Rita írta:a madridista kiakasztott..Olyan mérhetetlen gyűlöletet érzek a madridisták iránt h ez valami félelmetes

Hogy lehet egy ilyen csapatot szeretni?Tudom h a madridosok is ezt gondolják a Barcára de én most mint elfogult Barcelona rajongó mondom,hogy ahogy kijött a madridista oldal és legszívesebben belerúgtam volna a számítógépbe..Bárki aki Saviola oldalán áll,és próbál magyarázkodni,hogy ezért meg azért ment oda,azoknak bemásolnám oszimiki összes hsz-ét mert azokkal 100%osan egyetértek.Undorító amit csinált,és mikor a bemutatásáról írnak és mutatnak egy olyan képet ahol a fehér mezében mosolyog,egy labdát kéne a képébe vágni,mert rettenet idegesítő ez a "hú de jól érzem magam itt"mosoly

Jimmy Jump pedig aktivizálja magát és miután ígérete szerint beugrik a Copa America döntőjén,irány a madrid meccs!!

Rita!
Tudom, sokan nem fognak velem egyet érteni a következő mondatomért, de leírom.
Jézus mondá: "Szeresd felebarátodat, mint önnön magadat!"
Mire Péter megkérdé: "Ki az én felebarátom?"
Jézus felelé: "Mindenki!"
Gyűlölni senkit sem szabad, mert az nem jó. Max. nem szereted, vagy nem értesz velük egyet. A madridisták is a felebarátaid, fogadd el őket, és tiszteld - nem kell velük egyet érteni, nem kell őket szeretni, de tisztelni igen. mert a tiszteletet mindenki megérdemli. Ha ők is viszont tisztelnek - persze.
Még egyszer: "Szeresd felebarátodat, mint ÖNNÖN magadat!"