Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 22:49:58

Scorpio írta:A McLaren még nem döntött, ki legyen a világbajnok

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug cáfolta azt a lapértesülést, amely szerint a McLaren titokban már eldöntötte, hogy Lewis Hamiltont vagy Fernando Alonsót próbálja meg a 2007-es világbajnoki címhez juttatni. "Ha így lenne, én is tudnék róla" - mondta Haug a DPA német hírügynökségnek. - "Az igazság az, hogy a brit sajtóban óriási az igény a Lewis-szal kapcsolatos sztorikra, ezért sok olyan történet lát napvilágot, amely inkább a szerzője kreativitásáról, semmint a tényekről árul el sokat. Nem vagyunk annyira arrogánsak, hogy azt higgyük, eldönthetjük, ki legyen a világbajnok. Ron (Dennis), jómagam, és a csapat összes többi tagja akármelyik versenyző győzelmét örömmel ünnepelné, feltéve, hogy az illető autóján egy (Mercedes) csillag díszeleg." Montreali és indianapolis-i győzelmeivel Hamilton 10 pontra növelte az előnyét Alonsóval szemben, míg legközelebbi kihívójuk, a ferraris Felipe Massa további 9 ponttal le van maradva.

a5.hu

Akkor legyen Hamilton!
Itt megint csak Sumi ügyét lehet felhozni.Emlékeztek Sao Paulora????
Barichello eléengedte MS-t hogy nehogy má...........
Szerintem az nem igazság,attol hogy világcsúcstarto ő se magasabbrangú mint a többi.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.28. 22:47:54

Scorpio írta:muszáJ különben nagyon lemaradnak! Én már hagynám az idei szezont, s elkezdeném a 2008-as fejlesztését!
Gondolom Te tavaly is elkezdted volna fejleszteni az idei kocsit...yah..végülis nüanszokon múlt végül,h nem Schumi lett a VB :wink: Teljesen felesleges leírni a Ferrarit,ebben a sportban nagyon gyorsan változhatnak az erőviszonyok..főleg olyan csapatoknál mint pl a Ferrari,vagy McLaren :wink:

Amúgy oldalajánló:

www.f1hirek.hu
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 22:47:29

Scorpio írta:
Los Banditos írta:2003-ban volt majdnem bajnok Kimi, nem 2002-ben. Akkor 2 pontal maradt el Schumitól. :?
Vitatták is a MS bajnoki címét, mert akkor tolták vissza! Szerintem jogosan kapta meg a pontokat, s nem azért mondom mert MS és Ferrari!
(Remélem nem tévedek és ebben azévben volt ez!)
A szabályok szerint ilyet nem lehet csinálni.Emlékszem és nagyon bántott is a dolog hogy tavaly Barichello csúszott ki a kavicságyra, ő is intett a pálymérnököknek hogy tolják vissza de le se sz@rták,és szerintem meg azért tolták vissza mert MS.
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 19:41:41

A McLaren még nem döntött, ki legyen a világbajnok

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug cáfolta azt a lapértesülést, amely szerint a McLaren titokban már eldöntötte, hogy Lewis Hamiltont vagy Fernando Alonsót próbálja meg a 2007-es világbajnoki címhez juttatni. "Ha így lenne, én is tudnék róla" - mondta Haug a DPA német hírügynökségnek. - "Az igazság az, hogy a brit sajtóban óriási az igény a Lewis-szal kapcsolatos sztorikra, ezért sok olyan történet lát napvilágot, amely inkább a szerzője kreativitásáról, semmint a tényekről árul el sokat. Nem vagyunk annyira arrogánsak, hogy azt higgyük, eldönthetjük, ki legyen a világbajnok. Ron (Dennis), jómagam, és a csapat összes többi tagja akármelyik versenyző győzelmét örömmel ünnepelné, feltéve, hogy az illető autóján egy (Mercedes) csillag díszeleg." Montreali és indianapolis-i győzelmeivel Hamilton 10 pontra növelte az előnyét Alonsóval szemben, míg legközelebbi kihívójuk, a ferraris Felipe Massa további 9 ponttal le van maradva.

a5.hu

Akkor legyen Hamilton!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 14:19:24

Los Banditos írta:2003-ban volt majdnem bajnok Kimi, nem 2002-ben. Akkor 2 pontal maradt el Schumitól. :?
Vitatták is a MS bajnoki címét, mert akkor tolták vissza! Szerintem jogosan kapta meg a pontokat, s nem azért mondom mert MS és Ferrari!
(Remélem nem tévedek és ebben azévben volt ez!)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.28. 14:08:44

2003-ban volt majdnem bajnok Kimi, nem 2002-ben. Akkor 2 pontal maradt el Schumitól. :?
in to exile
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 11:47:57

