Ezzel a hozzászólásoddal már boldoggá tetted a napomat! Észre kell venni, hogy most akar és jól játszik...boggabor írta:Sziasztok megjottem sielesboles vegre dicserhetem Ronnit meg ha 11-gyest hibazott nem ertem mert nem Xavi rugja, de vegre hajt es neha mar szepen is jatszik es kevesett esik szep csak igy tovabb
Ronaldinho Gaúcho
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
nekem nem kell sok csak erezem, hogy akar meg ha rosszul is jatszik es eddig nem eresztem benne az akarast es az alazatott
-
- Capitá del Barça
Sziasztok megjottem sielesbol
es vegre dicserhetem Ronnit meg ha 11-gyest hibazott nem ertem mert nem Xavi rugja, de vegre hajt es neha mar szepen is jatszik es kevesett esik szep csak igy tovabb

En cigánykereket nem tok.Silvanus írta:Hát a Chelsea ellen, és majd a Real ellen idegenben lőjön ilyet!!! No akkor én magam is vetek vagy 200 cigánykereket!!!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért egy Honkong nem a világelit... A spanyol bajnokságban produkáljon!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Director del Fútbol
Az EuroSport-on mutatták a meccs összefoglalóját, hát egyik Brazil gól sem volt gyenge, de Ronaldinho gólja..... huhhhh gyerekek, nagyszerű volt!!! Kicsit sajnálom, hogy a bajnokságban ilyet már rég láttunk tőle, ugyanakkor jó tudni, hogy bizony Ronaldinho formában van, és nem felejtette el a focinak ezt a részét sem!!! Varázsol, és LŐ - GÓÓÓÓLLLL......!!!! ISTENI!!!! 

"Més Cuen un Club"
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem is volt az elmúlt hetekben. Mostanában nagyon jól játszik!! Ezt mindenkinek észre kéne venni...Boixos írta:tegnap a brazilok kicsit tanították a hongkongiakat. 1-7.... A tudósítások szerint a brazilok legjobbja Ronaldinho volt, aki ördöngős labdabűvölés után vette be Fan kapuját, bizonyítván, hogy nem érdemtelenül válaszotta meg a FIFA 2004 legjobb futballistájának.
szal akkor nincs olyan nagy baj a dinho formájával.![]()
-
- Llegenda del Barça
tegnap a brazilok kicsit tanították a hongkongiakat. 1-7.... A tudósítások szerint a brazilok legjobbja Ronaldinho volt, aki ördöngős labdabűvölés után vette be Fan kapuját, bizonyítván, hogy nem érdemtelenül válaszotta meg a FIFA 2004 legjobb futballistájának.
szal akkor nincs olyan nagy baj a dinho formájával.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Azért nem csak annyi volt! Postiga a Portoban se rosz, monnyuk angliában télleg nem ment naon neki. De még fiatal, és valamit azért tudnia kell, ha már válogatott. Na meg az a Panenkás tizi...Boixos írta:maraggyál már a helder postigával sej! volt egy gólja az angolok ellen az ebn, azonkívűl sehol semmi.LG írta:Tobbekoszt emiatt is látnám nálunk szívesen Helder Postigát.

-
- Llegenda del Barça
maraggyál már a helder postigával sej! volt egy gólja az angolok ellen az ebn, azonkívűl sehol semmi.LG írta:Tobbekoszt emiatt is látnám nálunk szívesen Helder Postigát.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Tobbekoszt emiatt is látnám nálunk szívesen Helder Postigát. 

- ronaldo
- Jugador d'estrella
Nem is az a baj hogy mindig o lovi csak tényleg ne ugyanoda loje. amire emlékszem mind a kapu jobb oldalára kozépre ment pl. real ellen. azt is majdnem elcspite a Casillas.nb.nb.nb írta:én ugy vok vele h nem mindig vele kéne lövetni a 11est,.....ugyis minig ugyanoda lövi.....mindig cserélgetni kéne...aki jobb passzban van
Forza Barca!!!
Hát nem mindig ugyanoda lovi..nb.nb.nb írta:én ugy vok vele h nem mindig vele kéne lövetni a 11est,.....ugyis minig ugyanoda lövi.....mindig cserélgetni kéne...aki jobb passzban van

Vmikor a kapuba, vmikor a kapusba, és vmikor mellé.
Amugy én nem lovetnék vele tobb buntetot. Sztem nem nagy tizi lovo. A celtic ellen is kihagyta meg most is...s párszor már volt ugy, h nem sokon mulott.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Ezt se hagyjuk ki!
http://sami94.footballclips.net/Ronaldi ... 0ToTTi.wmv
http://sami94.footballclips.net/Ronaldi ... 0ToTTi.wmv
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!