Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.07.03. 17:34:45

RMCF, már megint barom vagy.

Áruld már el nekem h hol a faomba volt nektek szükségetek középső védőre.... ??????????????????

Most igazoltatok egyet, és eddig is volt 3.
Semmi szükségetek nem volt rá, ellenben velünk. Az meg a világ szégyene lenne, ha a Madrid megvenne egy középső védőt, aki perpill lehet h a világ legjobbja a posztján, aztán kihagynátok középről egy nyugdíjas hentes meg egy tapasztalatlan német miatt. :roll:

Chivut megvesszük ~20 milláért szélre, ahova télen igazoltunk embert, s a B-ből is van rá jelentkező.
Röhej a Real Madrid, csak sajnos ezen most mi is szívunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:24:22

Picsókpista írta:
Nektek semmi szükségetek Chivura,
Mivel Ramost jobb oldalon játszatnák....és bal bekk nincs még...igy ez egy eléggé jó alternativa lenne.De Chivu mindenkinek az lenne,középen és balon is tud.

Ha összejönne akkor:
---------------------Iker
Ramos----Canna--------Metzelder-------Chivu

De lehet variálni sokféleképp és ez előny lehet....
Chivu nektek belekerül 18 millába+valszeg Cicinho, ami úgy 25 milla.Fele ennyiért már kaphattok olyan balbekket, aki jobb azon a poszton mint Chivu.Ramost pedig a legnagyobb hiba lenne kitenni szélre.Puyol is jobbszélső eredetileg, de egy ilyen kaliberű játékosra középül van szükség.Ugyanez igaz Ramosra.Metzelder a közelébe se ér.
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:24:14

Jobbszélek:

Barca - Belletti, Oleguer
Madrid - Ramos, Cicinho

Igazad van, nagy szükségetek volt Zambrottára. :wink:

Egyébként nem feltétlenül jó ötlet, ha egy teljesen új bajnokságban akarjátok balszélen játszatni. Évek óta nem azt játssza. :roll: Majd lesz valahogy.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:23:29

Picsókpista írta:
Mivel Ramost jobb oldalon játszatnák....és bal bekk nincs még...igy ez egy eléggé jó alternativa lenne.De Chivu mindenkinek az lenne,középen és balon is tud.

Ha összejönne akkor:

ez így kellemes is lenne, csak középen mennének úgy át rajtatok, mint a kés a vajon. cannavaro nem egy életbiztosítás (minden idei meccsén bizonyított), metzelderből meg akármi is lehet...

mindenesetre azt remélem, h chivuért a lé mellé áttoljátok cicinhót is, mert cannavaro és főleg cassano az üzletben még fekete humornak is rossz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:20:18

Picsókpista írta:
hát rettentően sajnálom, h chivu rövid időn belül kétszer is "átkúrt"..
Az még nem biztos hogy Chivu jön és ezáltal átkúr téged......de lehet hogy Saviola is átkúr téged....
ez van, nincs szerencsém ezekkel az arcokkal... :D

na, de majd minden kiderül a közös fényképezésnél a vicsorgó calderónnal...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.03. 17:19:55

Ha összejönne akkor:

Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.03. 17:16:47

hát rettentően sajnálom, h chivu rövid időn belül kétszer is "átkúrt"..
Az még nem biztos hogy Chivu jön és ezáltal átkúr téged......de lehet hogy Saviola is átkúr téged....
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:16:40

Megmondtam h ez az én véleményem.Nem akarok senkivel se veszekedni.Nektek semmi szükségetek Chivura, de mivel nekünk kéne, megveszitek.Zambrottára mindkét csapatnak szüksége volt.
A Fifa egy szégyen
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.03. 17:15:02

Csak gratulálni tudok a madridnak.Ismét sikerült bebizonyítaniuk h a világ legundorítóbb csapata.
Én meg neked gratulálok.Akkor ha mi esetleg akarunk majd egyszer valakit és a Barca is beszáll és a tag titeket választ akkor én is mondhatom hogy a Barca a világ legu*****tóbb klubja? Mint pl Zambrotta esetében?
Na persze hogy nem.

Inkább annak örülj hogy ha esetleg ez igy lesz - ami még messze nem biztos- akkor hozzátok kerülhet Milito aki a liga legjobbja szerintem....
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:11:21

hát rettentően sajnálom, h chivu rövid időn belül kétszer is "átkúrt"...
mostmár csak azt tudom kívánni neki is és az új csapatának is, h legalább annyira járjanak "jól" vele, mint az előző két római igazolásukkal (samuel, cassano)!
remélem, jövő ilyenkor menekülni fog onnan a gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.03. 17:05:34

Amúgy azon kívűl,hogy bántó a dolog,sokra nem mennek vele,nem lehet Chivura azt rámondani,h eldönti a bajnokságot a Madrid javára :lol: Stabilabbak lesznek hátul,HA bevállik azon a poszton,de a támadóerőnket elnézve,azért nem kell aggódnunk....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.03. 16:50:59

Az még hogy benne volt az átigazolási tervekben édes kevés...

