Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem a Super-Aguris vezetéséhez hanem a Hondáséval hasonlítottam össze.Azt állandoan törte,zúzta úgy mint Montoya a Williamsat meg 1 kicsit a McLarent is.Game90 írta:Azért én nem hasonlítanám ösze JPM-t és SatótBojan Krkic írta:Képes volt nyerni 1 futamot Montoya. Nem az F-1be volt a helye.Olyan volt mint régebben Sato:
kamikaze
Azért én nem hasonlítanám ösze JPM-t és SatótBojan Krkic írta:Képes volt nyerni 1 futamot Montoya. Nem az F-1be volt a helye.Olyan volt mint régebben Sato:
kamikaze
Én is ezt mondom.Én Forma-1 bolond vagyok és ő a kedvencem de azt mondom hogy ez már kicsit felháborít.Kicsit elvette az agyát a pia meg az is hogy "Ferrari".Scorpio írta:Szedd össze magad, Kimi!
Finoman figyelmeztette alulteljesítő pilótáját, Kimi Raikkönent a Ferrari elnöke, Luca Di Montezemolo. A csapatfőnök Jean Todt szerint nincs veszélyben a finn helye az istállónál.
"McLareneket már csak a visszapillantó tükrömben látok" - nyilatkozta múlt év végén Kimi Raikkönen, miután a McLarentől a Ferrarihoz igazolt. Terve az idei első futamon összejött, győzött, azóta viszont mindig az ezüst autók mögött végzett.
Az utóbbi négy futamon csak tíz pontot szerzett: Spanyolországban műszaki hiba miatt nullát, majd egyet, négyet, ötöt. Az európai versenyeken, azaz két és fél hónapja nem állt dobogón, legutóbb a Bahreini GP-n volt harmadik.
A csapatfőnök Jean Todt szerint helye biztos a csapatnál, ám a Ferrari-elnök Luca Di Montezemolo szóvá tette, nem erre számítottak, amikor szerződtették.
"Az igazi Raikkönent akarjuk látni, akitől mindenki fél. Kimi mindig ott volt a vb-harcban, várjuk, hogy visszatérjen oda" - nyilatkozta a BBC-nek.
Montezemolo szerint a Forma-1 három legjobbja Michael Schumacher, Fernando Alonso és Raikkönen. A német visszavonult, a spanyol második a pontversenyben, vb-esélyes. Az ő klasszisuk viszont csak negyedik, tizenhat pontra Alonsótól, huszonhatra a vezető Lewis Hamiltontól.
http://index.hu
Én azért a vevő fejére lettem volna kíváncsi! Biztos örült neki!Bojan Krkic írta:Már hozzászokott a jobb tapadáshoz,nagyobb gyorsasághoz stb.Scorpio írta:Lewis Hamilton lenullázta a tizenötmilliós gokartot
Összetörte korábbi, a hét elején 42100 fontért elárverezett gokartját Lewis Hamilton. Az új tulajdonos csütörtökön kapta meg a 15,5 millió forintot érő gépet, de a McLaren-Mercedes pilótája még ment vele néhány kört.
http://index.hu/sport/forma1/hamnull0622/
De hát nincs mindenbe kipörgésgátló![]()
Már hozzászokott a jobb tapadáshoz,nagyobb gyorsasághoz stb.Scorpio írta:Lewis Hamilton lenullázta a tizenötmilliós gokartot
Összetörte korábbi, a hét elején 42100 fontért elárverezett gokartját Lewis Hamilton. Az új tulajdonos csütörtökön kapta meg a 15,5 millió forintot érő gépet, de a McLaren-Mercedes pilótája még ment vele néhány kört.
http://index.hu/sport/forma1/hamnull0622/
Szemét Stephney ha Monacoban megtette szerintem máskor is.Scorpio írta:Forma-1: szándékos szabotázs a Ferrarinál?
A Forma-1-ben szereplő Ferrari szándékos szabotázzsal gyanúsítja Nigel Stepneyt, az istálló technikai fejlesztésekért felelős mérnökét.
"Az ügyészség vizsgálja a történteket, ebből mindenki sejtheti, hogy komoly dologról van szó" - mondta a La Gazzetta dello Sport című lapban Jean Todt csapatfőnök.
Az újság úgy értesült, hogy hat nappal a Monacói Nagydíj előtt ismeretlen eredetű port találtak a szerelők a két pilóta, Kimi Ra:ikkönen és Felipe Massa autójának benzintankjában. Az ismeretlen anyagot eltávolították a járműből és további vizsgálat céljából átadták a rendőrségnek.
Stepney korábban főmérnöke volt a csapatnak és miután Ross Brawn bejelentette, hogy egy évig pihenni szeretne, abban bízott, ismét elláthatja ezt a feladatot. Jean Todt azonban "lefokozta" őt és a technikai fejlesztések irányításával bízta meg.
A Ferrari belső vizsgálat is indított a történtekkel kapcsolatban, közleményében ugyanakkor kijelentette, hogy amíg nem derül ki egyértelműen, mi történt, addig Stepney is teljes jogú tagja a csapatnak.
http://www.fn.hu
Még szerencse, hogy nem a két pilóta zsebében találták megScorpio írta:Az újság úgy értesült, hogy hat nappal a Monacói Nagydíj előtt ismeretlen eredetű port találtak a szerelők a két pilóta, Kimi Raikkönen és Felipe Massa autójának benzintankjában.
Tegyük fel,hogy Neked igazad van,és nagyobb hátszele van,mint AlonsonakKralo írta:A tény nem Montoya véleményéből fakad.ozsimiki írta: Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtetted![]()
Ugye ezt nem írod komolyan![]()
Montoya nyilatkozata miatt ez egyáltalán nem fog ténnyé válni
Majd pont Ő tudja a frankót,akár volt ott akár nem...de Montoya nyilatkozott már olyat is,hogy ,Schuminál,Mikanal,sőt még Alonsonál is jobb pilóta,csak így nem szerették meg úgy nem szerették
Akkor ezek is tények?
A tény nem Montoya véleményéből fakad.ozsimiki írta: Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtetted![]()
Ugye ezt nem írod komolyan![]()
Montoya nyilatkozata miatt ez egyáltalán nem fog ténnyé válni
Majd pont Ő tudja a frankót,akár volt ott akár nem...de Montoya nyilatkozott már olyat is,hogy ,Schuminál,Mikanal,sőt még Alonsonál is jobb pilóta,csak így nem szerették meg úgy nem szerették
Akkor ezek is tények?
Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtettedKralo írta:Ez a vélemény megint csak alátámasztja az álláspontomat ozsimikivel folytatott vitámban. Tehát Alonso nyilatkozata nem szánalom, pusztán tény.
Ez a vélemény megint csak alátámasztja az álláspontomat ozsimikivel folytatott vitámban. Tehát Alonso nyilatkozata nem szánalom, pusztán tény.
Többször is!Game90 írta:Én kedveltem MontoyátShandor írta:Én tényleg nem értem ezt a Montoyát. Bukott versenyzőként elhagyja a Forma 1-et, majd 2-3 hetente - Amerikából(!) - jól megmondja.Ő ilyen, mindig beszól, bárkiről legyen szó
asszem MS-nek is beszólt már.
Én kedveltem MontoyátShandor írta:Én tényleg nem értem ezt a Montoyát. Bukott versenyzőként elhagyja a Forma 1-et, majd 2-3 hetente - Amerikából(!) - jól megmondja.