Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én isBoixos írta:a nyúlnál azért megvárnám a hivatalos bemutatását, mielőtt közzéteszem a gondolataimat a dologról.
Én se akarom ezt elhinni!Boixos írta:a nyúlnál azért megvárnám a hivatalos bemutatását, mielőtt közzéteszem a gondolataimat a dologról.
1.: az ügynöke dugja fel magának Robi Carlos combjátGame90 írta:9:34 - Chivu ügynöke nem tartja kizártnak, hogy a román védő a Real Madridban folytassa. Elmondása szerint a játékos a Real-Inter-Barcelona trióból azt választja, aki a leghosszabb kontraktust és a legtöbb pénzt ajánlja.
20:26 - Schuster örül Metzelder és Saviola leigazolásának.
Game90 írta:9:34 - Chivu ügynöke nem tartja kizártnak, hogy a román védő a Real Madridban folytassa. Elmondása szerint a játékos a Real-Inter-Barcelona trióból azt választja, aki a leghosszabb kontraktust és a legtöbb pénzt ajánlja.
20:26 - Schuster örül Metzelder és Saviola leigazolásának.
Pont ott voltam annál az ominózus jelenetnél eléggé közel hozzájuk,Gravesen elé ugrott Robinho és elcsente a labdát a Dán Bölény meg neki ugrott.De Robinhot sem kellett félteni.Hadonászott és ő is ment neki a hentesnek...a többiek meg szétválasztoták őket, mármint Bab István volt aki bírt velük.betapasztotta a száját a csílei gyerek és csak annyit mondott: gravézen.
onnantól kuss volt.
betapasztotta a száját a csílei gyerek és csak annyit mondott: gravézen.Rajmó írta:Betapasztották Robinho száját
Biztos nagyon büdös volt a szája.Rajmó írta:Betapasztották Robinho száját
A kiemelt rész, ami miattdoki írta:Madridista.hu:
10:48 - Állítólag Kaká találkozott Berlusconi-val, akit arra kért, hogy miután mindent megnyert a Milannal, engedje őt új kivívások elé, hadd igazoljon a Realhoz. (as)