Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem kapod meg, akkor újra postázom!barca99 írta:Rohadt utolsó mocskos magyar posta!![]()
Nagy rá a valószínűség, hogy a Scorpiotól rendelt BL döntő DVD-t lenyúlták. Hétfő - és még mindig semmi.... holott csötürtökön elsőbbségivel lett feladva.
Csesszék meg.
Ja, ez van velem is. Ha minden igaz, akkor holnap sikerül eljutnom a bankba, és ha már ott vagyok, akkor megrendelem az e-bank szolgáltatást is...ozsimiki írta:Tényleg DVd...Scorpio meddig ér rá a zsé? Mert még nem utaltam át neked...gondolom ahogy átutalom,majd fel is adod....
Igen, az nem moderátor volt. Pl. ha valaki azt akarja írni, hogy b.aszkok, azt is kicenzúrázzaGame90 írta:Az auto cenzúrára gondoltál?Bojan Krkic írta:Hát igen, én szép magyar nyelven kiírtam hogy kö...g de ugye a moderátorMert asszem kiveszi azt, hogy kecseg.
Az auto cenzúrára gondoltál?Bojan Krkic írta:Hát igen, én szép magyar nyelven kiírtam hogy kö...g de ugye a moderátor
Foci24-en is megyGame90 írta:Húúú **** meg, de idegesít az NSO-n az Old Spice reklámAfrika szívében...csak hallgassátok
![]()
Hát igen, én szép magyar nyelven kiírtam hogy kö...g de ugye a moderátorSlither írta:Hogy mennyire utálom ezeket a népmuvészeti cserépedény szúnyogokat!
Ki mondta, hogy vicces?Zozzy 5 írta:Én is láttam, nem vmi vicces...![]()
Most mát vanZozzy 5 írta:Az kellemetlenSlither írta: Nálunk sincs sok, csak akármennyi van azok mindig engem szúrnak ki. Most is vagy 10 csípéssel a testemen szenvedek a viszketéstől.De, hogy mennek be a lakásba? NIncs szúnyoghálótok?
Az kellemetlenSlither írta: Nálunk sincs sok, csak akármennyi van azok mindig engem szúrnak ki. Most is vagy 10 csípéssel a testemen szenvedek a viszketéstől.
Nálunk sincs sok, csak akármennyi van azok mindig engem szúrnak ki. Most is vagy 10 csípéssel a testemen szenvedek a viszketéstől.Zozzy 5 írta:Nálunk még szerencsére nincs annyiSlither írta:Hogy mennyire utálom ezeket a népmuvészeti cserépedény szúnyogokat!![]()
Vazz.. hát látod.grecki írta:Bazzeg hozzátok így dobálják az ösztöndíjat????
Nana Sharki, én is oda megyek szepttől.Sharkinho írta:KiSegítőKurzuskovinho írta:Tesóm a KSK-ra jár. Az mi lenne?![]()