Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
AM témához:varga tamás írta:Az AM minden évben bevásárol, aztán az UEFA-kupás helyekért vért izzadnak - aztán általában arról is lemaradnak. Reméljük az idén is így lesz.Los Banditos írta:Az Atlético nem hazudtolja meg magát idén sem.Mondjuk örülnék, ha Riquelme visszajönne Európába. Forlánnak pedig egész jó szezonja volt a tavalyihoz képest.
Amúgy realos haverom teljesen be van sózva. Mérgelődik, meg szidja pedját, hogy mi a búbánatos túrót csinálnak. Nekünk a bajnokság vége után 2 héttel megvan a jövő évi csapatunk, ők meg tökölnek. Remélem a margit addig keresgéli don capello utódját, amíg lemaradnak, mint a borravaló.
A Feyenoord rendesen beerősített, én min a 3. helyre várom őket jövőre. Nincs rossz csapatuk: Gio, Hofland, de Cler, Vlaar, Drenthe (akit a Real akar leigazolnikilibarca írta:Roy MakaayFeyenoord
Az AM minden évben bevásárol, aztán az UEFA-kupás helyekért vért izzadnak - aztán általában arról is lemaradnak. Reméljük az idén is így lesz.Los Banditos írta:Az Atlético nem hazudtolja meg magát idén sem.Mondjuk örülnék, ha Riquelme visszajönne Európába. Forlánnak pedig egész jó szezonja volt a tavalyihoz képest.
Még a nyár eljén úgy tudom a Barca vezetése is hajlandó lett volna őt leigazolni... Én teljes mértékben egyetértek vele, hiszen most hogy a Bayern bevásárolt (Klose, Toni), szvsz esélye sincs a csapatba kerülni, és gondolom ezt ő is tudta. Azért a Feyenord jó úton halad, végülis valamivel kárpótolniuk kell a nézőket az idei szezonért.kilibarca írta:Roy MakaayFeyenoord
Nem hiszem, hogy akkorát buknánkRaziel írta:a második lehetőségben meg csak az Inter bukik egy nagyon nagyot![]()
Nagyon jól járna velük az AM.Forlan,RiquelmeAtletico 30 milláért
Hagyd Slither, ha nem linkelne az nso-ról, akkor nem fórumozna...Slither írta:Mivel ez Barcás igazolás lenne, ezért ez a Barcás igazolás topicba való inkább, sztem.Raziel írta: ez a topic az európai játékospiac topic,tehát ennek itt a helye...Vagy Lampard nem eu-s?szoljatok én eddig azt hittem hogy angol.
Nem zavar annyira, csak sztem felesleges minden hírt többször belinkelni, de te tudod. Amúgy küldtem egy privit.Raziel írta:Elfér ez ide is,ha szúrja a szemed akkor meg olvasd a barcás topicba...
Mivel ez Barcás igazolás lenne, ezért ez a Barcás igazolás topicba való inkább, sztem.Raziel írta: ez a topic az európai játékospiac topic,tehát ennek itt a helye...Vagy Lampard nem eu-s?szoljatok én eddig azt hittem hogy angol.
ez a topic az európai játékospiac topic,tehát ennek itt a helye...Vagy Lampard nem eu-s?szoljatok én eddig azt hittem hogy angol.Slither írta:Raziel, mi lenne, ha néha átnéznél a Barcás topicokba is, és nemcsak az egyébb Labdarúgás topicban töltenéd az idődetRaziel írta:Lampardot akarjuk megvenni...KATTmegspórolnál egy pár felesleges hsz, mert az általad linkelt hírek többsége már volt.
Minek kérdem én?????R10,Eto'o,Henry,Messi itt van.Mért kell még 1 sztár??????Raziel írta:Lampardot akarjuk megvenni...KATT
Raziel, mi lenne, ha néha átnéznél a Barcás topicokba is, és nemcsak az egyébb Labdarúgás topicban töltenéd az idődetRaziel írta:Lampardot akarjuk megvenni...KATT
Még nem csak tesztelik az bolgár elnöknek a fiát?noname írta: Nikolay Mihailov(Levszki Sofia,kapus)Pool
Az Internek a vkp poszton is nagy a kinálatadoki írta:Szerintem az Inter-nek jól jönne ez a csere,hiszen túl sok csatáruk van,és Diarra a maga posztján nagyon jó.Raziel írta:Kakát semmi pénzért nem fogja eladni a Milan,a második lehetőségben meg csak az Inter bukik egy nagyon nagyot![]()