Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, maga a csapat is nagyon erős. De nem elegendőek a jó játékosok, őket össze kell fogni, ki kell szolgálni. Ott van pl. az Inter: éveken keresztül összevásárolták a sztárokat, és mégsem mentek semmire, nem nyertek semmit. Mert nem volt csapategység.Scorpio írta:Ez jó vicc! Most nem akarom felsorolni a csapatot, így csak annyit, hogy nagyon erős keret van így nélküle is nagyon erős a csapat!varga tamás írta:És kérek mindenkit: lehet kritikát megfogalmazni R10-zel szemben, de azért a tényeket vegyük már figyelembe - az ideieket is, és a korábbiakat is. Nélküle erős középcsapat lennénk, az Atléticoval harcolnánk az UEFA-kupás helyekért.
Persze maradjon R10!
Gondolom Tamás úgy értette, hogy ha most levonnánk a góljait az összesből, akkor elég megalázó helyen állnánk...otto'o írta:erős középcsapat???
ne tedd magad nevetség tárgyává![]()
![]()
és egyúttal világossá hogy ki a szakmailag marha![]()
![]()
én nem a látványosságot vagy a gólokat kérem rajta számon
hanem a futómennyiséget és a küzdeni akarástvarga tamás írta:Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy hozzá nem értő.
varga tamás írta:Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy hozzá nem értő.
Ez jó vicc! Most nem akarom felsorolni a csapatot, így csak annyit, hogy nagyon erős keret van így nélküle is nagyon erős a csapat!varga tamás írta:És kérek mindenkit: lehet kritikát megfogalmazni R10-zel szemben, de azért a tényeket vegyük már figyelembe - az ideieket is, és a korábbiakat is. Nélküle erős középcsapat lennénk, az Atléticoval harcolnánk az UEFA-kupás helyekért.
Ez valami vicc?varga tamás írta: Nélküle erős középcsapat lennénk, az Atléticoval harcolnánk az UEFA-kupás helyekért.
Érdekes névsor, de egy ponton hatalmasat hibádzik. Mégpedig Ronaldinho esetében. Már ne is haragudj, de a csapat gólkirályára azt írni, hogy nem hozta azt, ami tőle elvárható - hatalmas szakmai blődség, magyarul marhaság. Tény, nem volt annyira látványos, mint az előző két és fél szezonban, de a góljai nélkül még a BL-selejtezős helyekre sem értünk volna oda. Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy hozzá nem értő. A látványon lehet javítani, de a hasznossága messze kiemelkedő volt. A szépség nem mindig egyenlő az eredménnyel - lásd a legfrissebb példát, Argentínát a Copán.otto'o írta:na jó, akkor most nézzük meg mely játékosok nem hozták azt ami elvárható volt tőlük:
dinho, deco, guily, edmilson, motta, marquez, gio
(eto'o, messi hosszabb sérülését most csak zárójelben említem meg)
szóval nem csak a neveket kell nézni hanem a teljesítményt is
mert lehet hogy rijkaard nem egy kaszparov, de azt biztos nem ő tanácsolta hogy bénuljanak le egyesek
Ilyen szinten szerintem sem kell rákenni a sarat. Sokmindenben hibás, én nem is marasztalom, de 90%ban a 4-3-3at nyomtuk, amivel BL-t nyertünk, és amiben mindneki nagyon jól érvényesült. Az már más tészta, hogy amikor kellett volna, akkor nem tudott változtatni, mondjuk taktika terén...LG írta:olyan felállást választ amelyben nem tudnak érvényesülni...
Hogy csak 1 példát mondjak: Nézzük meg Ronaldot Luxenburgo előtt, alatt, és után...vagy pl. Rault most Capello alatt.
Igen,sajnos nagyon benne volt a keze,de akkor sem csak Ő volt a hibás...a taktika amit alkalmazott az ő sara...de a játékosok nem tudtak koncentrálni a végén és ebből lett a gól,szóval a kettő együttese,azaz: frank+játékosok....varga tamás írta: Nem, nem minden vereségért felelős Frank. De a betis és az espanyol elleniért igen. Csakis ő, egyedül ő. Egygólos vezetés után befejeződött számára a mérkőzés. Aki ezt nem látta, az vagy vak, vagy dilettáns.
Nem, nem minden vereségért felelős Frank. De a betis és az espanyol elleniért igen. Csakis ő, egyedül ő. Egygólos vezetés után befejeződött számára a mérkőzés. Aki ezt nem látta, az vagy vak, vagy dilettáns.FCB_gábor írta:Szerinted ha az mu, chelsea stb csapatok hátrányban vannak az első félidőben akkor teljesen új taktikával jönnek ki a 2. félidőre? Arról nem is beszélve, ha vezetnek. Nem értem, mit kellett volna újítani?noname írta:Ezek az edzők mind sokkal jobban mint Frank sztem.Lásd a Betis vagy Espanyol meccset, ahol vezettünk, de csak idő kérdése volt h mikor egyenlít az ellenfél.Frank semmit se tudott újítani a csapat játékán.
Szerintem egyik mérkőzésben sem volt benne az egyenlítés és arról végképp nem Frank tehet, hogy a figyelmetlen játékos elalszik egy szabadrugásnál.
Amikor kikapunk mindig Rijkaard a hibás, de ha nyerünk akkor azt csak a sztárjátékosainknak köszönhetjük.
Ezek az edzők 2-3x olyan régen űzik ezt a szakmát és teljesen más bajnokságban is dolgoznak. Egyszer végre említsetek már valakit aki a primeraban alakit évről-évre!
Nem új taktikáról beszéltem.Amikor előnyben voltunk nem egyszer beállította a csapatot védekezni, amire legtöbbször ráfáztunk és az ilyen vereségek elsősorban az edző hibái. Ha hátrányban voltunk pedig nem tudta a cseréivel felpörgetni a játékot.Jövőre össze kell szednie magát.FCB_gábor írta:1. Szerinted ha az mu, chelsea stb csapatok hátrányban vannak az első félidőben akkor teljesen új taktikával jönnek ki a 2. félidőre? Arról nem is beszélve, ha vezetnek. Nem értem, mit kellett volna újítani?
2. Ezek az edzők 2-3x olyan régen űzik ezt a szakmát és teljesen más bajnokságban is dolgoznak. Egyszer végre említsetek már valakit aki a primeraban alakit évről-évre!
1. Elég fura a felfogásod a fociról...FCB_gábor írta:1. Szerinted ha az mu, chelsea stb csapatok hátrányban vannak az első félidőben akkor teljesen új taktikával jönnek ki a 2. félidőre? Arról nem is beszélve, ha vezetnek. Nem értem, mit kellett volna újítani?
2. Ezek az edzők 2-3x olyan régen űzik ezt a szakmát és teljesen más bajnokságban is dolgoznak. Egyszer végre említsetek már valakit aki a primeraban alakit évről-évre!