Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyol a világ legjobb védői között van és ha ezt valaki nem ismeri be akkor nincs értelme vele beszélgetni de örülök hogy vannak ilyen emberek akik nem szeretik a Barcat de látják ki jó játékos!Henry írta:ultrasur írta:Nem szeretem a barcat, de puyol az egyik kedvencem remélem hamar felépűl.
Kár hogy nem szereted a Barcát, de örülök, hogy felnézel a Puyolra
Eddig reálossal még csak vitatkoztam Puyolról, de örömmel hallom, hogy végre valaki elsimeri amit megszolgál Puyiultrasur írta:Nem szeretem a barcat, de puyol az egyik kedvencem remélem hamar felépűl.
A mexikói válogatottban mindig jó, csak valahogy a Barcában nem villog annyira. Node ez ide off.noname írta:A Copán sztem már jó volt...
Tavalyi Rafát látva a hűtőt is lefejelnénoname írta:Lord Dragon írta: Nemszólnékbe, mert jön Presas barátom, és szerelést imitálva szilánkosra töri a sípcsontodat:D:D
![]()
![]()
Nem baj, majd jön Milito és Marquez és akkor már nem kell Puyinak a TV-t fejelgetni...
Lord Dragon írta:Nemszólnékbe, mert jön Presas barátom, és szerelést imitálva szilánkosra töri a sípcsontodatnoname írta:Oleguert látva nem csodálom.:D:D
Nemszólnékbe, mert jön Presas barátom, és szerelést imitálva szilánkosra töri a sípcsontodatnoname írta:Oleguert látva nem csodálom.
Áhh, szuper, akkor a második felét egész jól eltaláltammypeter írta:Kicsit pontosabban, illetve szlengesebben:
Igen, igen természetesen a térdem sérült meg.
Viszont ahányszor látom a csapattársaimat játszani mindig lefejelem a tévét.
Hááát megpróbálomZozzy 5 írta:
Valaki lenne olyan kedves, és lefordítaná?
Augusztus 15.én játszunk a Bayern-el, Puyol visszatérése leghamarabb egy hónappal később, szeptember közepén lehetséges.Bagossy1 írta:Jobbulást Puyol !!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a Bayern ellen tud játszani.
Igen nyáron lesz!Zozzy 5 írta:A Bayern elleni meccs nem nyáron lesz?Bagossy1 írta:Jobbulást Puyol !!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a Bayern ellen tud játszani.Puyol pedig minimum 2 bajnokit kihagy. A München elleni pedig amúgyis egy lényegtelen meccs.
A Bayern elleni meccs nem nyáron lesz?Bagossy1 írta:Jobbulást Puyol !!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a Bayern ellen tud játszani.
Egyáltalán nem nézünk hülyének, én legalábbis biztos, hogy nem. Már szezon közben is említettem, hogy szerintem Puyol a lehető legnagyobb veszteség.Rapika írta:Amíg nem épül fel,marad a megszokott felállás,Yaya nem a középpályán játszik,hanem a védelem tengelyében...Drigo írta:Hihetetlen, pont Neki kellett mesérülnie, ki fog így most védekezni, ki fogja irányítani a csapatot???Katasztrófa!![]()
Viccet félretéve,Puyol nagyobb veszteség a csapatnak,mint mondjuk Eto'o...
Lehet,h emiatt a kijelentésem miatt hülyének néztek,de az amúgy sem bivajerős védelmünk nélküle átjáróház!
Amíg nem épül fel,marad a megszokott felállás,Yaya nem a középpályán játszik,hanem a védelem tengelyében...Drigo írta:Hihetetlen, pont Neki kellett mesérülnie, ki fog így most védekezni, ki fogja irányítani a csapatot???Katasztrófa!