Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oleguer szvsz nem lett volna semikképen kapitány...de talán PuyolBoixos írta:a második versenyző az oleguer lett volna, dehát ő meg nem ment el.
igen. fel fog jönni san marino.LG írta:De reméljuk ez megváltozik a kozeljovoben.Boixos írta:
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.
Én jártam San Marino-ban, és amilyen kicsi állam, az is dicséretes hogy van válogatottuk...Boixos írta:el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.Eszter21 írta:Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
Valaki tolunk a u21es válogatottba nyomja
De reméljuk ez megváltozik a kozeljovoben.Boixos írta:
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.Eszter21 írta:Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
nem mondod, h 3-3 lett a vége?????????? ez nagyon kemény!!! 2-3ig néztem, amikor beköszönt a xisco elkapcsoltam, mert felidegesítettem magam. még jó,h jött a török gyerek!!!!Badi írta:Hihetetlen nagy meccs a Soci-Valencia...
90' Real Sociedad [3 - 3] Valencia
9' [0 - 1] M.D. Vaio
45' [1 - 1] Nihat
80' [2 - 1] M. Aranburu
82' [2 - 2] R. Baraja
88' [2 - 3] Xisco
90' [3 - 3] Nihat
Úgy szintén.LG írta:Hmmm...szerintem ez nem tul hízelgo a Valenciának.Badi írta:Hihetetlen nagy meccs a Soci-Valencia...
9' [0 - 1] M.D. Vaio
45' [1 - 1] Nihat
80' [2 - 1] M. Aranburu
82' [2 - 2] R. Baraja
88' [2 - 3] Xisco
90' [3 - 3] Nihat
Hmmm...szerintem ez nem tul hízelgo a Valenciának.Badi írta:Hihetetlen nagy meccs a Soci-Valencia...
9' [0 - 1] M.D. Vaio
45' [1 - 1] Nihat
80' [2 - 1] M. Aranburu
82' [2 - 2] R. Baraja
88' [2 - 3] Xisco
90' [3 - 3] Nihat