Barça Igazolások 2007-08
- noname
- Llegenda del Barça
Ha 5-6 milláért jönne,akkor jól járnánk vele.Drenthének mostmár felment az ára.Most belekerüle vagy 14 millába.Ennyiért már nem biztos h megérné.Ádám02 írta:81 jan. 19-én született ha jól számolok 26noname írta:Del Horno hány éves

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador d'estrella
Mondták már Elanot is de........lionelmessi19 írta:Még akkor se biztos...
Ha hupikékben vigyorog a La Masiában.. de amugy kell a francnak.

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Andris
- Adminisztrátor
Akkor isbarca99 írta:Aki sajnos már 28 éves...

Drenthe jöhetne, ha hajlandó kölcsönben maradni 1 évre min.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Aki sajnos már 28 éves... 

- Andris
- Adminisztrátor
Drenthe is bal szélső, Del Horno is. Most vettük egy 26 éves balszélsőt.noname írta:Még Drenthe és Del Horno se kizárt.Azonkívül lesznek távozók is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
De nem értem, hogy mi kit igazolnánk, vagy hova egyáltalán...Scorpio írta:Még hosszú az igazolási idő! + utolsó napokban mindig megélénkül a piac!
legalábbis úgyértettem, h a Barcára vonatkozott, amit írtál.
- József Attila
- József Attila
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Még hosszú az igazolási idő! + utolsó napokban mindig megélénkül a piac!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Gondoltam, hogy lesz még igazolás! És még mindig lesz!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Andris
- Adminisztrátor
Még akkor se biztos...Evilgrim írta:Majd akkor,ha Sport-on vagy az Elmundon van.
Ha hupikékben vigyorog a La Masiában.. de amugy kell a francnak.
- József Attila
- József Attila
Lehet, hogy a tribalfootball több kacsát ír, mint igazat?
Vettünk egy Abidalt, nem hinném, hogy jönne. Drenthébe kéne befektetni, mert Sylvinhonak 1 éve van kb...
Mondjuk egy jó kis saját nevelésnek jobban örülnék.
De ha lenne, gondolom, hogy felhoznák.

Vettünk egy Abidalt, nem hinném, hogy jönne. Drenthébe kéne befektetni, mert Sylvinhonak 1 éve van kb...
Mondjuk egy jó kis saját nevelésnek jobban örülnék.

- noname
- Llegenda del Barça
Az lehet h kiperkálják a kivásárlási árat, de Ini se hülye.Már a csapatunk egyik legfontosabb játékosa és jobb lesz mint Xavi. Mintha a szerb valósággal élvezné h olyanokat akar,akiket nem szerezhet meg.

A Fifa egy szégyen
Igy van, a kivasarlasi ar utan meg mindig meg kell egyezni a jatekossal, azt pedig ketlem, hogy Ininek aprocska hajlandosaga is lenne a granatvoros-kek mezt pont arra a mezre cserelni...csababarca írta:én is olvastam az iniestásat.
de ő nem hiszem hogy elmenne pont a madridbameg ez biztos kacsa,mert a marca-ról van.
-
- Llegenda del Barça
Őt inkább hagyjuk...Egész szezonban rííítt, hogy ő nem akar padozni a Poolnál, erre eligazol Madridba a padra. Pénz szagot érzek...adamo írta:de van : DUDEKMIért kéne? Én nem tudok róla, hogy eligazol. Ha pedig ez a helyzet, akkor Jorqueránál nincs tökéletesebb cserekapus.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
én is olvastam az iniestásat.
de ő nem hiszem hogy elmenne pont a madridbameg ez biztos kacsa,mert a marca-ról van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."