Elől rotálás.Nincs más lehetőség.Ez lesz.
Ez a felálás volt idén is. Valami más lessz a jövőben szerintem. Abból nem sül ki semmi jó ha egy csapat évekig ugyanabba a felálásba játszik. pl. milán. idén váltotak alakzatot és be is jöt. Persze ez nagyon le van sarkitva de mégis csak igy történtnicandro írta:Tehát..Mezner2 írta:Ha megírnád hogy a te kezdőd hogy nézne ki azt megnézném!
Lécci csináld meg!
Előre is köszi
-----------------VV-------------------
Zambi--Puyol--Chivu/Pepe--Abidal
---------Deco--Toure--Xavi--------
--Messi--------Eto'o------Ronnie--
Henryt raknám padra (bár naon nem szivesen)
És Eto'o-val cserélgetném
Bár nagyon nehéz dolga lesz Rijkaardnak a dologgal szerintem de ő az edző megoldja naon remélem
Akkor minek jött AbidalTevez írta:Az én kezdőm: Valdés
Zambrotta . Puyol . Marquez. Chivu ( ha jön!!)
Xavi. Injesta. Deco
Messi Ronaldinhoi
Henry vagy Eto ez nehéz döntés
Tehát..Mezner2 írta:Ha megírnád hogy a te kezdőd hogy nézne ki azt megnézném!
Lécci csináld meg!
Előre is köszi
De ha mind a 4-en a pályán vannak mi lesz a középpályán???Mezner2 írta:De a rotálásból nem sok jó sülne ki abban asszem egyetértünk hogy sem Ronaldinho sem Eto' sem Messi sem Henry egója nem viselné el a padozást és ez mint az öltözőben mint a pályán feszültséget szülne és az is egyértelmű hogy a Fantastic 4-t meg kell probálni együtt hagyni
kilibarca írta:Portó-ba van elég jó szerintem 24 éves brazil . Jól fejel Militonál jobbnak tartanám őt meg olcsóbb is 10m€ kb..Sharkinho írta:Én Pepéről mg nem is hallottam...Mondana vki róla vmit
Portó-ba van elég jó szerintem 24 éves brazil . Jól fejel Militonál jobbnak tartanám őt meg olcsóbb is 10m€ kb..Sharkinho írta:Én Pepéről mg nem is hallottam...Mondana vki róla vmit
http://it.eurosport.yahoo.com/fo/profiles/21530.htmlSharkinho írta:Én Pepéről mg nem is hallottam...Mondana vki róla vmit
Én meg pont az ellentejét láttam. A juve is amiatt nem igazolta le annak idején.Game90 írta:Én amennyi meccsét láttam, pont a védekezése volt jó, támadásban viszont gyengén muzsikáltSlither írta:Heitinga jobb szélső védő, ő olyan mint Belletti, csak még rosszabb védekezésben
Én amennyi meccsét láttam, pont a védekezése volt jó, támadásban viszont gyengén muzsikáltSlither írta:Heitinga jobb szélső védő, ő olyan mint Belletti, csak még rosszabb védekezésben
Ennyi errővel alig van játékos akit poszt szerint kategorizálható. Nálam egy játékos posztja az, ahol a legtöbbet járszik, játszatják.visca el barca írta:óriásit tévedsz. heitinga nem jobbszélső. csak ott játszik. bár jobblábas, de a védelem minden posztján bevetheto. sőt a válogatottban volt olyan, hogy szűrőt játszottSlither írta:Heitinga jobb szélső védő, ő olyan mint Belletti, csak még rosszabb védekezésben