Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most tényleg nem akarlak megsérteni (pedig sikerülni fog): És te miért nézel olyat amit nem értesz meg?Los Banditos írta:!SPOILER!
Ki volt az az ember, aki megölte Charliet, és a srác miért maradt ott és fulladt meg? Mert a legelején még kitudott volna szaladni.![]()
Az AXN tegnap adta le a befejezőrészt.Scorpio írta:Akkor maradok AXN felvételen! Köszi azért!
Egyébként kórházban volt Jack és valami vér eredményt nézet! Nem tudom mennyi maradt le!
Szinkronos? Nekem feliratos nem jó!ozsimiki írta:szntem ha ennyire gyors a neted,akkor inkább töltsdd leleírtam hogy kell....
![]()
szntem ha ennyire gyors a neted,akkor inkább töltsdd leScorpio írta:Nem hiszem el! LOST eleje lemaradt, nem tudom mennyi így újra vehetem fel!
Mi jöhet még???? Öreg papák vagy mi a [auto_cenzúra]??Perrero írta:Game nem perverz, csak szereti a bejáratott muffot
Akkor nekem is max 5p!Perrero írta:ha sima avi akkor 300-400 mega között, ha dvd formátum akkor többScorpio írta:Egy rész hány mb?grecki írta:Lúzer banda, egy Lost rész kb 5 perc...
Nekem nem jön be az oldal!
grecki írta:Fúú, Ozsi, ne menj tanárnak...![]()
Ebből szerintem senki nem érti meg, hogy miről is van szó!
Amúgy milyen a gyakszid?