Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pénteken hajnal 3kor jöttem el egy bnőjelölttől és 29 fokot mutatott az utcai hőmérő x_OGame90 írta:Hogyaquvaéletbelehetilyenmelegmár10órakor????![]()
![]()
Repülőgépről is leszálltam éjfélkor, 25 fok biztos volt
Nem tom te merre laksz, de hogy nálunk egy felhő nincs az égen, és, hogy 32 fok van a lakásban az biztosLos Banditos írta:Na, mostanra már egész kellmes az idő és elég felhős az ég, úgyhogy talán lassa vége lesz ennek az országos sírásnak.![]()
Itt felhőnek nyoma sincs és már a házban min 30 fok van.Los Banditos írta:Na, mostanra már egész kellmes az idő és elég felhős az ég, úgyhogy talán lassa vége lesz ennek az országos sírásnak.![]()
Nem érted....Scorpio írta:Igen! Változtak! Sajnos nem jó irányba, hanem rosszabb lett azóta sok minden!ozsimiki írta:Mert szerinted 1923tól változtattak nem![]()
![]()
![]()
Igen! Változtak! Sajnos nem jó irányba, hanem rosszabb lett azóta sok minden!ozsimiki írta:Mert szerinted 1923tól változtattak nem![]()
![]()
![]()
Mert szerinted 1923tól változtattak nemScorpio írta:Az a gond, hogy ahoz változtatni kellene pár dolgot! Akik megtehetnék, azok nem csinálnak semmit a beszéden kívűl!ozsimiki írta:1922ben is lehet ezt hitték,aztán utána normalizálódótt a helyzet....
Az emberek tehetetlenségükben panaszkodnak.Ez van...Az eső pedig jöhetne már.ozsimiki írta:Nekem is melegem van,de kíbírom,pedig raktárban van a gyakom...és nem csak üldögélünk...mégha egy idősebb szervezett lenne,akkor megérteném ezt a sok nyafogást...bakker 14-20on egynéhány évesek fórumoznak,nem hiszem,h ne lehetne kibírni....