Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem is Skip-to-my-loot fogják elcserélni.Atesz írta: Alstont fogják elcserélni szvsz.
Azért kellett oda Mike James mert jól védekezik, na meg tud futni, nagyon jól dobja a triplát, Alston meg rohadt hullámzó...
Slither írta:Csak hogy most 4 irányítónk is lett, szóval vki tutti elcserének majd. Nem értem minek kellett az a **** James.Atesz írta: Elég jó kis csapat jöhet össze, bár már tavaly is azt mondtuk, de most odakerült Scola is szal...![]()
Na meg Wells is maradt.
Csak hogy most 4 irányítónk is lett, szóval vki tutti elcserének majd. Nem értem minek kellett az a **** James.Atesz írta: Elég jó kis csapat jöhet össze, bár már tavaly is azt mondtuk, de most odakerült Scola is szal...![]()
Na meg Wells is maradt.
Slither írta:Francis hazatér
2007. 07. 19. 20:34:26
Steve Francis vissza tér Houstonba, szóban megegyezett a Rockets vezetőivel. A Blazers által kirúgott Franchise kegyeiért a Heat, a Mavericks és a Clippers is vetekedett, ám ő régi-új csapatát választotta. Mivel Francisszel együtt már négy irányítója van a Houstonnak (Alston, James, Brooks), kíváncsian várjhatjuk, hogy mi lesz a következő húzása Daryl Morey GM-nek...
Jó, mindegy. Akkor mi nem értettüklionelmessi19 írta:Sztem ez 360... csak darabolva
Ez paródia fiúk...
Pedig igen jó csapat jöhetett volna ott összeMilicic többet nem fog a Magicben játszani...
Sztem ez 360... csak darabolvaSlither írta:Ez sztem messze nincs 1080.lionelmessi19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jo2zd8SzRT0
Igenigen... késő van...![]()
Kihagytam a linket![]()
Sztem sincs, de éjjel már nem voltam benne annyira biztos, hogy megemlítsemSlither írta:Ez sztem messze nincs 1080.![]()
Ennek örülök, mert így a két újonc megkapja majd a megfelelő játékidejüket. Vajon így Grant Hill hova szeződik majd.
Ez sztem messze nincs 1080.lionelmessi19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jo2zd8SzRT0
Igenigen... késő van...![]()
Kihagytam a linket
Ennek örülök, mert így a két újonc megkapja majd a megfelelő játékidejüket. Vajon így Grant Hill hova szeződik majd.Atesz írta:Amúgy Rashard Lewis Orlandoba szerződött 5év/75 milláért.
Lehet, hogy késő van, de ezzel most mit akartál mondani?lionelmessi19 írta:1080 zsák...