Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:23:09

Scorpio írta:
Atesz írta:17:22 - Fabio Capello: "Köszönöm azoknak, akik megadták a lehetőséget arra, hogy másodszor is edzhettem ezt a nagy csapatot. Hálás vagyok a csapatnak, a szakmai stábnak, az orvosi csapatnak és különösen Franco Baldininek, aki végig támogatott engem."

Komolyan mondom, hogy Capellot sajnálom. :(
Persze azért remélem a történelem ismétli önmagát, és a Real megint nem nyer semmit 4 évig. :lol: 8)
Profi nyilatkozat! Én csak azért nem sajnálom, mert tavaly elsőként menekült el a Juvétól!
Hát figy:
Azért mindenidők egyik legjobb edzője. Ez azért nem kérdés szvsz.
Szted ki a halálnak lenne kedve a másodosztályban edzősködni??? Nekem tuti nem...
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:21:28

Atesz írta:17:22 - Fabio Capello: "Köszönöm azoknak, akik megadták a lehetőséget arra, hogy másodszor is edzhettem ezt a nagy csapatot. Hálás vagyok a csapatnak, a szakmai stábnak, az orvosi csapatnak és különösen Franco Baldininek, aki végig támogatott engem."

Persze azért remélem a történelem ismétli önmagát, és a Real megint nem nyer semmit 4 évig. :lol: 8)
Profi nyilatkozat! Én csak azért nem sajnálom, mert tavaly elsőként menekült el a Juvétól!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:20:17

17:22 - Fabio Capello: "Köszönöm azoknak, akik megadták a lehetőséget arra, hogy másodszor is edzhettem ezt a nagy csapatot. Hálás vagyok a csapatnak, a szakmai stábnak, az orvosi csapatnak és különösen Franco Baldininek, aki végig támogatott engem."

Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 18:19:11

Boixos írta:suszter lóf.sz. akármi is a véleményem a madridról, de attól még egy nagy csapat. nagy csapathoz pedig nagy edző kell, suszter viszont igen távol van ettől.

aztán lehet, h capello erőltette a lelépést, mert azért azt ő is sejthette, h mégegyszer ennyire nem fognak össze jönni neki a dolgok, mint most... :D
Igen, lehet ő akarta! De ha belegondolunk egy munkát elkezdet, így ha marad akkor lehet Madrid jó lett volna a köv. szezonban! Igaz én így se írom le a, hisz nagy hiba lenne!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.28. 18:14:37

suszter lóf.sz. akármi is a véleményem a madridról, de attól még egy nagy csapat. nagy csapathoz pedig nagy edző kell, suszter viszont igen távol van ettől.

aztán lehet, h capello erőltette a lelépést, mert azért azt ő is sejthette, h mégegyszer ennyire nem fognak össze jönni neki a dolgok, mint most... :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.28. 17:00:26

Na, talán mégsem lesz egyszerű a köv. szezon. Schuster csapatot fog építeni, de állunk elébe.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2007.06.28. 16:38:42

ozsimiki írta:Schuster nagycsapat edzőjeként eddig semmit sem bizonyított :roll:

Nem fogok jobban félni az Ő keze alatt játszó Madridtól amíg nem látok vmi javulást...vmi olyat amitől esetleg kellene aggódni...

Szóval majd ősszel kiderül,h mire megy egy olyan csapat padján,akiknél csak a győzelem elfogadható,mert azért ez teljesen más helyzet,mint amik eddig voltak neki....
Ez szerintem is teljesen így van. Itt lessz rajta rendesen nyomás. Nem a közép mezönyre kell játszania. Bár ha jobban belegondolok dehogy is nem :lol: :lol: :twisted:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.28. 16:32:12

Schuster nagycsapat edzőjeként eddig semmit sem bizonyított :roll:

Nem fogok jobban félni az Ő keze alatt játszó Madridtól amíg nem látok vmi javulást...vmi olyat amitől esetleg kellene aggódni...