DE akkor is próbálkozót! Most meg! Hihetetlen, hogy képes sokkal lassabb autó mögött cammogni!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 11:44:54

Scorpio írta:Kimi most egy vicc! Így van hova fejlődni! Csak azt nem értem, hogy mekiben meg jó volt, most mi történt!
A McLarenes éveiben is csak 2 szezonja volt jó az 5ből.A 2. hely jutott neki végül 2002ben(MS elözte meg) és 2005ben(Alonso előzte meg)is. Még a Sauberbe tudott nagyot nyújtani (1. futamán 6. lett)akkor még Heidfeldet is majdnem megelőzte(3 pont külömbség volt).A többi éve a hanyatlások,kicsúszások,és nagy részben a rengeteg műszaki probléma okozta.2006ban az első 5 futamot nem tudta befejezni műszaki problémák miatt.Most meg Alonso és Hamilton szárnyalnak az ezüstnyíllal.Azért Raikkonen mellé soha nem is állt Fortuna azt valljuk be.Ahol Raikkonen van ott gond is.(kivétel a 2001es év amikor a Sauberben volt)
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 11:36:47

Kimi most egy vicc! Így van hova fejlődni! Csak azt nem értem, hogy mekiben meg jó volt, most mi történt!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 11:28:31

Hát az Icemannak nagyon össze kell magát kapnia hogy hogy Keke,vagy Mika nyomdokaiba lépjen.Kíváncsi leszek mit nyújt azzal a jó autóval.Remélem remekelni fog mint a szezonnyitó futamon.
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 11:15:03

"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" különben nagyon lemaradnak! Én már hagynám az idei szezont, s elkezdeném a 2008-as fejlesztését!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.28. 11:12:49

Hát most már épp itt az ideje alkotni valamit a Ferrarinak, remélem sikerül.

Go FERRARI :!:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 11:06:45

Räikkönen: Végre valóban jó autónk van

A Formula 1-es Ferrari csapat finn pilótája szerint végre a mérnökök olyan autót készítettek, amely felveszi a versenyt az eddig meggyőző teljesítményt nyújtó McLarenekkel.

Räikkönen az évadnyitó Ausztrál Nagydíj óta formán kívül versenyez, néhányan már azt is megkérdőjelezték, hogy helye van-e a Ferrarinál. A finn azonban nem foglalkozik a kritikákkal, és ígéri, a hétvégi, Francia Nagydíjon egész másféle versenyzést látnak tőle, mint eddig.

- Nagyon magabiztosan várom a versenyt, végre valóban jó autónk van, amely sokkal versenyképesebb, mint amit a két amerikai versenyre kaptunk. A silverstone-i tesztek bebizonyították, hogy az új aerodinamikai csomag nagyot javított a gyorsaságon. Franciaországban az első sorból kell indulnunk, mert a szezon eddigi részében bebizonyosodott, hogy rendkívül nehéz előzgetni a pályákon. Sajnos ezt nekem is meg kellett néhányszor tapasztalnom, most azonban jó esély van arra, hogy valóban a legjobb edzésidőt érjük el az időmérőn – nyilatkozta magabiztosan Räikkönen.

mno

Csak az a kérdés KIMI és Masa milyen lesz!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 10:38:02

Nem kis melo lesz! :lol:
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 10:30:09

Scorpio írta:
Bojan Krkic írta:Na ezt már szeretem,jó csapatfőnök és ő kiválóan egybe tudja tartani a csapatot,én nagyon örülnék neki
Főleg MS is jönne! 8)
Ja,ketten együtt csak helyre tudnák rázni Raikkonent :lol:
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 10:22:17

Bojan Krkic írta:Na ezt már szeretem,jó csapatfőnök és ő kiválóan egybe tudja tartani a csapatot,én nagyon örülnék neki
Főleg MS is jönne! 8)
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 10:12:22

Scorpio írta:Brawn csapatfőnök lehet a Ferrarinál

A Ferrari Forma-1-es csapatától tavaly egyéves szabadságra távozott sikerkovács, Ross Brawn jövőre csapatfőnökként térhet vissza.

A német Bild szerint a Honda által is megkörnyékezett Ross Brawn egyéves pihenő után a Ferrarihoz fog visszatérni, méghozzá a csapatvezetői posztra, a visszavonuló Jean Todt helyére. Brawn korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a Ferrari csapatához, ugyanakkor ehhez azt is hozzáfűzte, a technikai igazgatói poszt - amit eddig betöltött - már nem biztos, hogy kihívást jelentene a számára.

Sokan Ross Brawn, Michael Schumacher, illetve más fontos szakemberek tavalyi távozásában látják a Ferrari visszaesésének okát, egyes lapok pedig egyenesen krízisről írnak az olasz csapatnál. Tény, ami tény, a Ferrari jelenleg több ponttal van lemaradva a McLaren mögött, mint amennyivel a BMW előtt áll a bajnokságban (35 és 32 pont). Az viszont, hogy Brawn valami gyors döntést hozna a közeljövőben, nem valószínű, pont most, amikor a Ferrari épp jóbarátja, Nigel Stepney ellen nyomoz.

