2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért hogy ne a miénk legyen, ennyi.lionelmessi19 írta:De hát nektek ott van Ramos kisasszony, és az aranylabdás csodavédő. Akkor minek még egy?Swineherd írta:Chivut már tavaly is akarta a Madrid. Ennyi erővel a Barca utánozza a Madridot. Holott erről szó sincs, csak annyi az egész, hogy a román az egyik legjobb védő most a piacon.
mert biztos a hajas babát kirakják majd jobbszélre mert ugye cicinhot is adnák chivuért meg egy kis lóvétlionelmessi19 írta:De hát nektek ott van Ramos kisasszony, és az aranylabdás csodavédő. Akkor minek még egy?Swineherd írta:Chivut már tavaly is akarta a Madrid. Ennyi erővel a Barca utánozza a Madridot. Holott erről szó sincs, csak annyi az egész, hogy a román az egyik legjobb védő most a piacon.
De hát nektek ott van Ramos kisasszony, és az aranylabdás csodavédő. Akkor minek még egy?Swineherd írta:Chivut már tavaly is akarta a Madrid. Ennyi erővel a Barca utánozza a Madridot. Holott erről szó sincs, csak annyi az egész, hogy a román az egyik legjobb védő most a piacon.
Ez a Real Madrid.Rivaldo11 írta:De hogy önálló gondolatuk nincs, az röhej! Ezért van az, hogy ha mi rámozdulnánk poénból Komlósira, mert kell egy középső védő, tuti nekik is kellene. Adnának érte 10 millát, meg Cassanot...
A híreket spanyol oldalakról fordítják, és valószínűleg ott írták ezt.noname írta:A madridista mindent tud.Atesz írta:9:42 - A Barcelona lemondott Chivuról és inkább Militót veszik meg.
Na most ők ezt honnan a picsából tudják???
Robinhotól talán.Game90 írta:Egy ilyen meccs után ez csak természeteslionelmessi19 írta:"Erősnek érzem magam, és szerintem jól játszok. A gólszerzés mindig fontos, de egy mérkőzésen háromszor betalálni, nem mindennapi dolog. "
Állítólag ő oda megy ahol a legtöbbet adjákChivu már igent mondott mindenkinek
Egy ilyen meccs után ez csak természeteslionelmessi19 írta:"Erősnek érzem magam, és szerintem jól játszok. A gólszerzés mindig fontos, de egy mérkőzésen háromszor betalálni, nem mindennapi dolog. "
Nah akkor hogy is van ez?? Mert ezt már én sem értem22:46 - Mijatovic Rómában tárgyal Chivu ügyében. Ezt az információt már több forrás is megerősítette. A Marca szerint Chivu már igent mondott a Madridnak, így már csak a Rómával kell megállapodni.
Az már lehetséges. De legalábbis nem kell hozzá két idősík.Madrid írta:vagy tárgyalt nem tudom!
Madrid írta:A lényege az kb hogy Miljatovic Roma-ban tárgyal Chivu ügynökével!! Állítólag 16 M Euro-t ajánlottunk. 4.5 milliós fizetéssel. És mondom állítólag, Chivu egy Román csatornának azt nyilatkozta hogy legszívesebben hozzánk jönne de mivel Madrid-ban még nincs edző ezért nem tudja hogy kelle nekünk vagy sem. Ezért tartja vissza a Barca és az Inter ajánlatát. Fél szeme a Madrid-on van. (ÁLLÍTÓLAG)
Sok helyen olvastam már hasonlótMijatovic a Roma per tentare l'assalto a Chivu
ROMA - Il direttore sportivo del Real Madrid, Predrag Mijatovic, è sbarcato a Roma per chiudere l'affare Chivu. Il nuovo allenatore del Real Madrid, Bernd Schuster, ha infatti chiesto espressamente il difensore rumeno e così la dirigenza si è mossa fulmineamente. Il dirigente dei campioni di Spagna è stato intercettato dalle telecamere di Sky mentre era in compagnia del mediatore Ernesto Bronzetti. Nella trattativa la Roma potrebbe richiedere l'esterno brasiliano Cicinho.
noname írta:Nem hiszem h Saviola Madridba megy.