Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek nagyon örülök! Szerencsére nem húzódott el az igazolás mint Chivunál!noname írta:Leforítottam a szöveget, a lényeg az h végül a vezetőink úgy döntöttek h nem húzzák tovább az időt, és ajánlanak 18 milliót+2-t eredményektől függően, de ezt a 2 millát nagyon simán meg fogja kapni a Zara(gondolom valami olyasmi lehet h a Bl-ben kijutunk a csoportkörből+első 4 hely egyike a bajnokságban és akkor megkapja a Zara a 2 millát). Ezt már biztos elfogadjákNagy grat Laportának.
![]()
Szerencsére csak a nemzeti szemétben vanez a cikk, meg a tribalfootball-on de ott még egyéb marhaságokat is írnak.Scorpio írta:Sajnos nso egyre gyengébb, így nem is tulajdonítok nagy jelentőséget az nso cikkeknek!
Nagyon úgy néz ki.Sylvinho_ írta:http://www.elmundodeportivo.es/20070711 ... 35266.html
Na, ez akkor azt jelenti, hogy megszereztük Militot?
Itt az eurobarcan is volt már olyan cikk, hogy, hogyan de legfőkképpen hányféleképpen is fel tudunk állni mind a 4-ükkel, de a 4 ből 3-ukkal, sztem Rijkaard is eljut idáigdoki írta:Én együtt játszatnám 4-üket.Nem hiszem,hogy Henry-t a padra szerződtették ennyi pénzért.Okos taktikával meg lehet oldani.
Én együtt játszatnám 4-üket.Nem hiszem,hogy Henry-t a padra szerződtették ennyi pénzért.Okos taktikával meg lehet oldani.Gauchomester írta:Az nso-n van egy cikk, miszerint Cruyff nem játszatná együtt a négy zsenit.
Remélem,mára vége lessz ennek a szappanoperának,és Gabi hamarosan aláír....Barcelona To Seal Milito Deal Today
4-en játszanak, így nem lesz gond!Zozzy 5 írta:Igen, igen...Ez azért furaGauchomester írta:Az nso-n van egy cikk, miszerint Cruyff nem játszatná együtt a négy zsenit. És mint sokszor kiderült már általában igaza van a mesternek...És elgondolodtató, hogy az interneten szavazók leginkább Ronnie-t mellőznék a kezdőből...Ennyire azért nem lehetnek hülyék, és remélem Frank sem az
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146683Nálam 1értelműen Henry ül, ő még semmit sem bizonyított itt. Ronnienak mindenképpen meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ismét a régi legyen. És azért az is elgondolkodtató, hogy jópáran Samut is kitennék
![]()
Sztem csendben folynak a tárgyalások a játékosok eladásáról.Ha kell inkább ingyen elengedik őket, minthogy veszítsünk a fizetésükön.Zozzy 5 írta:Egyébként mostmár el kéne kezdeni foglalkozni az eladásokkal is...
Nekem már mind1, én teljesen úgy számolok, hogy már a mineknoname írta:Olvastam a goal.comról a cikket.Azt írják h a Zara 18,5 millát kér, mi pedig 16-ot akarunk adni, ez csak 2,5 millió különbség.Azt is írták h valszeg úgy lesz h 17+3 eredményektől függően.Sztem ennél kevesebb lesz.Mondjuk 17,5 milla.De ha tényleg eljutottak 18,5-ig,akkor sztem is meglesz ma Milito.
Igen, igen...Ez azért furaGauchomester írta:Az nso-n van egy cikk, miszerint Cruyff nem játszatná együtt a négy zsenit. És mint sokszor kiderült már általában igaza van a mesternek...És elgondolodtató, hogy az interneten szavazók leginkább Ronnie-t mellőznék a kezdőből...Ennyire azért nem lehetnek hülyék, és remélem Frank sem az
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146683
Figyu!adamo írta:szerintem meg valószínűsége nem is lehet olyan kicsi mivel beerlusconi 2 éve nyilatkozta h a 3 brazil zsenit(kaká--ronaldo--ronaldinho) egyszer a milanba fognka együtt játszanitehát nem tom és azért mondjuk egy 110 millió azért az nem kevés pénz 10 lesz mondjuk a fizuja !!! midenesetre érdekes lenne