sztem nem kéne eladni Decot. mert jelenleg valószínűleg nem tudnánk megfelelő helyettesét találni. Fabregas, Aimar...ők lennének jók talán, de sztem egyik sem megszerezhető. Ha meg nem vennénk senkit helytte, kevés k.pályásunk lenne. sztem nem fogjuk eladni Decot.Hubi írta:Új tulaj van.
A Barca ha megfelelő ajánlatot kap Decoért akkor eladják. Áron alul nem. Idén még kaphatunk érte sok pénzt. De Deco nem elég jó. Nem lehet észrevenni a pályán. Igaz Xavit sem olykor de a 96%os passzok ott vannak. Nekem előrébb vna Xavi és Iniesta is.
Barça Igazolások 2007-08
- barca0417
- Entrenador del Barça
- Lilfish
- Jugador del Barça
De ha nincs a pályán egy jó formában lévő Deco az azért igen. Ha tud valamiből még motivációt meríteni (illetve ha Rijkaard tudja motiválni) akkor maradjon, szükség van rá, egyébként mehet.Hubi írta:De Deco nem elég jó. Nem lehet észrevenni a pályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lilfish 2007.07.09. 17:54:14-kor.
Új tulaj van.
A Barca ha megfelelő ajánlatot kap Decoért akkor eladják. Áron alul nem. Idén még kaphatunk érte sok pénzt. De Deco nem elég jó. Nem lehet észrevenni a pályán. Igaz Xavit sem olykor de a 96%os passzok ott vannak. Nekem előrébb vna Xavi és Iniesta is.
- Andris
- Adminisztrátor
Ez a kulcskérdés. Amugy az egésznek semmi hitele.Benga írta:Ezt hol olvastad?
Gondolom Nso, topfoci, nb1.hu, samsungsport négyesből vmelyik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ezt hol olvastad?
Mert szerintem irtó kamu a Newcasnak alapból Edmilson és Gudi kellett.
Decot elvileg nem adjuk. Eto't meg Gudit minek vinnék egyszerre amikor van csatáruk és amúgy is Eto'o nem is való Angliába. Ez nagyon nagy duck.
Mert szerintem irtó kamu a Newcasnak alapból Edmilson és Gudi kellett.
Decot elvileg nem adjuk. Eto't meg Gudit minek vinnék egyszerre amikor van csatáruk és amúgy is Eto'o nem is való Angliába. Ez nagyon nagy duck.
a Newcastle megkereste a Barcát hogy vinnék Eto'o -t és Gudjohnsent.
A Barca válasza az volt hogy Eto'o sehova sem megy de Guddyt vihetik és Decot is. :D Decot el kell adni.
A Barca válasza az volt hogy Eto'o sehova sem megy de Guddyt vihetik és Decot is. :D Decot el kell adni.
Ez a Diego valójában Gaby lesz. 

-
- Jugador del Barça
na hali mindenkinek, jó rég voltam
személy szerint örülök militonak, már csak azért is, mert két loboncos pulikutyánk lesz a védelem tengelyében
személy szerint örülök militonak, már csak azért is, mert két loboncos pulikutyánk lesz a védelem tengelyében

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sir Maxwell 2007.07.09. 18:52:12-kor.
- Nóbi
- Capitá del Barça
Sajtóértesülések szerint kedden eldől (?
)Chivu sorsa.
Miután a játékos visszautasította a Real Madrid és a Barcelona ajánlatát most azon töpreng, hogy maradjon-e a Romában, vagy válassza az Intert.
A két klub állítólag megállapodott a 13 millió fontos árral kapcsolatban, azonban még számos részlet tisztázásra vár.
A még mindig nyitott kérdések ellenére Chivu neve szerepel azon a listán, amelyiken a Roma játékosai szerepelnek és akik megkezdik a következő idényre a felkészülést.

Miután a játékos visszautasította a Real Madrid és a Barcelona ajánlatát most azon töpreng, hogy maradjon-e a Romában, vagy válassza az Intert.
A két klub állítólag megállapodott a 13 millió fontos árral kapcsolatban, azonban még számos részlet tisztázásra vár.
A még mindig nyitott kérdések ellenére Chivu neve szerepel azon a listán, amelyiken a Roma játékosai szerepelnek és akik megkezdik a következő idényre a felkészülést.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Chelsea szerintem nem lesz bajnok, s lehet ezért is akarnak fiatalokra építeni! Szerencsére nincs rá sok esély, hogy bármelyiket leigazolják, de azért jobb lenne ha békén hagynák a játékosainkat!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Kb annyi esélyük van rájuk mint a Realnak Kaka megszerzésére.
Úgy tűnik az orosz tényleg levette a kezét a cselziről, ha már foglalkoznak a fiatalokkal is.Ehhez hozzájön h hatalmasak ott a fizetések.Lesznek ott még pénzügyi gondok. 

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A Chelsea vinné a Barca fiataljait
A londoni klub a katalánok három legnagyobb tehetségének megszerzésén fáradozik.
Giovani dos Santos, Bojan Krkic és Iago Falque az AS értesülései szerint az elmúlt hetekben ajánlatot kapott a Chelsea-től, ám kivétel nélkül visszautasították az angolok érdeklődését. Avram Grant, a Chelsea újonnan kinevezett futball-igazgatója és Frank Arnesen sportigazgató azonban nem mondtak még végleg le a három csiszolatlan gyémánt megszerzéséről.
Az izraeli származású, korábban Izrael szövetségi kapitányaként is dolgozó Grant meggyőződése, hogy a trióból legalább kettő ősszel már a Chelsea játékosa lesz!
http://www.topfoci.hu
A londoni klub a katalánok három legnagyobb tehetségének megszerzésén fáradozik.
Giovani dos Santos, Bojan Krkic és Iago Falque az AS értesülései szerint az elmúlt hetekben ajánlatot kapott a Chelsea-től, ám kivétel nélkül visszautasították az angolok érdeklődését. Avram Grant, a Chelsea újonnan kinevezett futball-igazgatója és Frank Arnesen sportigazgató azonban nem mondtak még végleg le a három csiszolatlan gyémánt megszerzéséről.
Az izraeli származású, korábban Izrael szövetségi kapitányaként is dolgozó Grant meggyőződése, hogy a trióból legalább kettő ősszel már a Chelsea játékosa lesz!
http://www.topfoci.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Szerintem van benne több is tehát 3-4 év aztán még padra is jó 1-2 évig!noname írta:Milito csak 27 éves, az egyáltalán nem sok védőnél.Még legalább 3-4 éve van ezen a szinten, jól járunk vele.fcbarcelonazsombi írta:Szerintem nem járunk jól Militoval. Azért a pénzért jobbat is lehetne kapni. Meg ő sem egy mai csirke. Remélem nem őt igazoljuk le. Most lehet egyesek megölnek
Off:Ozsimiki, küldtem a választ.
- noname
- Llegenda del Barça
Milito csak 27 éves, az egyáltalán nem sok védőnél.Még legalább 3-4 éve van ezen a szinten, jól járunk vele.fcbarcelonazsombi írta:Szerintem nem járunk jól Militoval. Azért a pénzért jobbat is lehetne kapni. Meg ő sem egy mai csirke. Remélem nem őt igazoljuk le. Most lehet egyesek megölnek
Off:Ozsimiki, küldtem a választ.

A Fifa egy szégyen