Szóval majd ősszel kiderül,h mire megy egy olyan csapat padján,akiknél csak a győzelem elfogadható,mert azért ez teljesen más helyzet,mint amik eddig voltak neki....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.28. 16:24:31

http://www.realmadrid.pl/gole/061109_Ec ... la_Red.wmv

:lol: :lol: :lol: Rúd hogy beb@szta már a fejét a kispadba.... :lol: :lol: R.Carlos meg jót röhögött rajta :D
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.06.28. 15:49:17

Scorpio írta:
Colin írta:Ha a valóságtól akarsz kitérni olvasgasd az nso.hu -t... pont most van kiírva hogy 15 millió fontért leigazoljátok Lampardot...
Csak ajánlat! Nem mindegy! :wink:
Teljesen kamu. Txikiék nem szoktak félrebeszélni, és azt mondták hogy Toure Vkp-nak jött, a kreatív szekció pedig adott (Xavi, Iniesta, Deco) és nem kell senki arra a posztra.
Előre a TITOlusokért!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.28. 15:36:47

Én nem hiszem, hogy ő Capello-féle bunkerfocit követelne meg a fiaitól... Támadó szellemű focistákból általában támadó szellemű edzők válnak. Schuster pedig kizárólag a Barca mezében több, mint 100 gólt szerzett.

A Getafénél és a Levanténél nyilván nem a közönségszórakoztató sziporkázó játékot valósította meg, hiszen nem sok fineszes spíler kergette ott a bőrt...

Szóval jövőre Schusterrel szerintem támadóbb felfogású lesz a Madrid...
PCsabi
aka Game90

2007.06.28. 15:34:08

Sacchi: "A Capello-féle játék messze van attól, amit a szurkolók szeretnek. A világ legjobb edzője jelenleg Rafa Benítez, ráadásul ő madridista is." :arrow: erre azért rájöhettek volna a szerződtetése előtt is :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.06.28. 15:24:37

Los Banditos írta:Ez mondjuk igaz, de legalább szép játékot fognak bemutatni. Azért érdekes megnézni, hogy itt Barça játékosként, hogy örült a madrid ellen szerzett gólnak.:

http://www.youtube.com/watch?v=EQJH6XaNq28
Szépen bemutat párszor, tiszta Van Bommel :D
noname
Llegenda del Barça

2007.06.28. 15:12:20

Nálam Schuster és CApello kb egy szint.Mindketten inkább a védelemre összpontosítanak, a baj Schusterrel az h a csapat Capello tervei szerint lett újjáépítve és most megint át kell alakítani a csapatukat.
A Fifa egy szégyen
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.28. 14:48:36

Los Banditos írta:Nem tudom miért sír ennyire a Madridsosok szája. Schuster egy nagyon jó edző, sokkal jobb, mint Capello. Szvsz, így sokkal veszélyesebbek lesznek. :(
Egyáltalán nem jobb a Schuster. Aki még nem bizonyított a legmagasabb szinten, arról még nem kéne kikiáltani,hogy mekkora nagy edzők. Voltak már régebben is (és lesznek is) olyan edzők, akik egy kisebb csapattal jó eredményket ért el,de nagycsapatnál teljesen bebukott. :wink:
Capello meg igenis top edző, mert nem attól jó edző vki, hogy szép focit játszat, hanem attól, hogy eredményeset.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.28. 14:27:48

Ez mondjuk igaz, de legalább szép játékot fognak bemutatni. Azért érdekes megnézni, hogy itt Barça játékosként, hogy örült a madrid ellen szerzett gólnak.:

http://www.youtube.com/watch?v=EQJH6XaNq28
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.28. 14:23:20

Los Banditos írta:Nem tudom miért sír ennyire a Madridsosok szája. Schuster egy nagyon jó edző, sokkal jobb, mint Capello. Szvsz, így sokkal veszélyesebbek lesznek. :(
azt ne feledd, hogy a tavalyi igazolásokat Capello kérte a Capelloi taktikához.
valószínű Schuster teljesen más rendszerben fog játszatni, így jópár új stílusú játékosra lesz szüksége. a régieknek pedig lesz mit tanulnia.
sztem 1 évre vetítve nagyobb így a kockázata a Madridnak. egy év alatt nehéz csodát tenni.

ámbár, ha Abidal (vszínű) és Chivu megérkezik és a csapat a legjobbját tudja majd nyújtani, akkor nem Schuster személye fogja eldönteni a bajnokságot, de nem is Capelloé.

megkockáztatom, hogy minden idők legerősebb kerete áll(hat) össze idén BCN-ban.

a lecke fel van adva tisztelt vezetőség.

FORCA!
noname
Llegenda del Barça

2007.06.28. 14:18:30

grecki írta:Colin!

