sergi1989 írta:varga tamás:"margitisták annyit értenek a focihoz mint .... ki a bálnavadászathoz"
gratt varga úr ez megitcsak egy remekmű tőled,te mindenkinél felsőbrangunak érzed magad?
vagy csak ien gyenge hasonlatokkal próbálod rejtegetni a hiányoságaidat?
vagy csak egy barca drukker érthet a fochoz?mert sztm ezt még sok barca druker se osztja rajtad kivül... amugy élmény olvasni a hozzászolásaidet!
jah és tamás :majd most válasz az lesz ugye hogy tanuljak meg irni?vagy ienek!de ezt megspórolom neked:)
1. igen, megtanulhatnál magyarul írni, mert 18 évesen szégyellni való ez a kifejezésmód. Egy érettségizett magyar ember tudja már magát értelmesen, tagoltan kifejezni.
2. én senkinél sem vagyok több, se kevesebb. de itt egy-pár madridi szurkolónak mondott hozzá nem értő olyan összehasonlítást alkalmaz, amin a legtöbben csak röhögnek. Ami pedig közröhej tárgya, az nem lehet valós. Mindenki - én is - elfogult a csapatával szemben, de ennyire nem kellene annak lenni. Puyol a maga posztján világklasszis - ez vitathatatllan.
3. Egy 29 éves védőről azt állítani, hogy kiöregedett, érdekes dolog. Akkor Roby carlos már egy aggastyán, idősek otthonában van a helye. Hogy Maldiniről ne is beszéljünk, vagy az idén visszavonult Costacurtát ne is említsük. Még hány példát említsek?
4. Nem tudom, milyen hiányosságokat fedezel fel Bennem, de - ha te mondod - biztos igazad van.
5. annak pedig külön örülök, hogy élménnyel olvasod a hsz-mat, ezért továbbra is megörvendeztetlek vele. Mint Barca-drukkernek talán megengeded e honlapon - na, nem mintha a te engedélyedre lenne szükségem.