Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Metzeldert nem azért veszik hogy padozzon hanem kezdőbe szal Chivu ügy szerintem csak vaklárma!Scorpio írta:Pl: Chivu, Ramos, Cannavaro, Cicniho Csere: Metzelderbarca99 írta:Leigazolták a VB legjobb védőjét. Valószínűleg meg lesz nekik Metzelder is. Mivel ott van Cicniho, Ramos is játszhat középen. Tehát akkor kit fognak padra tenni, ha még Chivu is jön?
Tavaly nyáron is szerettük volna leigazolni.De nem sikerült.csababarca írta:schuster kívánságlistája:chivu..........
ez is annyira jellemző;ha mi a vukmirt akarnák leigazolni akkor ő is rajta lenne a kívánságlistán.
de mind1 mert mire a dojcs odakerül addig chivu már eligazol,vagy ide vagy az interhez..
Pl: Chivu, Ramos, Cannavaro, Cicniho Csere: Metzelderbarca99 írta:Leigazolták a VB legjobb védőjét. Valószínűleg meg lesz nekik Metzelder is. Mivel ott van Cicniho, Ramos is játszhat középen. Tehát akkor kit fognak padra tenni, ha még Chivu is jön?
igen én is írtam.szal nem kell nagyon izgulninoname írta:A baj csak az h vagy ma vagy legkésőbb hét végére Chivu már eligazol.Addig a Real el se kezd igazolni.csababarca írta:schuster kívánságlistája:chivu..........
ez is annyira jellemző;ha mi a vukmirt akarnák leigazolni akkor ő is rajta lenne a kívánságlistán.
de mind1 mert mire a dojcs odakerül addig chivu már eligazol,vagy ide vagy az interhez..
Azért mert Mi nagyon gyengén játszottunk,és a Madrid sem vmi csodaszépen,attól még a mögöttünk hagyott szezonnál nem igen lesz izgalmasabb szntem az elkövetkezendő 10-20 évbennoname írta:HA létrejön ez az elképzelésed, akkor asszem minden idők egyik legizgalmasabb bajnoksága elé nézünk.Colin írta: -------------Casillas-------------
--Cici-Ramos-Canna-Marcelo-
----------Diarra-----------------
----------------Fabregas--------
---Robinho------Reyes\Robben
---------------VdV---------------
--------------Nisty----------------
A baj csak az h vagy ma vagy legkésőbb hét végére Chivu már eligazol.Addig a Real el se kezd igazolni.csababarca írta:schuster kívánságlistája:chivu..........
Ennek mi köze van Schusterhez?Gauchomester írta:Állítólag a Getafe nem szívesen szeretne megválni Schustertől, ezért a Madrid elkészítette a "B" tervet![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338537
Tegnap a zuhanyhíradóban (:lol:) meg az volt, hogy még ingyen is elengedik hisz sokat köszönhet neki a klub!Gauchomester írta:Állítólag a Getafe nem szívesen szeretne megválni Schustertől, ezért a Madrid elkészítette a "B" tervet![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338537
Colin írta:Raziel, Heinze nem is kell. MArcelo, Miguel Torres, Drenthe, minek még 1 játékos bal oldalra? A FONTOS posztokra kellene igazolni...