Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi
http://hoopshype.com/salaries/new_york.htmGame90 írta:Atesz vagy bárki más![]()
Betudnátok linkelni nekem azt az oldalt, ahol az NBA csapatok fizetései vannak? Régebben belinkeltem én is, csak már nem találom.
Előre is köszi
Jaja.Én azt olvastam, hogy K.G. felhívta Kobet, hogy marad-e.Hát ha nemmel válaszolt, akkor valszeg a LAL szétesik, de ha igennel...Game90 írta:Ha Garnett jön, akkor Kobe nem fog elmenni. Csak a Lakers nem akarja Bynumot bedobni érteScorpio írta:Garnett pótolja Bryantet a Lakersnél?Csütörtök elég izgalmas lesz
Ha Garnett jön, akkor Kobe nem fog elmenni. Csak a Lakers nem akarja Bynumot bedobni érteScorpio írta:Garnett pótolja Bryantet a Lakersnél?
Bezony.Los Banditos írta:Mert Jordan nagy részben ott játszott, ugye?![]()
Bulls szimpi csapatLos Banditos írta:Majd megnézek pár NBA meccset, csak lehetőleg ne hajnali 3-kor adják őket.Pár hónapja melyik két csapat játszotta azt a meccset, ahol nagyon durván összebunyúztak?
New York - DenverLos Banditos írta:Pár hónapja melyik két csapat játszotta azt a meccset, ahol nagyon durván összebunyúztak?
LA még elmegy, de még várd ki a Kobe ügyet. Lehet, hogy elmegy egy másik csapatbaLos Banditos írta:A Spurs és a L.A. Lakers között választanék (Kobe miatt).
Mert csak most lett hozzá kedvem.Game90 írta:És, h h csak az NBA szezon után ismerkedsz meg a kosárlabdával?
Game90 írta:![]()
![]()
A San Antonio – mint a klasszis csapatok általában – majd minden feladathoz képes felnőni. Tudnak rohanni, lassan játszani, védekezni, okosan csapatot építeni, keménykedni, koncentrálni és legfőképpen nyerni.
Bajnoki címet.
8 év alatt alatt hármat. Vagy négyet.
Van azonban 10 dolog, amire még ők (vagy drukkereik) sem képesek:
1. Olyan archív felvételt találni, amelyen Tim Duncannek más arckifejezése van, mint A. átlagos, hétköznapi B. tágranyitott szemű, csodálkozó „Ez nem volt fault?/Ez miért volt fault?”.
2. Olyan sztárt találni az NBA-ben, akit Bruce Bowen még nem próbált meg harcképtelenné tenni, anélkül hogy technikait kapott volna érte.
3. Bebizonyítani, hogy Tony Parker nem mindig futja a százat 9 mp alatt.
4. Anélkül autogramot kérni Manu Ginobilitől, hogy a feléje nyújtott tolltól ne dobná hanyatt magát faultot imitálva.
5. Gregg Popovich-ot idényenként egynél többször felidegesíteni.
6. Minden évben gyöngyszemeket találni a draft közepe-vége felé.
7. Olyan meccset játszani, ahol a kamera legalább egyszer nem mutatja Eva Longoriát.
8. Olyan meccset játszani, ahol a riporterek legalább egyszer ne említenék meg, hogy Robert Horry-nak már 6 gyűrűje van és/vagy hogy mindig bedobja a triplát a végén.
9. Olyan play-off párharcot játszani, amiben Tim Duncan nem tündököl.
10. Olyan játékoscserét végrehajtani, ami csak egy kicsit is hátrányos nekik.
(nba1.hu)
Nem baj, legalább egyre többen szeretjük ezen a fórumon isLos Banditos írta:De ahogy olvastam a hozzászólásokat nem nagyon szeretitek őket. Miért?![]()
Sorry a sok kérdésért, de most ismerkedem a kosárlabdával!![]()
A Spurs lett a bajnokLos Banditos írta:Most jelenleg melyik a legjobb kosárlabda csapat az NBA-ben? A Spurs hogy áll?[/color]