2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek. Innentől kezdve nemkívánatos személy nálunk.mrlevy írta:szevasztok!
Akárhogyis csűrjük csavarjuk a dolgot,A NYÚL NAON CSÚNYÁN ELÁRULTA BARCELONA NÉPÉT,A SZÚRKOLÓKAT AZAZ MINKET![]()
És a tegnapi GUSZTUSTALAN nyilatkozata után szerény véleményem szerint MEGÉRDEMLI AZT HOGY LEÁRULÓZZUK!!!!!!!!!!!szeretett és dédelgetett nyuszikából,utált és üldözött nyúl lett
![]()
![]()
Nagy összeget mernék tenni rá, hogy nem játszik a Camp Nou-ban, December 23.-án.Sylvinho_ írta:Számomra a "Mindig is ide akartam jönni", és a "a Barca után mindig is ide akartam jönni" között nincs különbség, mert a nagyokosok azt állítják, hogy van. Hogy lehet vki ekkora kretén, hogy a szurkolók imádják, és ő elmegy a legnagyobb riválishoz? Ezek után ne csodálkozzatok, ha azt kivánom, hogy Figo-hoz hasonló bánásmódban részesüljön December 23-án. És Ördög-nek is igaza van, ugyanolyan pénzéhes fa.sz, mint Lajos meg Chivu.
Én Forlant azért nem ebbe a kategóriába sorolnám. Egy jó formában lévő Forlan azért ott liheg Eto'o-ék nyomában.Ordog írta:Játéktudás ügyileg pedig sztem semmi katasztrófa nem történt azzal hogy Savi a margóba ment. Véleményem szerint(ezt már soxor hangoztattam) zsákszámra rohangálnak az olyan csatárok a spanyol bajnokságban mint Saviola... Én öt egy szintre teszem az olyan csatárokkal, mint Forlan, Luis Fabiano és társai... Semmi extra. Eto'o v. Messi-hez képest messze van. De akár mondhatnám Henry-t is.:
Na, azért ilyenekkel ne viccelődjünk, mindennek van határa...Majd meglátjuk, hogyha pl. Casillas eljön hozzánk, ti mekkora megértést tanusítanátok.
Majd meglátjuk, hogyha pl. Casillas eljön hozzánk, ti mekkora megértést tanusítanátok.Reyes és Raulű írta:remélem a 9-es mezt kapja (nálunk nagyobb megbecsülést fog kapni)!
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=3735
amúgy itt van Saviola teljes nyilatkozata
Hát pontosan nem tom, hogy milyen ajánlatot kapott a két csapattól.Zsoma írta:Miért, az évi 2.5 milliós fizetés olyan hatalmas? Itt is hasonlót kapott, ha jól emlékszem.lionelmessi19 írta: Hát nem. De így van rá esély, h címeket fog nyerni, és van egy 4 éves szerződése, plusz megvan egy jó fizuja.
Miért, az évi 2.5 milliós fizetés olyan hatalmas? Itt is hasonlót kapott, ha jól emlékszem.lionelmessi19 írta: Hát nem. De így van rá esély, h címeket fog nyerni, és van egy 4 éves szerződése, plusz megvan egy jó fizuja.
Hát nem. De így van rá esély, h címeket fog nyerni, és van egy 4 éves szerződése, plusz megvan egy jó fizuja.el fuero írta:Én nagyon kivácsi vagyok h mennyi lehetőséget fog kapni, de van egy sejtésem h ott se fog sokkal többet játszani...
kosz inkabb nem olvasom eszt a szenyt.... Amugy abba is csak ki van emelve egy par dolog s gondolom az is el van masitvaReyes és Raulű írta:remélem a 9-es mezt kapja (nálunk nagyobb megbecsülést fog kapni)!
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=3735
amúgy itt van Saviola teljes nyilatkozata