Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na várjunk csakozsimiki írta:egyik részről25 milli ójróóóó
Pool
másik részről27 milli font
![]()
Atl.Madrid
NEM!Game90 írta:De a 25 is fontban van nem?ozsimiki írta:25-27 csakhát az a 27 végig font....![]()
Na mindegy, nem égetem tovább magam
De a 25 is fontban van nem?ozsimiki írta:25-27 csakhát az a 27 végig font....
Bezooony! De gondolom azért nem ekkorára számítottál,mert úgy vetted le,h csupán 2millió font a különbség,elsőre én is...Game90 írta:Ennyi lenne a különbség?Shandor írta:25 millió euro=6,25 milliárd HUF=16,9 millió font
27 millió font=10 milliárd HUF=40 millió euro
vagyis a differencia: 10 millió font=15 millió euro=3,75 milliárd HUF
Ennyi lenne a különbség?Shandor írta:25 millió euro=6,25 milliárd HUF=16,9 millió font
27 millió font=10 milliárd HUF=40 millió euro
vagyis a differencia: 10 millió font=15 millió euro=3,75 milliárd HUF
Tavaly és tavalyelött is meg akartuk szerezni.rytuu írta:Trezeguet megy a Valenciába
Véletlenül sem kioktatni akarlakGame90 írta:De azért egy ilyen klubnak már nem mindegy? Van 100 millió fontjuk a vásárlásra, akkor nehogy már az a 2 millió font földhözvágja őket.
Tudom én aztSlither írta:Azért nem 2 millió euró a különbség.
Ha € akkor a különbözet az enyém!Shandor írta:Azért nagyon nem mindegy, hogy font (370 HUF) vagy euro(250 HUF)..Game90 írta:A madridi klub 27 millió fontért elengedné legjobb futballistáját, a Liverpool azonban ennyit nem akar fizetniRaziel írta:A Liverpool 25millio eurot fizetne Toressért.hát bazze, ha már kiakarnak csengetni 25-öt, akkor az a 2 millió már ló... Főleg, hogy állítólag 100 milliót költhetnek. De én nem tartom olyan nagy játékosnak
Azért nagyon nem mindegy, hogy font (370 HUF) vagy euro(250 HUF)..Game90 írta:A madridi klub 27 millió fontért elengedné legjobb futballistáját, a Liverpool azonban ennyit nem akar fizetniRaziel írta:A Liverpool 25millio eurot fizetne Toressért.hát bazze, ha már kiakarnak csengetni 25-öt, akkor az a 2 millió már ló... Főleg, hogy állítólag 100 milliót költhetnek. De én nem tartom olyan nagy játékosnak
Azért nem 2 millió euró a különbség.Game90 írta:A madridi klub 27 millió fontért elengedné legjobb futballistáját, a Liverpool azonban ennyit nem akar fizetniRaziel írta:A Liverpool 25millio eurot fizetne Toressért.hát bazze, ha már kiakarnak csengetni 25-öt, akkor az a 2 millió már ló... Főleg, hogy állítólag 100 milliót költhetnek. De én nem tartom olyan nagy játékosnak
Ismerős igazolási taktika!Game90 írta:A madridi klub 27 millió fontért elengedné legjobb futballistáját, a Liverpool azonban ennyit nem akar fizetniRaziel írta:A Liverpool 25millio eurot fizetne Toressért.hát bazze, ha már kiakarnak csengetni 25-öt, akkor az a 2 millió már ló... Főleg, hogy állítólag 100 milliót költhetnek. De én nem tartom olyan nagy játékosnak
A madridi klub 27 millió fontért elengedné legjobb futballistáját, a Liverpool azonban ennyit nem akar fizetniRaziel írta:A Liverpool 25millio eurot fizetne Toressért.
Ezen már nem is csodálkozok! Sajnos annyira leromlott az NS!lionelmessi19 írta:Nemzeti Sport kicsit le van maradva![]()
Olyan másfél hete nyilatkozta Samu, hogy szeretne maradni, és nagyon örülne, ha Henryvel játszhatna egy csapatban...
Ezt már lehetet tudni,hogy Eto'o nem igazol el!Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144778
Eto'o nem igazol el,Henryval szeretne együtt játszani.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144779
A Liverpool 25millio eurot fizetne Toressért.
A Lyon-os Tiago?noname írta:A Corriere dello Sport szerint Tiago és Quagliarella aláírt a Juvéhoz
Evilgrim írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144776
Az „oranje” 32 büntető után döntős, és Szerbia lesz az ellenfele
Jó olvasni! 2 védő megvan, csak sikerüljön az igazolás!noname írta:A Corriere dello Sport szerint Tiago és Quagliarella aláírt a Juvéhoz Ha ez igaz, akkor a Juve jövőre nagyon erős lesz. Ha be tudnak szerezni még 1-2 jó védőt, akár a bajnoki címért is küzdhetnek.