Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen de ez a szerződéstől függ de az biztos hogy az árát naon csúnyán feltudjuk verni mint pl.: A. Cole esetében az ő szerződésében az állt hogy a Chelseabe csak X millióval többért igazolhat mint máshováScorpio írta:Kinek adják abba beletudunk szólni? Vagy csak pénzt kapunk?noname írta:20% a miénk Riqből, szóval hajrá Atletico!
Kinek adják abba beletudunk szólni? Vagy csak pénzt kapunk?noname írta:20% a miénk Riqből, szóval hajrá Atletico!
Ja ööö deRajmó írta:ezt nemértem, Pienaar nem a Dortumdé volt?![]()
De legalább itt van 4 kis csík a hazaiba. Gondolom itt is vért izzadtak mire sikerült megtervezni.Sharkinho írta:Ezek a mezek is épp annyira ötletesek, mint a Tottenhamé![]()
Sharkinho írta:Ezek a mezek is épp annyira ötletesek, mint a Tottenhamé![]()
Ha már bennt van akkor marad is!Maxi írta:Fúúú, de kár, hogy lecsúsztunk róla!Ádám02 írta:Remélem még nem volt
Pedro León MurciaLevante
![]()
Szerintem ezt fölösleges volt beírni...nem hiszem, hogy valakit érdekel, ha igen én kérek elnézést!
Fúúú, de kár, hogy lecsúsztunk róla!Ádám02 írta:Remélem még nem volt
Pedro León MurciaLevante
Hát villarealba nem megy vissza szal marad az AT bár nekünk mindegy mert megverünk mindenkit!noname írta:Riquelme biztos nem marad a Bocában, mert a fizetése kb annyi mint az össze többi játékosé együttvéve.Ezt nyilatkozta a múltkor valaki a Bocától.Egyelőre úgy néz ki megy az Atleticoba.
olyan mint vinnie jones !!!!noname írta:Vieri csak úgy 50-nek néz ki.Fiatalos
noname írta:Riquelme biztos nem marad a Bocában, mert a fizetése kb annyi mint az össze többi játékosé együttvéve.Ezt nyilatkozta a múltkor valaki a Bocától.Egyelőre úgy néz ki megy az Atleticoba.
Ennek én is örülnék, szimpatikus a Villarreal. Riquelmével mi lesz, marad a Bocában?noname írta:A Villarealnak BAptista akát 15 millát is megérne.(goal.com)
SanogoWerder