Championship/Football Manager
-
- Jugador d'estrella
Adu az támadó középpályás...de azért igen jó játékos,amugy meg nincsmitScorpio írta:OK! Köszi!Bojan Krkic írta:Freddy Adu a DC Unitedből,kapus pedig talán rensing a bayernből
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Kevés pénzt ad a legelején, de majd többet is ad. Asszem nekem félévkor 25 volt a keret, év végén már 60. Csak hozzad az eredményeket...
Mondjuk az a szép, hogy szinte tökéletes a keret, én eddig csak Taiwot vettem meg balra Gio helyett, meg Motta helyett Yaya-t.
Most kezdem majd a második szezonom, remélem ugyan ilyen jól fognak játszani, mint idén...
Igazából nem is gondolkozok nagyobb igazolásokon, el kezdem majd a B keretből beépíteni a tehetségeket. (Bojan, Gio, Crosas, Valiente, E. Juarez) Remélem bevállnak majd pár év múlva...

Mondjuk az a szép, hogy szinte tökéletes a keret, én eddig csak Taiwot vettem meg balra Gio helyett, meg Motta helyett Yaya-t.

Most kezdem majd a második szezonom, remélem ugyan ilyen jól fognak játszani, mint idén...
Igazából nem is gondolkozok nagyobb igazolásokon, el kezdem majd a B keretből beépíteni a tehetségeket. (Bojan, Gio, Crosas, Valiente, E. Juarez) Remélem bevállnak majd pár év múlva...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Football Managerben járatosoktól kérdeném hogy a Barcelona mindig ilyen kevés átigazolási pénzt ad, vagy csak ez erre az első évre vonatkozik? Mert ez az 5 misi igen csak soványka.
Egyébként egész jól tolom, európai és spanyol szuperkupa. (Ezzel már túlszárnyaltam Rijkaardot [
] ) A bajnokságban még csak egy meccset játszottam, 3-0 -ra lealáztam a Mallorcát. A madrid meg szenved. 
Egyébként egész jól tolom, európai és spanyol szuperkupa. (Ezzel már túlszárnyaltam Rijkaardot [

-
- Jugador d'estrella
Freddy Adu a DC Unitedből,kapus pedig talán rensing a bayernbőlScorpio írta:Ez engem is érdekell! Kó kapussal bővítve a kérdést!Zozzy 5 írta:Most kezdtünk el hálóban játszani a haverokkal Football Managert. Örülnék, ha mondanátok nekem 1-2 olcsó, de nagyon jó játékostKellene egy bal oldali támadó kp, meg egy belső védő. A Man Cityval vagyok szval alig van pénzem
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
-
Én egy középső támadó középpályásról tudok ódákat zengeni, természetes hogy a bal oldalon is bevethető. Sherman Cardénas, 16 éves, kumma jó játékos. Ajánlom...
Belső védő, igazából nem nagyon volt gondom...Andreolli az Inter U20-as keretéből, csak nem tom mennyibe kerül. De Cardénast tényleg ajánlom.
Kapus poszton nem tudok segíteni, de vannak itt még illetékesek.
Belső védő, igazából nem nagyon volt gondom...Andreolli az Inter U20-as keretéből, csak nem tom mennyibe kerül. De Cardénast tényleg ajánlom.
Kapus poszton nem tudok segíteni, de vannak itt még illetékesek.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez engem is érdekell! Kó kapussal bővítve a kérdést!Zozzy 5 írta:Most kezdtünk el hálóban játszani a haverokkal Football Managert. Örülnék, ha mondanátok nekem 1-2 olcsó, de nagyon jó játékostKellene egy bal oldali támadó kp, meg egy belső védő. A Man Cityval vagyok szval alig van pénzem
-
- Llegenda del Barça
Most kezdtünk el hálóban játszani a haverokkal Football Managert. Örülnék, ha mondanátok nekem 1-2 olcsó, de nagyon jó játékost
Kellene egy bal oldali támadó kp, meg egy belső védő. A Man Cityval vagyok szval alig van pénzem 

Edmilka is ott volt, én voltam a hülye. Már volt egy sárgája, de még mindig az volt az edzői utasítás, hogy keményen szereljen...
Gondoltam, hogy inkább behozom Edu-t, mert középen kell a keménység, csak várni akartam. Aztán mire észbe kaptam késő lett...
Szal Edmilson tuti jó volt, még gólt is rúgott!

