2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mindent megadot a barca???? tudod mit irsz??bence 8 írta:hát saviola...
nem tudom elhinni hogy ennyi év elment pedig mindent megadott neki a barca. ezt még sajnálni fogja!!!
Teljes mértékbe igazad vanozsimiki írta:LG! Bakker rég nem volt,h ennyire ne értsek veled egyet...de most igenEz az egész sorozat (ígéret,megszegése,nyilatkozat,stb,stb...) nem intézhető el azzal,h senki sem tartja be minden igéretét....aki ezek után ugyanúgy bírja,az nem érzi át,hogy mit tett a BARCA szurkólókkal,akik eddig az Ő szurkólói is voltak....szembeköpte,megalázta,stb....és most ott vigyorog a fehér mezzel a kezében....
Ha Te ezt elnézed neki,akkor inkább Savi fan vagy,mintsem BARCA,de ezt nem hiszem! Szóval épp ezért nem értem...
Ha jól emlékszek ő nem nyilatkozta, hogy nem igazol ide, mert árulás lenne!LG írta:Amugy meg ennyi erővel Etoo is 1 nagy gyökér...
Ja, de nincs olyan ember, aki mindig minden igéretét betartja. Akkor lehet még ugy gondolta télleg, csak később változtak a dolgok.Scorpio írta:LG azért azt se feledjük, hogy Saviola nem rég miket nyilatkozott!
Inkább az a buta és elvakult aki így gondolkozik. A vezetőségnek nem kellett, ez elég egyértelmű volt, de ettől még nem ők a szemetek.LG írta:Én azt mondom, jol tette, h a realba ment, én még meg is mondtam volna Laportának, h lofax a seggébeÉs ezt minden Barca szurkolonak is meg kéne érteni, aki nem buta és teljsesen elvakult
erre gondoltam én is, hogyha annyira fontosak neki a Barca-drukkerek, akkor legalább egyenes lett volna.Scorpio írta:LG azért azt se feledjük, hogy Saviola nem rég miket nyilatkozott!