Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt és egy nagy hülyeség! Nem kell Lampard és nem is fog jönni(remélem) így se nagyon értem h lesz a kezdőnkzmodellb írta:Lampard-ra lehet msot rámegy a vezetőség, bár nem tudom, hogy kellene vagy sem!
www.nemzetisport.hu
JahBenga írta:Beírtam a googleba, hogy Chivu annyira kiváncsi voltam:lionelmessi19 írta:Benga, ez honnan van?
http://www.sportoldal.ro/content/view/1793/
{Cikk felett: TÉNYEKRE ALAPOZVA}
Beírtam a googleba, hogy Chivu annyira kiváncsi voltam:lionelmessi19 írta:Benga, ez honnan van?
Jah:D A Vidi tuti úgy kezdődne, hogy: Chivu Roma mezben aztán Inter mezben Barca mezben és Real mezben.Scorpio írta:Szerintem igazoljuk le Chivut, és filmesítsük meg az átigazolását! Végén még pluszban is lennénk!
A Realnak Heinze is kell meg mindenki kell nekik.varga tamás írta:A margit állítólag 16 millió eurós ajánlatoto kész tenni Chivuért a Romának, ha nem jön be, akkor Alexis és Gabi Milito a tartalék kiszemelt. Bekaphatják.
Szerintem nem tesznek semmiféle ajánlatot. Már csak azért is, mert mi pl. már előrehaladott tárgyalásokat folytatunk.varga tamás írta:A margit állítólag 16 millió eurós ajánlatoto kész tenni Chivuért a Romának, ha nem jön be, akkor Alexis és Gabi Milito a tartalék kiszemelt. Bekaphatják.
Ez a hr már nem új.Úgy volt h a Roma csak azután hajlandó tárgyalni a Reallal, ha már velünk lezárultak a tárgyalások, szóval tényleg bekaphatják.varga tamás írta:A margit állítólag 16 millió eurós ajánlatoto kész tenni Chivuért a Romának, ha nem jön be, akkor Alexis és Gabi Milito a tartalék kiszemelt. Bekaphatják.
Ennyit mi is tudnánk adnivarga tamás írta:A margit állítólag 16 millió eurós ajánlatoto kész tenni Chivuért a Romának
Hat sztem Maxi-t tovabb adjuk...ez van..sztem mehetne az Ajaxba..sokat fejlodhetne ott..es Ten Cate-t is ismeri...FCB_gábor írta:Felvilágosítana valaki Maxi ügyben?
Jön vissza hozzánk vagy merre tart?
JÖnne vissza, de nem valószínű, h jöhet. Nem is lenne mondjuk lehetősége. Los Quatro Fantasticos (LQF) + Dos Santos, + istentudja még ki. Maxi csak utánnük jönne a sorban.FCB_gábor írta:Felvilágosítana valaki Maxi ügyben?
Jön vissza hozzánk vagy merre tart?
Köszönöm a felvilágosítást, amit Csaba királyfi földjéről adtál nekem. Mindig öröm és jó érzés fog el, ha egy határainkon kívülre került MAGYAR-ral beszélhetek. Üdvözöllek és tisztellek innen a távolból!Szakacs írta:Chivutol nem kell felni..annyira o nem ket szinu...sot meg magyar videken nott fel tehat tudja mi a becsulet..raadasul beszel magyarul is...Es o soha nem mondta h a kedvenc csapata az inter..ezt csak az inter vezetoi allitjak....Valamint lattam egy musort rola..a palyafutasarol szolt..es ott amikor elkerult az ajaxhoz 17-18evesen akkor azt mondta h o neki az almai csapata a barca es a Camp Nou..de tudja hogy oda nagyon sokat kell dolgozni...es meg szerencse is kell oda.. Na mostmar annak idejen nalunk nem volt tema..tehat nem volt miert ilyeneket nyilatkozzon...varga tamás írta:Ha már a játékos ügynöke barcelonában tárgyal, az talán annak a jele, hogy a Rómával sikerült egyezségre jutni. Legalábbis nagyon bízom benne. De ennek kell az utolsó esélynek lenni, ha a hét elejéig nem tud dönteni Chivu, akkor hagyni kell a francba: csináljon amit akar.
A problema az ugynekevel van...Giovanni Becali a roman fotbal maffia egyik nagy feje Gigi es Victor Becalival egyut...naluk nagy tema a penz mosasami mint tudjuk morattinal is az...szoval Chivu inkabb jonne a Barcaba mig az ugynokei az intert favorizalnak penzugyileg...
Ez volt a tema Mutuval is...annak idejen mikor megvette az inter az adohivatalnak bejelentettek 1millio euros eladasi osszeget...aztan kiderult hogy 5ot fizetett az inter amibol nagy botrany lett...szoval az ugynokevel van a baj nem a jatekossal..
bocs ha hosszu lett..