Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem valamiért úgy rémlik Motta és Gerard váltogatta egymást sűrűn és általában a brazil kezdett, de lehet rosszul emléxemgrecki írta:Én viszont emlékszem rá. Ez szerintem Rijkaard első évében volt...Los Banditos írta:Én nem emlékszek olyanra, hogy Gérard kiszorította volna Xavit. Legalábbis a 04/05-ös szezonban nem. Lopez posztja a VKP volt, míg Xavi ott játszott, ahol mostanában.
Így hirtelen a Chelsea elleni nyolcaddöntő visszavágó (4 - 2) ugrik be, ahol mindketten bejátszották magukat a kezdő 11-be.
Ráadásul Xavi régen nem egyszer játszott védekező középpályást.
Ez már csak azért sem igaz, mert Messiről és Eto'oról eddig sem lehetett azt mondani, hogy nem védekezne... Henryval ugyanez a helyzet... Egyedül R10 lóg ki a sorból ebből a szempontból...Los Banditos írta:Nem biztos.-4 ember védekezés.
Továbbra is maradni fogunk a 4-3-3-nál rotálással. Ebben biztos vagyok.![]()
Mért is?Henry írta:a 4-2-2-2 az elég érdekes lehet
4-3-3nál meg -3Los Banditos írta:Nem biztos.-4 ember védekezés.
Továbbra is maradni fogunk a 4-3-3-nál rotálással. Ebben biztos vagyok.![]()
Nyilván lehet majd variálni, de a legerősebb mindenképpen a "kvartett" lenneLos Banditos írta:És ha majd Eto'o megy AFNK-ra vagy valamelykük sérült lesz esetleg elvan tiltva az egyik akkor felbomlik az egész rend?![]()
Szerintem egy fajta felállással kell lejátszani egy évet. Nem tudnak az egyik emccsről a másik meccsre taktikát váltani.![]()
én is így látom.Rivaldo11 írta: Egyértelmű, csak 1 megoldás lehetséges, ha mind a négyen pályán vannak. Ronaldinho játékát át kell alakítani kissé.
Egyértelmű, csak 1 megoldás lehetséges, ha mind a négyen pályán vannak. Ronaldinho játékát át kell alakítani kissé.doki írta:Frank-nek új taktikát kell kidolgoznia,amibe befér Henry is Eto'o ,Ronaldinho és Messi mellé.
Lehet 4-4-2 vagy 4-2-3-1![]()
Bármelyik is lenne,akkor Deco és Iniesta vagy Xavi kispados lesz.