Vagy ha jobbra veszünk mert ugye zambi univerzális ajánlom fehér csabit

Gondolom hogy amikor ő kis srác volt, akkor az ő, tehát Rijkaard volt a sztár. Mint mi most Ronaldinho, Messi, és persze Eto'o játékán növünk fel.deffent írta:Hogy értette az Henry az interjúban hogy "tulajdonképpen Rijkaarddal nőttem fel" megmagyarázná valaki?
Scorpio írta:Tudom most örülni kellene, de Henry igazolásának mégse tudok! Nagyon sok támadó felfogású játékos lesz! Így a fiataloknak mennyi lehetőségük lesz, pl Krkicnek!
Annyi hogy mire Krkic eleve oda jutna az első csapat közelébe addigra már Henry is padozni fog a kora miatt sztem... Úgyis kölcsön adjuk 1-2 évre, és jobbanis fog járni vele Bojan sztemScorpio írta:Tudom most örülni kellene, de Henry igazolásának mégse tudok! Nagyon sok támadó felfogású játékos lesz! Így a fiataloknak mennyi lehetőségük lesz, pl Krkicnek!
ULTRAMEGATHXXXX
a klub Txiki Begirisitain révén Rómában is képviselteti magát, és megkísérli megvásárolni Cristian Chivut. A további igazolások kapcsán nem tagadta, hogy jól alakulnak a tárgyalások Yaya Touré ügyében, azonban Eric Abidal kapcsán nincs túl sok ok a bizakodásra egyelőre.VictorValdes19 írta:miért mikor mondta ezt![]()
![]()
miért mikor mondta eztMihu írta:Háááát nem tudom...ha már Txiki is azt mondja hogy nem sok esélyünk van Abidalra akkor ott már baj vanVictorValdes19 írta:ha meglesz Henry(mármegvan) Toure,Chivu és Abidal is én magamhoz nyulok
Háááát nem tudom...ha már Txiki is azt mondja hogy nem sok esélyünk van Abidalra akkor ott már baj vanVictorValdes19 írta:ha meglesz Henry(mármegvan) Toure,Chivu és Abidal is én magamhoz nyulok
Sztem most az egész világ annyira Titivel van elfoglalva hogy nem nagyon foglalkoznak most hogy pici infókat gyűjtsenek Chivuról...de az itt lévő cikkben benne van hogy az is hamar lezárulhat...VictorValdes19 írta:Chivuról nincs semmi hir![]()
Igaz nagy igazolás, de viszont a nagy hír hallatán háttérbe került Yaya Touré érkezése.Remélem jól tudja hejettesíteni majd Edmílsont a középpályán, vagy akár Xavit Vagy Iniestat,Decot.Frank Rijkaard írta:Nagyszerűhozzáállás a dolgokhoz Henryé.Nagyon boldog éveket kívánok neki Katalóniában.![]()
![]()
Én se tudok neki mást kívánni mint hogy remek gólerősséget,ez az ő fizetésének és a Barcának is jó leszFrank Rijkaard írta:Nagyszerűhozzáállás a dolgokhoz Henryé.Nagyon boldog éveket kívánok neki Katalóniában.![]()
![]()
Jó de kiért kapunk pénzt, mert ha a Chivus üzletbe 3 játékost is belevonnak... Még mindigtartom, hogy Decoól minél előbb meg kéne szabadulni.shevy írta:Miért lépnénk túl az 50 milkát? Azt is számoljátok bele, amit kapunk az eladott játékosok után. Márpedig nem egyet vagy 2-t fogunk eladni