Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SziaSlither írta:Jé, megjött greckiné!ééén írta:Na akkor most már valaki árulja el egy olyan film címét is, ami alatt és greckipocak mellett nem alszom el kb. 5 perc alatt![]()
Én a Next című filmet ajánlom, az elégé fent tudta tartani az érdeklődésemet végig.
Jé, megjött greckiné!ééén írta:Na akkor most már valaki árulja el egy olyan film címét is, ami alatt és greckipocak mellett nem alszom el kb. 5 perc alatt
Nekem is Windu a favorit, és szerintem Luke után ő a legerősebb Jedi. Végülis legyőzte az uralkodót csak Anakin sunyi módon levágta a kezét. Azért őt is meglehet érteni, mert a szerelméért harcolt.kovinho írta:Én nagyon birom a Star Wars epizódokat. Az egyik - ha nem a legnagyobb kedvencem. Szerintem is a 3. rész a legjobb. A Jediknél Windu () a sitheknél Dooku a kedvencem. Jar-Jar a legnagyobb arc.
Erre, sürge...
Most szombaton?Los Banditos írta:Szombaton 19:30-tól az RTL-en: Star Wars | - A bajlós árnyak.![]()
Akkor szépen lassan kezd el szerintem.Scorpio írta:Én még nem tudom! Még nem látam egyik részsét se!Evilgrim írta:Nekem valahogy nem jön be a Star Wars..
Uhh. Akkor jövő héten meg is nézem, bár mindig el szoktam felejteni mi mikor van.ozsimiki írta:
Amúgy Zene topicban látom,h bírod a 3.műszakot, olvass ebben a topicban kicsit lejjebb,áradoztam egy pár sort,h végre folytatják a Reteken...új részek![]()
Eddig lement 3! Múlt héten 1,tegnap duplaepsön
![]()
Imádom ezt a filmet. Tényleg úgy van, ahogy írtad, bár sztem az apai és a szülői szigor is érvényesül a filmben. Soós Imre tekintetét pedig nem lehet elfelejteni.Vito írta:nemhogy megnéztétek volna a Körhintát tegnap.
a magyar filmművészet egyik zászlóshajója, nem mellesleg tökéletes képet fest az '50-es évek Magyarországáról.
Gondolom akkor te is ezt a módszert alkalmazod otthon, igaz?Vito írta: azér' ne túlozz!
ez a film 50 éve készült. akkor még más volt a szempont.
azért a mai túlzottan feminim világban érdekes volt látni a régi időket.
ott és akkor a férfi volt a törvény, az volt, amit a férfi mondott, mert sokkal nagyobb volt a megbecsülés a férfi iránt.
'azt mondtam menjetek aludni!'
megjegyzem ezzel akkor marhára nem éltek vissza a férfiak, cserébe sokkal kevesebb válás és megcsalás volt.
lányok, lehet nekem esni.
Egyik nap megakartam nézni, aztán elvetettem az ötletetScorpio írta:Látta valaki a Karib 3-mat? Milyen?
Éppen a Csipet Csapat 4. évadját nézem!!!![]()