Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En meg Interfan vok, max Lazio. Ruhellem a juvet, a milányt meg a rOmát.Kenny írta:Én abszolút LAzio drukker vagyok!!
Meg max inter!
Ha jól tudom akkor azt hogy hányszoros bajnokok. Tehát ha tíz alatt van 1 csapat akkor nincs csillaga, ha 10 fölött de 20 alatt akkor 1 csillag, és ha 20 fölött de 30 alatt akkor 2.Szakacs írta:Vki megmondana hogy a csapatoknal az egy Csillag mit jelent Milan 1,Inter 1 es Juve ketto ezek a csillagok mit jelentenek
sot ha minden igaz 3. Roni Robinho Adrano. sztem egyszerre ugyse lennének pályán mert a Rault nem fogják kihagyni. sot még ott van Owen aki a keretbe se fog beférni. de ot ugyis ruhellemnb.nb.nb írta:Hát az nem lenne jó ha két brazil támadó lenne a margitban,és persze tegyük hozzá h nem éppen béna támadókról van szó
és akkor még nem is mondtál el mindenkit! abban a csapatban jobbnál jobb zsugások nyomják, mégis több mint 10 éve esett le nekik vmi. arról nem beszélve, h megint nagyon ott van a moratti (az elnökük) a szeren, mert lehet, h éppen mostanában vajazzák az adriano eladását a margitnak.nb.nb.nb írta:kivéve Davids, és AdrianoBoixos írta:már minden számottevő edző melózott ott, talán a capello az egyetlen kivétel. lúzer a brigád. ennyi.ronaldo írta:Na az inter hozta szokásos formáját megint xeltek. Sztem ott az edzovel lehet a baj mivel nekik van az egyik legjobb játékosállományuk a seri a-ban es egyszeruen nem tudnak nyerni.
kivéve Davids, és AdrianoBoixos írta:már minden számottevő edző melózott ott, talán a capello az egyetlen kivétel. lúzer a brigád. ennyi.ronaldo írta:Na az inter hozta szokásos formáját megint xeltek. Sztem ott az edzovel lehet a baj mivel nekik van az egyik legjobb játékosállományuk a seri a-ban es egyszeruen nem tudnak nyerni.
már minden számottevő edző melózott ott, talán a capello az egyetlen kivétel. lúzer a brigád. ennyi.ronaldo írta:Na az inter hozta szokásos formáját megint xeltek. Sztem ott az edzovel lehet a baj mivel nekik van az egyik legjobb játékosállományuk a seri a-ban es egyszeruen nem tudnak nyerni.