és a vezetőség között napi kapcsolat van.Milyen elnök az ilyen. Megmondom én: nulla, semmilyen, tutyi-mutyi lófallosz...
...ha én munkaadó vagyok, és látom, hogy xy munkás a munkaidő alatt üldögél, akkor egyszer szólok neki, másodszor pedig a kezébe adom a munkakönyvet. Nem várok vele féléveket, minek - kutyából nem lesz szalonna. Nem változik semmi...
..."Olyan kemény leszek, mint a kő, ostorral a kezemben járok edzésre, és jaj mindenkinek". Mire Laporta: "Okés mester, tényleg [auto_cenzúra], de én hiszek neked. Hiszem, hogy meg tudsz változni, és rendet tudsz tartani az öltözőben. Maradhatsz, öregem"...
...Most bebizonyította, hogy vezetési hiányosságok is vannak a klubnál, és Laporta gyenge. Csak nehogy a két ember kézenfogva a mélybe rántsa a Barcát.
Összegezve: a nyilatkozat mélyen felháborító, gyalázatos és elgondolkodtató. És szomorú, hogy ez a gyenge teljesítmény következmények nélkül marad. Ilyen a világon nincs.
Értem mire gondolsz.Rivaldo11 írta:Szerintem Vieira nem gyors. Diarra sem. Albelda szintúgy nem.
Egy vkp-nak a gyorsaság alapkövetelmény lenne? Nem hiszem.
Mindenféleképp jól kell olvasnia a játékot, ez nagyon fontos szerintem. Azzal viszont egyetértek, hogy legyen erős, és labdabiztos. Tudjon, és akarjon ütközni. Legyen ütemérzéke, és a megszerzett labdval tudjon mit kezdeni. De a gyorsaságot, azt hagyja meg a szélen játszóknak.
Én is elolvastam még az este,de reakcióra már nem tellettelionelmessi19 írta:Hát szűk-szűk, de mondjuk én annyira nem aggódok emiatt, plusz Rijkaard kicsit szűkebbet akart, szal erre van nagy esély, főleg h valszeg lesz 1-2 távozó...
Max még ahogy írtad, Crosast felhozni, és akk 21 fő. Csatársor: amikor írtam, arra gondoltam, h még egy ilyen idény nem lesz, h két tagja is sérült egyszerre a tridentének... ebben bíznunk kell
Én max jövő nyáron igazolnék belső védőt. Thuram 1 évig még elfocizgat itt elég magas szinten, utána meg jöjjön egy fiatal. Főleg, hogy most olvastam, hogy Chivu már az Interé: 12 milla + Pizarro. De ennek még utánanézek, mostanában semmi sem biztoslionelmessi19 írta: Thuram nem tom, h kezdő lesz e, de mindenesetre Laporta nyilatkozta, hogy szeretnének középső védőt, ezért feltételezem, h erre is lehet reális esély. Marquezt én is...Csak mint egy kis plusz pozitívum írom, h vészhelyzetben középső védőnek is jó.