Ennyi erővel a Szolnoknak is benne lehet az átigazolási tervében. :lol:

Nektek szerintem felesleges még egy középső védő, ott van Ramos és Metzelder is. Nagyon úgy néz ki hogy most ilyen csak azért se legyen a barcáé állapot van nálatok...
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.07.03. 16:50:08

Ramos sokkal jobb középül mint szélen,ugyanolyan helyzetben van mint nálunk Puyol, nem éri meg kirakni szélre.Chivuval ugyanez a helyzet.Ébredj már fel Exclamation Amiért a Realnak szurkolsz, attól még nem kell elvakultnak lenni Exclamation
Már bocs, de sztem te nem vagy tisztában Ramossal kapcsolatban. Hol jáccik szted Ramos a spanyol válogatottban?? SZÉLEN! És idén is sokat jáccott a szélen miután Cicinho megsérült, és jo is volt. Hidd el jobban ismerem én a kedvenc csapatomat mint te aki utálod. Amugy meg Chivu tud jáccani bal szélen is, mert a Romában is volt h ott jáccott, és elég jol. De felőlem jácchat középen is, nem tom Metzelder hogy fog bevállni.
Abidal pedig még év elején téma volt, de mivel hülye a vezetőség, és még ünnepelni volt kedve ezért nem kezdtük el olyan hamar a tárgyalásokat mint ti.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 16:45:27

Real Madrid C.F. írta:A real nem lopott el senkitől semmit, ti léptetek ki, és ha nektek nem kell, akkor mért ne vegye meg a real? Amugy is azért szerződtetjük, mert Ramost szélen akarják jáccani, és középen lenne Cannavaro és Metzelder, és bal oldalon Chivu. Amugy ti is előlünk hoztátok el Abidalt, szal nem tom mit kell itt lázadozni.
HALA MADRID!!!!!!!
Sztem te nagyon el vagy tájolva.Ti tavaly nyáron akartátok megszerezni Abidalt, de nem sikerült, utána nálatok már szó se volt róla, idén meg Abidal már rég a miénk volt, mire ti bárkivel is elkezdtetek tárgyalni.Egy kicsit azért gondolkozhatnál is.Ramos sokkal jobb középül mint szélen,ugyanolyan helyzetben van mint nálunk Puyol, nem éri meg kirakni szélre.Chivuval ugyanez a helyzet.Ébredj már fel :!: Amiért a Realnak szurkolsz, attól még nem kell elvakultnak lenni :!:
A Fifa egy szégyen
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.07.03. 16:43:09

Nem tettünk, de benne volt az átigazolási tervekben. Amugy ebben Chivu az akit hibáztatni lehet, mert egy zsoldos, ahol többet keres oda megy, ezért nekem sem szimpatikus, de remélem h jol fog jáccani...
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.03. 16:40:06

Ti tettetek ajánlatot Abidalér? Vagy volt olyan hír, hogy Abidal fél lébbal madridban?
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.07.03. 16:39:14

A real nem lopott el senkitől semmit, ti léptetek ki, és ha nektek nem kell, akkor mért ne vegye meg a real? Amugy is azért szerződtetjük, mert Ramost szélen akarják jáccani, és középen lenne Cannavaro és Metzelder, és bal oldalon Chivu. Amugy ti is előlünk hoztátok el Abidalt, szal nem tom mit kell itt lázadozni.
HALA MADRID!!!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.03. 16:38:53

Chivu is legalább annyira szemét ebben az ügyben eddig,mint a Real! Ő is tudja,h Madridban milyen posztot szánnak neki,és nemhogy röhögve elküldené őket a píííbe,inkább odamegy,vmennyivel több zséért....szegény biztos csoró lenne Barcában :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 16:23:02

Csak gratulálni tudok a madridnak.Ismét sikerült bebizonyítaniuk h a világ legundorítóbb csapata.Kinéztünk magunknak Chivut és a mikor már szinte biztos volt benne mindeki h hozzánk jön, pont akkor a Real is tett érte egy ajánlatot. :roll: Most pedig ne jöjjenek azzal a Real-szurkolók h Chivu nekik is kellett, mert ez egy hülyeség.Ott van a kezdőbe Canna és Ramos, cserének pedig nagyon jó Metzelder.Balbekként játszatni Chivut hülyeség, nem ott az igazi.Akkor már feleannyiért kaphatnának igazi balbekket, aki jobb a románnál.Persze még semmi se biztos, de eddig is eléggé utáltam a Realt, de amit most csináltak Chivu ügyben,az már valósággal aljas.Nem akarok senkivel se veszekedni, nekem ez a véleményem és nem lehet megváltoztatni.
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.03. 16:20:58

Nincs edző, de ennek ellenére az a legfontosab, hogy ne nálunk kössön ki chivu.
Ez a szánalom. Mindegy, olyan igazolást már úgysem tudnak végrehajtani, amivel akárcsak megközelíthetik a keretünk erejét.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.07.03. 16:10:29

Pénz, pénz, pénz :roll:

A Nyóckerben volt egy ilyen szöveg: "Pénz, pénz, p*na (most ugyebár ez nem játszik :lol: ), ez az élet regulája. Ha pénz van, van minden". :roll:

A Real meg törölje ki magát Chivuval...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.03. 16:01:13

Mivel még nem jelent meg semmi konkrétum, ezért nem írom le. Ha jön, én továbbra is nagyon örülök. Ha meg nem, eggyel kevesebb szimpatikus focista lesz. Ennyi. :)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.03. 15:59:05

Ezek után ne is jöjjön! Nagyon örültem volna neki, de ezek után menjen Madridba!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.03. 15:51:21

15:22 - Calderón: "Mijatovic Rómában tárgyal Chivu ügyében. Nekem azt mondta, hogy jól állunk. Schuster? Egy eurót sem fizetünk érte, ha nem rendezi szerződését, nem fog jönni. Kosárlabda? Papadopulost leigazoltuk, ez igaz."

Chivu már elúszott. :cry: Sztem valami csodának kéne történnie, hogy végül blaugranában játszon. Mi lesz, ha nem jön Schuster? :roll: Edző nélkül csak nem maradnak.

Nem úgy volt, hogy amíg nincs edző nem igazolnak?
Lezárt