Szal Edmilson tuti jó volt, még gólt is rúgott!

-
- aka Game90
Edmilson meg nembarca99 írta:Adriano nagyon ott volt.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
Chivut én is próbáltam az Interhez csábítani, az istennek nem jött.
Helyette megvettem R. Albiolt.
Csapatom 2008-ban:
http://kepfeltoltes.hu/view/070614/Inte ... es.hu_.jpg
Helyette megvettem R. Albiolt.
Csapatom 2008-ban:
http://kepfeltoltes.hu/view/070614/Inte ... es.hu_.jpg
Ha nem lett volna az a sok buta, idegesító gólom, meg Samu nem hibáz annyi 1v1, akkor jobb is lehetett volna...
Egyébként meg Dinho megelőzte Samut góllövésben, Decot meg gólpasszaban. Egész jó idénye volt.
Essient és Chivut sehogy sem tudom leigazolni...

Egyébként meg Dinho megelőzte Samut góllövésben, Decot meg gólpasszaban. Egész jó idénye volt.

Essient és Chivut sehogy sem tudom leigazolni...

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Nah egész jó bárcsak most itt élőben is ilyen lenne a helyzet...barca99 írta:
Hoppá. Itt az élő bizonyíték, hogy jobb edző vagyok, mint Rijkkard. Nem is kicsivel. Nézzük meg, hogy ő mennyit hozott ki ebből a gárdából év végére, és én mennyit hoztam ki. (Amellett, hogy Klub VB arany és a BL arany is leesett). Ennyi.
Sztem ha edzőváltás lesz, elküldöm e-mailben a Barcának az életrajzomat, és ezt a képet.
P.S.: 6. helyre figyeljetek nagyon...![]()

Jah a gólkülönbségen még javíthatnál mert csak 20-al több mint igaziba

Hoppá. Itt az élő bizonyíték, hogy jobb edző vagyok, mint Rijkkard. Nem is kicsivel. Nézzük meg, hogy ő mennyit hozott ki ebből a gárdából év végére, és én mennyit hoztam ki. (Amellett, hogy Klub VB arany és a BL arany is leesett). Ennyi.

Sztem ha edzőváltás lesz, elküldöm e-mailben a Barcának az életrajzomat, és ezt a képet.
P.S.: 6. helyre figyeljetek nagyon...

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Tegnap olyan taktikát razoltam (Picasso is megirigyelné) hogy csuda! 
Le is gázoltam vele (Barcával a Bayernt 1-0 3-0) ellenfelem az Eletcronic Sports League Magyarországi ligájában!
Nálam éppen a középpálya erős, 6 ember van ott különböző pozíciókban és feladatkörrel, mert eddig számora az tűnt ki FM-ben, hogy aki a középpályán fölényt tud kiharcolni az nyer! Persz ez nem válik be a bugos játékosok ellen, így Henry és Drogba, ők átmennek mindenen, belövik mindenhonnan! Mocskok!

Le is gázoltam vele (Barcával a Bayernt 1-0 3-0) ellenfelem az Eletcronic Sports League Magyarországi ligájában!

Nálam éppen a középpálya erős, 6 ember van ott különböző pozíciókban és feladatkörrel, mert eddig számora az tűnt ki FM-ben, hogy aki a középpályán fölényt tud kiharcolni az nyer! Persz ez nem válik be a bugos játékosok ellen, így Henry és Drogba, ők átmennek mindenen, belövik mindenhonnan! Mocskok!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!