Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm...Charlie írta:http://rapidshare.de/files-en/315712/be ... r.WMV.html
Innen letölthető ez a pöpec kis összefoglaló,36. másodperctől van a Riq-es jelenet!
C.
Egy tippredlions írta:A linket írd ide. Ha nem honlapon van, akkor csinálj egyet az www.uw.hu -n.Charlie írta:Hova tölthetem fel a Riq-es videómat?Tipp?
C.
A linket írd ide. Ha nem honlapon van, akkor csinálj egyet az www.uw.hu -n.Charlie írta:Hova tölthetem fel a Riq-es videómat?Tipp?
C.
Ronnie a poszján játszott...Barrientos írta: Xavi már akkor is ott volt..hát akkoriban neki sem ment igazán..decorol megvan a magam véleménye
....Roni, na vele 1etértek, bár nemrég mikor ő sem a posztján játszott.....ő sem remekelt
![]()
Tudom h. nincs rá sok esély, de én azoknak az embereknek a táborát gyarapítom, akik visszavárják Romyt.
Xavi már akkor is ott volt..hát akkoriban neki sem ment igazán..Boixos írta:dinho, xavi, deco. ezek is legalább annyit melóznak, mint a riq, közel hasonló, v még jobb szinten. túloztam a 4gyel, az igaz. sztem riq már egy lezárt fejezet a vezetőség részéről, kár miatta idegeskedni. rossz időben volt nálunk, ennyi.Barrientos írta: Ki az a 3-4 gyerek?![]()
dinho, xavi, deco. ezek is legalább annyit melóznak, mint a riq, közel hasonló, v még jobb szinten. túloztam a 4gyel, az igaz. sztem riq már egy lezárt fejezet a vezetőség részéről, kár miatta idegeskedni. rossz időben volt nálunk, ennyi.Barrientos írta: Ki az a 3-4 gyerek?![]()
Ki az a 3-4 gyerek?Boixos írta:dehogynem kapott, egyszerűen [auto_cenzúra] volt, amikor nálunk játszott, nem kell védeni. mostanra nagyon jól nyomja, hasonlóan, mint amiért áthozták az óceánon. de ilyen gyerek van a barcában 3-4 mostanra.
Ez nem vitás nem marad a csapatnál!LG írta:Utánna lehetne nézni, mennyit játszott, de sztem folosleges. Rijkaard fog donteni... :roll:Bár sztem Ti is sejtitek, h Riq napjai a Barcában meg vannak számlálva.
Ennyi erővel Ronit is elküldhetnénk,mivel jó ideig nem játszott úgy,ahogy tud...Enrique írta: Nem kapott?? Ott volt neki fél szezon!
Akkor kellett volna nyomatnia...
Nem értelek,meccsenként kapott 5percet,az elég a bizonyításra szted?Gondolkozz.Enrique írta:Nem kapott?? Ott volt neki fél szezon!Stike írta:Valamit ne felejtsünk el!
Riquelme nem igazán kapott lehetőséget a bizonyításra a nagycsapatba, és ezért meg is volt sértődve és nem volt kedve játszani!
És ezért kellett elmenie
Akkor kellett volna nyomatnia...
Nem kapott?? Ott volt neki fél szezon!Stike írta:Valamit ne felejtsünk el!
Riquelme nem igazán kapott lehetőséget a bizonyításra a nagycsapatba, és ezért meg is volt sértődve és nem volt kedve játszani!
És ezért kellett elmenie