Ezt én is így látom,de képességekben van ott,ahol Xavi,IniZozzy 5 írta:Lampard nem fog jönni, és nincs is rá szükség![]()
Pont.

Pont

Ezt én is így látom,de képességekben van ott,ahol Xavi,IniZozzy 5 írta:Lampard nem fog jönni, és nincs is rá szükség![]()
Pont.
http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Lampardlionelmessi19 írta:Speciel sztem nincs szükségünk a 15 góljára.
Idén mondjuk nem tudom, h rúgott e ennyit... de min1.
Ezekből a 3 "törpénkhez" mérve max a pályán való jó látás az, ami megvan neki. Szerintem legalábbis.
Direkt írtam *otGame90 írta:Ha azt akartad írni, hogy beskatulyáz, akkor az lyHát ha Ő vkit beskatú*áz![]()
Asszem valaki beírt egy ilyet még régebben: azért az évi 15 gólja jól jönnelionelmessi19 írta:Mégpedig azért, mert nálam a technika az első mérce, főleg középpályán, és hát millióegy jobb játékos van nála, ilyen szemszögből nézve.
Ha azt akartad írni, hogy beskatulyáz, akkor az lyHát ha Ő vkit beskatú*áz![]()
Juve szerintem nem igazolja le! Nem tudja megadni a fizetést, ha megtudná nagy feszültség lenne az öltözőben! Így marad Londonban!Etooka írta:Lampard vagy Juvébe megy vagy marad a cselszkiben!Szerintem a Barcába nem illene!bár jó játékosnak tartom!
Hát ha Ő vkit beskatú*ázGame90 írta:Úgy beszélsz róla, mint egy nevesincs játékosróllionelmessi19 írta:Srácok, lehet hogy sokakat megbotránkoztatok, de szerintem a mi hármasunk bármelyikéhez viszonyítva Lampard sehol sincs.
Igen, tudtam hogy ez sokaknak szúrja majd a szemét (gondolom, nem te leszel az egyetlen...Game90 írta:Úgy beszélsz róla, mint egy nevesincs játékosróllionelmessi19 írta:Srácok, lehet hogy sokakat megbotránkoztatok, de szerintem a mi hármasunk bármelyikéhez viszonyítva Lampard sehol sincs.
Úgy beszélsz róla, mint egy nevesincs játékosróllionelmessi19 írta:Srácok, lehet hogy sokakat megbotránkoztatok, de szerintem a mi hármasunk bármelyikéhez viszonyítva Lampard sehol sincs.
Coming back to Lampard, I would like to conclude by saying that Barcelona do not need three similar players for a job that can be done by one, or at most two. Rijkaard's boys played some of their best football when Cocu, Davids and Xavi ran the midfield towards the end of his first year in charge. They were just as sensational when Marquez, Deco and Xavi did the business the season after.Decooo írta:“Lampard will never have the technical ability that Deco has, and will never be able to perform that role.” Fordisd már le papa mégegyszer
“Lampard will never have the technical ability that Deco has, and will never be able to perform that role.” Fordisd már le papa mégegyszerszergoka írta:Hát ezt félreértetted szerintem,pont az ellenkezőjét írják. Épp azt írják, h xavi ,ini+deco hasonló játékstíluban játszanak, és lampard egy újabb színt vinne ajátékunkba, és buták lennénk, ha nem csapnánk le rá.Decooo írta:Persze h kacsa... Amúgy meg itt: http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=341357
olyanokat irnak különböző emberkék, hogy Lampard nemkell a Barcának, vannak benne érdekességek, hogy Lampard angol focija nem illene a Barca játékába, meghogy soha nem lesz olyan technikás játékos mint Deco, meg azt a szerepkört sem tudná betölteni... ilyeneket irnak.
Milito most asszem a B-terv.Milito azt mondta h szíesen játszana a Barcában,szóval sztem rányomulnak ha nem jön Chivu.ANdrade már nem az igazi a sérülése után,akkor már inkább Pepe.Chivu pedig nem pénzleső, Becalival van a baj(Chivu ügynöke), érdekel h mennyit kap Chivu fizujából.dickricsi írta:Rá kéne nyomulni Gaby Milito-ra, ha ő nem megy, akkor Andrade-ra. Mindketten a Primera-ban nyomják, vagyis ismerik az itteni játékstílust és mindketten szívesen jönnének. Amúgy azt olvastam, hogy bár Gaby Milito ára magasabb lenne, de minthogy kevesebbet kérne fizuban, így anyagilag sem járnánk rosszabbul, mint a pénzleső (mellesleg ki nem az) Chivu-val.
Szóval: előre Gaby-ért!
Hát ezt félreértetted szerintem,pont az ellenkezőjét írják. Épp azt írják, h xavi ,ini+deco hasonló játékstíluban játszanak, és lampard egy újabb színt vinne ajátékunkba, és buták lennénk, ha nem csapnánk le rá.Decooo írta:Persze h kacsa... Amúgy meg itt: http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=341357
olyanokat irnak különböző emberkék, hogy Lampard nemkell a Barcának, vannak benne érdekességek, hogy Lampard angol focija nem illene a Barca játékába, meghogy soha nem lesz olyan technikás játékos mint Deco, meg azt a szerepkört sem tudná betölteni... ilyeneket irnak.
Volt, megtárgyaltuk, Etoo azt mondta h ő és Roni is marad.Xavinho írta:Nem tudom,h volt-e ,de én nagyon nem szeretném.....
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=145808&