Értem, hogy azt szereted, ha minél több hír fent van a madridistán. Ok, ezzel abszolút nincsen baj, sőt, engem is minden érdekel, ami a Barcával kapcsolatos. DE, ebben nagyon igaza van Game-nek, a fórumba úgyis minden pletyka bekerül, éppen ezért véleményem szerint az olyan gyorshíreknek, amelyeket 5 perc múlva ugyanúgy cáfolnak, fölösleges kitenni, pláne, ha olyan tartalmú infóról van szó, hogy Casillas kutyája lefosta a szomszéd télikertjét, amiért polgári peres eljárásra készülhet... Szerintem rengeteg ilyen infóval van tele. Persze ez nem feltétlenül rossz, kinek a pap, kinek a paplan. Nekem speciel ez a fajta újságírás sokkal jobban tetszik, ami az Eurobarcát jellemzi, jómagam is ezt az "ars poeticát" vallom...
Sztem teljes mértékben igazad van.Amikor megjelenik egy cikk, akkor annak legyen valami valóságalapja, vagy legyen fontos dolog.A pletykákra ott a fórum.
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.28. 14:17:51

grecki írta:A helyetekben én azért annyira nem örülnék Schusternek...
Igaz, ha Henry beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor úgyis szétalázunk mindenkit, még akkor is, ha kettőt kapunk meccsenként...
Jó edző ez a Schuster, de a Real most akkor is megbontott valamit, amit nem lesz könnyű újraépíteni. És ugye Schuster egy másik taktikát szeretne kidolgozni, de ez a mostani keret szinte csakis a Capello féle felállásra alkalmas. Szóval megint jöhet az igazolásdömping és a csapatépítés, amibe nagyon sokszor belebuktak.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.28. 14:16:45

Nem tudom miért sír ennyire a Madridsosok szája. Schuster egy nagyon jó edző, sokkal jobb, mint Capello. Szvsz, így sokkal veszélyesebbek lesznek. :(
in to exile
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.28. 14:16:20

Colin!

Értem, hogy azt szereted, ha minél több hír fent van a madridistán. Ok, ezzel abszolút nincsen baj, sőt, engem is minden érdekel, ami a Barcával kapcsolatos. DE, ebben nagyon igaza van Game-nek, a fórumba úgyis minden pletyka bekerül, éppen ezért véleményem szerint az olyan gyorshíreknek, amelyeket 5 perc múlva ugyanúgy cáfolnak, fölösleges kitenni, pláne, ha olyan tartalmú infóról van szó, hogy Casillas kutyája lefosta a szomszéd télikertjét, amiért polgári peres eljárásra készülhet... Szerintem rengeteg ilyen infóval van tele. Persze ez nem feltétlenül rossz, kinek a pap, kinek a paplan. Nekem speciel ez a fajta újságírás sokkal jobban tetszik, ami az Eurobarcát jellemzi, jómagam is ezt az "ars poeticát" vallom...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.28. 14:11:30

A helyetekben én azért annyira nem örülnék Schusternek...
Igaz, ha Henry beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor úgyis szétalázunk mindenkit, még akkor is, ha kettőt kapunk meccsenként...
kilibarca
Capitá del Barça

2007.06.28. 13:35:55

Örülök h elküldték végén már egészen szervezettek voltak :twisted: Most jön új edző aki fél csapatot kicserélni és fél év múlva elmegy .Ez a madrid :P :twisted:
noname
Llegenda del Barça

2007.06.28. 13:33:44

Nagyon rossz döntés volna elküldeni Capellot.Olyan csapatot csinált a realnál, ami nagyon hasonlít a régi Juvéra.A játékuk nem volt valami szép, de legalább eredményes.Most jön Schuster,aki taktikát változtat, de a jelenlegi Real-keret csak erre a tahtikára alkalmas.A legrosszabb viszont az h Schuster ugyanolyan idióta mint Calderon(bocs a ral fanoktól, de ez így van,olyan játékosokat ígérnek, akiket nem lehet megszerezni és a végén senkit se fognak szerezni).Még vissza kéne hozni Perezt és akkor be lennének biztosítva h 5 évig nem nyernek semmit. :lol:
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 13:32:24

Ahogy írtam, ez már hagyomány Madridban! Bajnok csapat edzőjét elküldeni, még a végén a címvédés lenne! :lol:
Lezárt