Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kíváncsian várom Eto'o reakcióját, amikor Rijkaard közli vele, hogy ma csak csere leszel...Rivaldo11 írta:Így van. Ez lenne a legjobb megoldás. Ha semki nem akar távozni, mi ne adjuk el! Hosszú a szezon, mindenkire szükség lesz. Bárki szorul is a padra, hosszú távon szerepet fog kapni. Olyan fegyver kerülhet a kezünkbe-megfelelő rotálás esetén-amivel nem tud senki versenyezni:lionelmessi19 írta:Hogy őszinte legyek, úgy hogy minden nap olvasok elég sok cikket a dolgokkal kapcsolatban, nekem úgy áll össze a kép, hogy az alap támadó hatosból senki nem távozik (Iniesta, Xavi, Deco, Messi, Dinho, Samu) és csupán jön melléjük Henry.
Év közben is friss, pihent klasszisaink lesznek.
Így van. Ez lenne a legjobb megoldás. Ha semki nem akar távozni, mi ne adjuk el! Hosszú a szezon, mindenkire szükség lesz. Bárki szorul is a padra, hosszú távon szerepet fog kapni. Olyan fegyver kerülhet a kezünkbe-megfelelő rotálás esetén-amivel nem tud senki versenyezni:lionelmessi19 írta:Hogy őszinte legyek, úgy hogy minden nap olvasok elég sok cikket a dolgokkal kapcsolatban, nekem úgy áll össze a kép, hogy az alap támadó hatosból senki nem távozik (Iniesta, Xavi, Deco, Messi, Dinho, Samu) és csupán jön melléjük Henry.
Szerintem is tökéletes megoldás lesz. Csak egyesek, talán jogosan, még kételkednek benne, mivel még annyit nem látták játszani. De mindneki nyugodjon meg, bizonyítani fog Ő!skadi írta: nem tom ezt ki mondta,nem olvastam vissza,de nem ö az aki minden meccsén felszántotta a pályát a két 16os között?
Ha tényleg ez a beceneve, az sztem pont arra utal, h kemény!Cooltiszo írta:Viszont nemtom miért az a vélemény Touréról hogy nem kemény vkp, ő az, aki még technikás is, emiatt jeleskedik a támádásoknál is, nem véletlenül a beceneve The Rock, vagyis a szikla....
hát, nem kell ennyire szigorúan a topic neve szerint, ide kapcsolódik, főleg h Henry miatt sokan távozni látják...Atesz írta:Azt hittem ez csak az ide igazolókkal foglalkozik...
De ez az a topic, illetve az eligazolásáról nyugodtan lehet itt beszélni.Atesz írta:Inter...Főleg h még kérőről sem hallottunk, nemhogy a Barca részéről bármi hajlandóságról...
Ott volt az a spanyol cucc, hogy nem érinthetetlen, szal azt is vehetjük annak.
De ez nem az a topic.
Inter...Főleg h még kérőről sem hallottunk, nemhogy a Barca részéről bármi hajlandóságról...
Jójójólionelmessi19 írta:Én úgy látom, hogy marad. És azt is szeretném. Ennyi.
Slither írta:Ez aztán a jó vicc.csababarca írta: madridistán meg megy a ruud,reyes,robinho,tevez négyes is van olyan jó mint a miénk....![]()
![]()
Én úgy látom, hogy marad. És azt is szeretném. Ennyi.Game90 írta:Hagyjuk már Decot...lionelmessi19 írta:Deco marad![]()
Sztem Henry érkezésével menni fog
Hagyjuk már Decot...lionelmessi19 írta:Deco marad
lionelmessi19 írta:Hehh![]()
NSO fórumozók nem hiszik el
így kacsa, úgy kacsa...
Barátaim, nem kellene NSO-t olvasnotok...
Azért érződik, h a rendszeres olvasókban is kialakult már a "JÖn a farkas!!!!" efektus...