Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy rész hány mb?grecki írta:Lúzer banda, egy Lost rész kb 5 perc...
HÁt ha nemcsak nézed,de érted is amit látsz,akkor tulképpen a legnagyobb durrt sikerült elárulnodLos Banditos írta:AXN-en néztem. Ezeket a sorozatletöltős meg aláírásos témákat nem nagyon vágom. Egyébként szerintem túl sok újat nem mondtam el.![]()
Hááát, ha nem láttam volna én személy szerint végig, akkor most annyira nem örültem volna...Los Banditos írta:AXN-en néztem. Ezeket a sorozatletöltős meg aláírásos témákat nem nagyon vágom. Egyébként szerintem túl sok újat nem mondtam el.![]()
Jó elkéstél veleLos Banditos írta:Akkor jó. Elég vicces volt, ahogy előadta Kate-nek.Los Angeles - Tokyo, Singapoore - Sidney
Még 3 évad! Mi lesz még? Igaz egyre jobb, ha így marad akkor jöhetnek az évadok!Perrero írta:Jack mondta h mindig repül, mert MEGINT leakar zuhanni...
2010ban lesz vége a lostnak, még 3 évad van
ma néztem meg gépen az uj fantastic fourt, egész jó -marvel fanatikus vok
Ugyanígy vagyok vele én isgrecki írta:Szerintem nincs még egy olyan könyv/játék/film, amit ennyire élből elutasítanék, mint a Harry Potterek... Egyszerűen nem vagyok hajlandó beleolvasni, belekukkantani, mert rosszul vagyok tőle!
Egyetértek,talán egy fél részt ha láttam a fogalmamsincsmelyikből,a könyv meg szóba sem jöhetgrecki írta:Szerintem nincs még egy olyan könyv/játék/film, amit ennyire élből elutasítanék, mint a Harry Potterek... Egyszerűen nem vagyok hajlandó beleolvasni, belekukkantani, mert rosszul vagyok tőle!