Barça Igazolások 2007-08
- noname
- Llegenda del Barça
Arról volt szó h 3 millió fontért elhozhatjuk Del Hornot.Valszeg pletyka.mypeter írta:És nem is hiányzik Del Horno képességűből van bőven
Off:Mypeter, lehet h csak nekem szúrja a szemem, de elég gyenge grafikájú az avtárod.Itt van ugyanaz sokkal jobb grafikával.Az átméretezés már megoldva

A Fifa egy szégyen
És nem is hiányzik Del Horno képességűből van bőven
- Andris
- Adminisztrátor
Valószínűleg a legkevesebb alapja sincsen.Messi10 írta:Én úgy olvastam az egyik oldalon hogy a Barca új kiszemletje Del Horno!!!!
Szerintetek igaz lehet ez a hír??????????
De olvass vissza, mert egy két napja volt már róla szó!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én úgy olvastam az egyik oldalon hogy a Barca új kiszemletje Del Horno!!!!
Csak a Barca!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
Én még mindig védekező középpályást keresnék... Marquez szuper, ha jó formában van, de q éve nincs jó formában, Mottát, Edmilsont áruljuk, Yaya Touré jobbára irányítót vagy támadó közepet játszott. Xavi, Iniesta, Deco a támadásban erősebb, Ronaldinhoról (mint középpályásról) nem is beszélve. Szóval nekem egy Redondo, Makelele, Vieira szintű-jellegű játékos hiányzik, akár még Decoért is cserébe. Az elmúlt évben bebizonyosodott, hogy Xavi és Iniesta mindent tud, amit Deco is csak éppen gyorsabban....
teljesen fölösleges.. egyet értek! a csapat szerintem készen áll a köv idényrelionelmessi19 írta:Még erősíteni? Minek? És hova? A nemre szavaztam.

- Lilfish
- Jugador del Barça
Meg is érdemli, szép térsaség: Amor (1995/96), Stóichkov (96/97 – 97/98 ), Celades (1998/99), Cocu (1999/2000 – 03/04) y Giuly (04/05 – 06/07)Ezzel is bizonyítja a klub, h szükség van ráDecooo írta:nemrég közölték a hivatalos honlapon, hogy Ő lesz az új "8"-as mezszámú
- Capon
- Llegenda del Barça
Xavi és Iniesta két roppant technikás középpályás. Xavi iszonyat jól tartja meg a labdát és passzól tovább Iniesta pedig képes elcselezni magát a 16-osig. Ezért nem értettem mikor védekezöként játszatták. Szerintem semmi köze a védekező középpályás poszthoz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- noname
- Llegenda del Barça
Nem megy ő inne sehova.Az egyik legfontosabb játékosunk és már többször mondta h csak akkor megy el, ha egyáltalán nem kap lehetőséget.Sztem sokkal jobb lesz mint Xavi, mert ellentétben vele, neki a passzain kívül más erényei is vannak.
A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Meg is érdemli! Még sokat tehet a csapatért!Decooo írta:Iniesta sztem nemmegy sehova, mivel nemrég közölték a hivatalos honlapon, hogy Ő lesz az új "8"-as mezszámúMilito meg 12-es lesz
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Iniesta sztem nemmegy sehova, mivel nemrég közölték a hivatalos honlapon, hogy Ő lesz az új "8"-as mezszámú
Milito meg 12-es lesz 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Majd Saviola jön tárgyalni! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Nóbi
- Capitá del Barça
http://home.skysports.com/transferartic ... lid=477562
nem tom minek tepernek, Ini úgyis kiröhögi őket
nem tom minek tepernek, Ini úgyis kiröhögi őket

- Ádám02
- Entrenador del Barça
A vezetőség nem foglalkozik addig vele amig itt van Silva vagy már nem látják nagyon öregnek(remélem jövőre már annak látják)szal mondom most nem fog azza foglalkozni hogy padra vásároljon!
drenthe, del horno. a reálosoknál is ez a téma(: szerintem nem kell ide senki már.
-
- Jugador d'estrella
Én szélső hátvédet még vennék, mert Zambrotta és Abidal mögött a Belletti, Sylvinho páros nem valami acélos. Bellettivel nincs is különösebb bajom, csak sokat sérült. utóbbit viszont láttam a katalán kupán játszani ( a neten ) nagyon sokat hibázott, és állandó helyezkedési próblémai vannak...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."