Michael Schumacherről az jelent meg, hogy a jelenlegi kicsit formátlan tanácsadói szerepnél magasabb poszton bukkan fel jövőre a Ferrarinál. A német Bild ennek kapcsán azt írta, hogy a futamokon tett látogatásaival is az új feladatára készül. Annyi bizonyos, hogy a hétszeres világbajnok ex-pilóta Magny Cours-ban újra ott lesz a verseny helyszínén.

http://www.fn.hu
Na ezt már szeretem,jó csapatfőnök és ő kiválóan egybe tudja tartani a csapatot,én nagyon örülnék neki
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.27. 21:15:03

Brawn csapatfőnök lehet a Ferrarinál

A Ferrari Forma-1-es csapatától tavaly egyéves szabadságra távozott sikerkovács, Ross Brawn jövőre csapatfőnökként térhet vissza.

A német Bild szerint a Honda által is megkörnyékezett Ross Brawn egyéves pihenő után a Ferrarihoz fog visszatérni, méghozzá a csapatvezetői posztra, a visszavonuló Jean Todt helyére. Brawn korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a Ferrari csapatához, ugyanakkor ehhez azt is hozzáfűzte, a technikai igazgatói poszt - amit eddig betöltött - már nem biztos, hogy kihívást jelentene a számára.

Sokan Ross Brawn, Michael Schumacher, illetve más fontos szakemberek tavalyi távozásában látják a Ferrari visszaesésének okát, egyes lapok pedig egyenesen krízisről írnak az olasz csapatnál. Tény, ami tény, a Ferrari jelenleg több ponttal van lemaradva a McLaren mögött, mint amennyivel a BMW előtt áll a bajnokságban (35 és 32 pont). Az viszont, hogy Brawn valami gyors döntést hozna a közeljövőben, nem valószínű, pont most, amikor a Ferrari épp jóbarátja, Nigel Stepney ellen nyomoz.

Michael Schumacherről az jelent meg, hogy a jelenlegi kicsit formátlan tanácsadói szerepnél magasabb poszton bukkan fel jövőre a Ferrarinál. A német Bild ennek kapcsán azt írta, hogy a futamokon tett látogatásaival is az új feladatára készül. Annyi bizonyos, hogy a hétszeres világbajnok ex-pilóta Magny Cours-ban újra ott lesz a verseny helyszínén.

http://www.fn.hu
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.27. 17:48:32

Scorpio írta:Räikkönen: az F2007 sokat fejlődött

Az Ferrari alakulatának versenyzői nem tudták felvenni a versenyt a McLaren-Mercedesszel az utóbbi három futamon. Kimi Räikkönennek a Bahreini Nagydíj óta nem sikerült dobogós helyen végeznie, így tíz futammal a bajnokság vége előtt hátránya 26 pont a wokingi istálló újoncával, Lewis Hamiltonnal szemben.
Ennek ellenére az olaszok pilótája jónéhány interjúban hangoztatta, hogy továbbra sem adja fel a küzdelmet, és a végsőkig harcolni fognak a világbajnoki címért. A versenyző szerint csapata esélyesként érkezik Magny-Cours-ba.

"Az utolsó hét tökéletes volt" - mondta Räikkönen. "Nagyon jó tesztünk volt Silverstone-ban: az autó sokkal jobb, mint az észak-amerikai versenyeken. Szóval nagyon bizakodó vagyok a Francia Nagydíjjal kapcsolatban."

"Vannak új komponensek, leginkább az aerodinamika terén. Előrelépéseket tettünk a teljesítményünket illetően. Tiszta képet azonban csak Franciaországban kaphatunk. A tesztek után mindig nagyon sok a kérdés. Meg kell tudnunk, hogy valóban versenyképesek vagyunk-e.

A finn versenyző hozzátette: a Ferrari betontorpedója folyamatosan fejlődik, így nagyon bizakodó a következő versenyekkel kapcsolatban. Kitért továbbá arra is, mennyire fontos, hogy a mezőny elejéről vághasson neki a futamoknak, hiszen idén már jónéhányszor megtapasztalhatta, mekkora időveszteséget jelent, ha feltartják vetélytársai.

"Ebben az évben nagyon lényeges az első sorból rajtolni, mert nagyon nehéz úgy vezetni, ha beragadsz más autók mögé: sajnos néhányszor már én is tapasztaltam ezt a versenyeken."

"Egyre bizakodóbb vagyok az F2007-el kapcsolatban: jó beállításokat találtunk, amint azt látni lehetett Indianapolisban. Most elemeznünk kell a Silverstone-ban látottakat és fel kell készülnünk a következő két versenyre."

