1 kis infó!!!Mit szeretnének az a bizonyos ellenfél(real)
Nemzeti sportból!!!
110 millió költekezés Mijatovics részére!
11 játékos.
Kaka 80millió esély az ns szerint 10% szerintem 0%(Diegoval jobban járnának és meg is tudnák szerezni,de remélem senki nem sikerül nekik)
Daniel Alves 40millió ns:20% szerintem:10%(hülye lenne eladni a Sevilla úgy járna a végén mint a Celta Vigo és Real Sociedad)
Cesc Fabregas 20millió ns:20% szerintem 5%(nem fogja még 1 sztárját eladni az Arsenal)
Robben 20millió ns:40% szerintem:ha tényleg akarják akkor van az 60%is!
Chivu 18millió ns:50% szerintem:0(Barcaé lesz addigra remélem)
Mancini 17millió ns:30% szerintem:40%(feleslegesnek tartom akkor minek Robinho és a Roma is hülye lenne eladni nagyon jó játékos hiába van rosszba Tottival)
Heinze 7millió ns:70% szerintem 80%(szerintem ez számunkra lesz erősítész mert nagyon rossz védőnek tartom nem hiába akarja eladni a Mu )
Saviola 2millió ns:80% szerintem:80%(nagyot csalódnék Saviolába)
Dudek ingyen ns:50% szerintem:70%(ekkora barmot.ja és azért kell a realnak,h motiválja Casillast na szerintem öt nem kell 1dül)
Metzedler ingyen ns:90% szerintem:99%(hát talán a legjobb igazolásuk lesz)
Makelele ingyen ns 20% szerintem:10%(nem kellet volna eladniuk és anélkül is öreg már)
De 1enlőre az a kérdés ki lesz az edzőjük szóval lassan lemaradnak mindenről és ez nekünk csak jó lesz!!!

Meg vannak felesleges játékosok akiket akarnak meg olyan is akit soha B.P.ába nem szereznek meg!