Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Chivu nektek belekerül 18 millába+valszeg Cicinho, ami úgy 25 milla.Fele ennyiért már kaphattok olyan balbekket, aki jobb azon a poszton mint Chivu.Ramost pedig a legnagyobb hiba lenne kitenni szélre.Puyol is jobbszélső eredetileg, de egy ilyen kaliberű játékosra középül van szükség.Ugyanez igaz Ramosra.Metzelder a közelébe se ér.Picsókpista írta:Mivel Ramost jobb oldalon játszatnák....és bal bekk nincs még...igy ez egy eléggé jó alternativa lenne.De Chivu mindenkinek az lenne,középen és balon is tud.Nektek semmi szükségetek Chivura,
Ha összejönne akkor:
---------------------Iker
Ramos----Canna--------Metzelder-------Chivu
De lehet variálni sokféleképp és ez előny lehet....
ez így kellemes is lenne, csak középen mennének úgy át rajtatok, mint a kés a vajon. cannavaro nem egy életbiztosítás (minden idei meccsén bizonyított), metzelderből meg akármi is lehet...Picsókpista írta:Mivel Ramost jobb oldalon játszatnák....és bal bekk nincs még...igy ez egy eléggé jó alternativa lenne.De Chivu mindenkinek az lenne,középen és balon is tud.Nektek semmi szükségetek Chivura,
Ha összejönne akkor:
---------------------Iker
Ramos----Canna--------Metzelder-------Chivu
De lehet variálni sokféleképp és ez előny lehet....
ez van, nincs szerencsém ezekkel az arcokkal...Picsókpista írta:Az még nem biztos hogy Chivu jön és ezáltal átkúr téged......de lehet hogy Saviola is átkúr téged....hát rettentően sajnálom, h chivu rövid időn belül kétszer is "átkúrt"..
Mivel Ramost jobb oldalon játszatnák....és bal bekk nincs még...igy ez egy eléggé jó alternativa lenne.De Chivu mindenkinek az lenne,középen és balon is tud.Nektek semmi szükségetek Chivura,
Az még nem biztos hogy Chivu jön és ezáltal átkúr téged......de lehet hogy Saviola is átkúr téged....hát rettentően sajnálom, h chivu rövid időn belül kétszer is "átkúrt"..
Én meg neked gratulálok.Akkor ha mi esetleg akarunk majd egyszer valakit és a Barca is beszáll és a tag titeket választ akkor én is mondhatom hogy a Barca a világ legu*****tóbb klubja? Mint pl Zambrotta esetében?Csak gratulálni tudok a madridnak.Ismét sikerült bebizonyítaniuk h a világ legundorítóbb csapata.
Már bocs, de sztem te nem vagy tisztában Ramossal kapcsolatban. Hol jáccik szted Ramos a spanyol válogatottban?? SZÉLEN! És idén is sokat jáccott a szélen miután Cicinho megsérült, és jo is volt. Hidd el jobban ismerem én a kedvenc csapatomat mint te aki utálod. Amugy meg Chivu tud jáccani bal szélen is, mert a Romában is volt h ott jáccott, és elég jol. De felőlem jácchat középen is, nem tom Metzelder hogy fog bevállni.Ramos sokkal jobb középül mint szélen,ugyanolyan helyzetben van mint nálunk Puyol, nem éri meg kirakni szélre.Chivuval ugyanez a helyzet.Ébredj már fel Exclamation Amiért a Realnak szurkolsz, attól még nem kell elvakultnak lenni Exclamation
Sztem te nagyon el vagy tájolva.Ti tavaly nyáron akartátok megszerezni Abidalt, de nem sikerült, utána nálatok már szó se volt róla, idén meg Abidal már rég a miénk volt, mire ti bárkivel is elkezdtetek tárgyalni.Egy kicsit azért gondolkozhatnál is.Ramos sokkal jobb középül mint szélen,ugyanolyan helyzetben van mint nálunk Puyol, nem éri meg kirakni szélre.Chivuval ugyanez a helyzet.Ébredj már felReal Madrid C.F. írta:A real nem lopott el senkitől semmit, ti léptetek ki, és ha nektek nem kell, akkor mért ne vegye meg a real? Amugy is azért szerződtetjük, mert Ramost szélen akarják jáccani, és középen lenne Cannavaro és Metzelder, és bal oldalon Chivu. Amugy ti is előlünk hoztátok el Abidalt, szal nem tom mit kell itt lázadozni.
HALA MADRID!!!!!!!