Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem a kp minden posztján bevethető. A brazil válogatottban asszem szélső.Slither írta:Védekező játékos.
Védekező játékos.Game90 írta:Minek? Hova?Gauchomester írta:A sport.es egy olyan hírt közölt, miszerint a Shaktar játékosát, elano-t igyekszik leigazolni a Barca! Vagyis lefordítani nem tudtam, de sztem erről szól a cikk...
A támadókat egy ideig nem kéne igazolni
Minek? Hova?Gauchomester írta:A sport.es egy olyan hírt közölt, miszerint a Shaktar játékosát, elano-t igyekszik leigazolni a Barca! Vagyis lefordítani nem tudtam, de sztem erről szól a cikk...
Egyre keményebb az ügyTeeeB0R írta://állítólag// Az Inter megemelte a tétet Chivuért: 15 milla cash és egy játékos. A Barca is képes lenne 15-t fizetni és egyet a következőkből adni: Giuly, Belletti, Sylvinho.
Sztem Emanuelson nem olyan nagy szám... én inkább azt tudnám elképzelni hogy Zambrotta megy balra és veszünk valami jobboldali védőt én D.Alvesnak örülnék de ki tudja...noname írta:Elég sokszor láttam játszani Emanuelsont és engem eléggé meggyőzött.Gyors,technikás, elég jók a beívelései és visszaér védekezni.Ha nem jön össze a francia, akkor csak rá tudok gondolni.
Itt a szerencsétlen román sportadók inkább az angol és a hollan bajnokságból adnak meccseket(Barca-meccset leginkább csak a neten látok néhaShandor írta:Én nem vagyok oda annyira Emanuelsonért. Igaz, csak 2 meccsét láttam, de azokon elég vastagon benne volt 1-1 gólban, és a játéka sem győzőtt meg engem, hogy a Barca elsőszámú balhátvédje legyen.
De lehet, csak rossz meccseket láttam.
Én nem vagyok oda annyira Emanuelsonért. Igaz, csak 2 meccsét láttam, de azokon elég vastagon benne volt 1-1 gólban, és a játéka sem győzőtt meg engem, hogy a Barca elsőszámú balhátvédje legyen.noname írta: Abidalt kell megpályázni, ha nem jön össze, akkor Emanuelsont.
+ Torres és R. BravoShandor írta:Balhátvéd poszton csak Marcelo van..
Tudnád mit hagytál ki! Chivu aktát ajánlom olvasásra!noname írta:5 nao után most visszajöttem a kirándulásomról. Már nagyon vártam h mi van Chivuval és főleg Toureval.Toure nagyon nagy fogás volt.![]()
Vele megoldódnak egy időre a vkp gondjaink.
Chivura is nekünk van a legnagyobb esélyünk. Remélem napokon belül megoldódik az ügy és Chivu a miénk lesz.