Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha 5-6 milláért jönne,akkor jól járnánk vele.Drenthének mostmár felment az ára.Most belekerüle vagy 14 millába.Ennyiért már nem biztos h megérné.Ádám02 írta:81 jan. 19-én született ha jól számolok 26noname írta:Del Horno hány éves
Mondták már Elanot is de........lionelmessi19 írta:Még akkor se biztos...
Ha hupikékben vigyorog a La Masiában.. de amugy kell a francnak.
Akkor isbarca99 írta:Aki sajnos már 28 éves...
Drenthe is bal szélső, Del Horno is. Most vettük egy 26 éves balszélsőt.noname írta:Még Drenthe és Del Horno se kizárt.Azonkívül lesznek távozók is.
De nem értem, hogy mi kit igazolnánk, vagy hova egyáltalán...Scorpio írta:Még hosszú az igazolási idő! + utolsó napokban mindig megélénkül a piac!
Még akkor se biztos...Evilgrim írta:Majd akkor,ha Sport-on vagy az Elmundon van.
Igy van, a kivasarlasi ar utan meg mindig meg kell egyezni a jatekossal, azt pedig ketlem, hogy Ininek aprocska hajlandosaga is lenne a granatvoros-kek mezt pont arra a mezre cserelni...csababarca írta:én is olvastam az iniestásat.
de ő nem hiszem hogy elmenne pont a madridbameg ez biztos kacsa,mert a marca-ról van.
Őt inkább hagyjuk...Egész szezonban rííítt, hogy ő nem akar padozni a Poolnál, erre eligazol Madridba a padra. Pénz szagot érzek...adamo írta:de van : DUDEKMIért kéne? Én nem tudok róla, hogy eligazol. Ha pedig ez a helyzet, akkor Jorqueránál nincs tökéletesebb cserekapus.