"Hét futammal a szezon kezdete után be kell tömnünk a hézagot, és ehhez a maximumot kell nyújtanunk."

A Formula-1 mezőnye az észak-amerikai gyakorlathoz hasonlóan egy héten belül most is két helyszínt látogat meg, hiszen Franciaország után július 8-án a Brit Nagydíj kerül megrendezésre.

A Francia Nagydíj programja pénteken délelőtt 10 órakor veszi kezdetét az első szabadedzéssel.

http://www.formula.hu
Kimiék már a kanadai nagydíj elött is ezt mondták és tessék:ugyanott maradtak.Legyen most igazuk és Kimi is legyen többet poleban.
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.27. 08:20:03

Räikkönen: az F2007 sokat fejlődött

Az Ferrari alakulatának versenyzői nem tudták felvenni a versenyt a McLaren-Mercedesszel az utóbbi három futamon. Kimi Räikkönennek a Bahreini Nagydíj óta nem sikerült dobogós helyen végeznie, így tíz futammal a bajnokság vége előtt hátránya 26 pont a wokingi istálló újoncával, Lewis Hamiltonnal szemben.
Ennek ellenére az olaszok pilótája jónéhány interjúban hangoztatta, hogy továbbra sem adja fel a küzdelmet, és a végsőkig harcolni fognak a világbajnoki címért. A versenyző szerint csapata esélyesként érkezik Magny-Cours-ba.

"Az utolsó hét tökéletes volt" - mondta Räikkönen. "Nagyon jó tesztünk volt Silverstone-ban: az autó sokkal jobb, mint az észak-amerikai versenyeken. Szóval nagyon bizakodó vagyok a Francia Nagydíjjal kapcsolatban."

"Vannak új komponensek, leginkább az aerodinamika terén. Előrelépéseket tettünk a teljesítményünket illetően. Tiszta képet azonban csak Franciaországban kaphatunk. A tesztek után mindig nagyon sok a kérdés. Meg kell tudnunk, hogy valóban versenyképesek vagyunk-e.

A finn versenyző hozzátette: a Ferrari betontorpedója folyamatosan fejlődik, így nagyon bizakodó a következő versenyekkel kapcsolatban. Kitért továbbá arra is, mennyire fontos, hogy a mezőny elejéről vághasson neki a futamoknak, hiszen idén már jónéhányszor megtapasztalhatta, mekkora időveszteséget jelent, ha feltartják vetélytársai.

"Ebben az évben nagyon lényeges az első sorból rajtolni, mert nagyon nehéz úgy vezetni, ha beragadsz más autók mögé: sajnos néhányszor már én is tapasztaltam ezt a versenyeken."

"Egyre bizakodóbb vagyok az F2007-el kapcsolatban: jó beállításokat találtunk, amint azt látni lehetett Indianapolisban. Most elemeznünk kell a Silverstone-ban látottakat és fel kell készülnünk a következő két versenyre."

"Hét futammal a szezon kezdete után be kell tömnünk a hézagot, és ehhez a maximumot kell nyújtanunk."

A Formula-1 mezőnye az észak-amerikai gyakorlathoz hasonlóan egy héten belül most is két helyszínt látogat meg, hiszen Franciaország után július 8-án a Brit Nagydíj kerül megrendezésre.

A Francia Nagydíj programja pénteken délelőtt 10 órakor veszi kezdetét az első szabadedzéssel.

http://www.formula.hu
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 15:16:39

Los Banditos írta:www.szaguldocirkusz.hu
Kösz
FC Barcelona!
ABIDAL!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.26. 14:21:18

in to exile
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 13:48:18

Scorpio írta:
Bojan Krkic írta:Bojan másodállásban Kimi. :D Van képben itt kosaras(Game90) van asszem Bob Marleys(Slither) most lesz 1 F-1es is :D
Persze, csak játékos név alat nem egy másik sportoló van! Nekem mindegy, csak fura!
Télleg nem tudsz valami jó forma-1es oldalt?Mármint magyar,az f1.hu igen gagyi valami másról tudsz esetleg?
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 13:28:03

Bojan Krkic írta:Bojan másodállásban Kimi. :D Van képben itt kosaras(Game90) van asszem Bob Marleys(Slither) most lesz 1 F-1es is :D
Persze, csak játékos név alat nem egy másik sportoló van! Nekem mindegy, csak fura!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 13:17:17

Scorpio írta:Off: Bojan Krkic fura neved alatt a Kimi kép! :lol:
Bojan másodállásban Kimi. :D Van képben itt kosaras(Game90) van asszem Bob Marleys(Slither) most lesz 1 F-1es is :D
FC Barcelona!
ABIDAL!
Válasz küldése