Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adu az támadó középpályás...de azért igen jó játékos,amugy meg nincsmitScorpio írta:OK! Köszi!Bojan Krkic írta:Freddy Adu a DC Unitedből,kapus pedig talán rensing a bayernből
Freddy Adu a DC Unitedből,kapus pedig talán rensing a bayernbőlScorpio írta:Ez engem is érdekell! Kó kapussal bővítve a kérdést!Zozzy 5 írta:Most kezdtünk el hálóban játszani a haverokkal Football Managert. Örülnék, ha mondanátok nekem 1-2 olcsó, de nagyon jó játékostKellene egy bal oldali támadó kp, meg egy belső védő. A Man Cityval vagyok szval alig van pénzem
Ez engem is érdekell! Kó kapussal bővítve a kérdést!Zozzy 5 írta:Most kezdtünk el hálóban játszani a haverokkal Football Managert. Örülnék, ha mondanátok nekem 1-2 olcsó, de nagyon jó játékostKellene egy bal oldali támadó kp, meg egy belső védő. A Man Cityval vagyok szval alig van pénzem
Edmilson meg nembarca99 írta:Adriano nagyon ott volt.
Nah egész jó bárcsak most itt élőben is ilyen lenne a helyzet...barca99 írta:
Hoppá. Itt az élő bizonyíték, hogy jobb edző vagyok, mint Rijkkard. Nem is kicsivel. Nézzük meg, hogy ő mennyit hozott ki ebből a gárdából év végére, és én mennyit hoztam ki. (Amellett, hogy Klub VB arany és a BL arany is leesett). Ennyi.
Sztem ha edzőváltás lesz, elküldöm e-mailben a Barcának az életrajzomat, és ezt a képet.
P.S.: 6. helyre figyeljetek nagyon...![]()