Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiszen "nagy fölénnyel" nyerte a csapatotok a bajnokságot.Colin írta:Történjen valami Madridban... mert ez a legrosszabb állapot, a feszült várakozás, mikor nem tudjuk hogy mire számítsunk, még azt sem hogy ki az edzőnk...
Sztem jóval olcsóbban megoldják majd:Kaka,Alves és Robben marad ott ahol van, Saviola nem megy a madridba,Andrade,Metzelder és Drethe pedig nem érdekel túlságosan.Rivaldo11 írta:Ez legalább 150 millió euró lenne. Kaká egymaga 80, D.Alves 60...
Hányszor láttad játszani összesen a két csapatban? Ha tíznél többször, akkor elnézést kérekOrdog írta:Peddzegettem én már ezt a témát még anno a Saviola topicban, szoa ez nem új tölem. Amit Monacoban és Sevillában müvelt, az nekem nem volt túl meggyözö.
Peddzegettem én már ezt a témát még anno a Saviola topicban, szoa ez nem új tölem. Amit Monacoban és Sevillában müvelt, az nekem nem volt túl meggyözö.antiimperialista írta:Nincs hangulatom kötekedni, ez a szerencsédOrdog írta:szerk.: ijjjjj, mit fogok én kapni pl. antitól:)Saviola jól fejel, persze a fejpárbajokban esélye sincs. De, ha jól mozogsz el a védőtől, és a labda is jól jön, lehet tisztán is fejelni. Az olyanokat pedig ő ki is használja. Ha lesz hozzá hangulatom, kikeresek egy pár, fejjel szerzett gólját a kedvedért
![]()
Még sosem mondtad, hogy [auto_cenzúra] játékosnak tartod... Arról meg, hogy nem jó az ízlésed, nem tehetsz
Robben most hosszabbított a Chelsea-nél...Raziel írta:8:35 - A katalán Sport szerint Robben lehet a Real Madrid idei első igazolása.
Kiváncsi vagyok rá,jó ki játékos Robben.
Nincs hangulatom kötekedni, ez a szerencsédOrdog írta:szerk.: ijjjjj, mit fogok én kapni pl. antitól:)
Igen, végre összejöhet az álomönzőpáros. Támadásban elfelejthetnek mindent, ha Ropi marad és még Robben is megyRaziel írta:8:35 - A katalán Sport szerint Robben lehet a Real Madrid idei első igazolása.
Kiváncsi vagyok rá,jó ki játékos Robben.
Raul volt a tettes.Talán Thuram, de van Nistelrooy nagyon "lefejelte" a klasszikuson.