Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyik? Emo?Slither írta:Akkor majd mutatok egy stílust, amelynek minden előadója sz@r.
Akkor majd mutatok egy stílust, amelynek minden előadója sz@r.ozsimiki írta:A Mindenevő nem egyenlő,hogy minden sz**t meghallgatunkSlither írta: Mindjárt berakok egy-két olyan zenét, amitől a mindenevők lahányják a képernyőt és újragondolják a döntéseiket.![]()
Legalábbis én nem...és van rock,pop,hip-hop,stb,stb,stb,stb, ahol vannak ritka [auto_cenzúra] számok,de vannak olyanok is amiket nem bírok megunni...na nálam kb ez a mindenevőség
![]()
Hülye kérdésre hülye válasz: me'lionelmessi19 írta:Mért nincs olyan kategória hogy hamm-hamm kivéve rap?
A Mindenevő nem egyenlő,hogy minden sz**t meghallgatunkSlither írta: Mindjárt berakok egy-két olyan zenét, amitől a mindenevők lahányják a képernyőt és újragondolják a döntéseiket.![]()
Mindjárt berakok egy-két olyan zenét, amitől a mindenevők lahányják a képernyőt és újragondolják a döntéseiket.ozsimiki írta:De MI,Mindenevők vezetünkGame90 írta: A hip-hop kategória betonbiztosan 2. idáig![]()
![]()
De MI,Mindenevők vezetünkGame90 írta: A hip-hop kategória betonbiztosan 2. idáig
Vito, ha esetleg még aktuális a téma, akkor mondj egy normális fájlmegosztó helyet és áttolom neked a bugit!Vito írta:L'Appuntamento - Omella Vanoni
nagyon hálás lennék, ha ezt a zenét valaki prezentálná nekem.
én nem találom...
Nekem is ez,de a 6 és fél perces verzió jobban tetszik.Kralo írta:Kedvenc track-em a Fatboy Slimtől!Dagoth ur írta:A Youtubon böngésztem és rátaláltam egyik kedvencem klippjére.Nem gondoltam volna,hogy van neki és nem is akármilyen.
Biztos sokan ismeritek ezt a számot
http://www.youtube.com/watch?v=R795KiMD4zs
Érdekes videó egy régi de,jó számhoz.
Nekem tetszik![]()
Kedvenc track-em a Fatboy Slimtől!Dagoth ur írta:A Youtubon böngésztem és rátaláltam egyik kedvencem klippjére.Nem gondoltam volna,hogy van neki és nem is akármilyen.
Biztos sokan ismeritek ezt a számot
http://www.youtube.com/watch?v=R795KiMD4zs
Érdekes videó egy régi de,jó számhoz.
Nekem tetszik
Jay-Z nagyon nyomatja (vagy nyomja is?Slither írta:Az láttátok, hogy ezt a videót hányan nézték meg eddig: 14,401,439![]()
Az láttátok, hogy ezt a videót hányan nézték meg eddig: 14,401,439mrmonster írta:Game, nagyon szépen köszönöm, ez az a szám!
Ugye milyen jól körülírtam a számot?![]()