Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
01:33 - Sacchi nevű kedves felhasználónk Irdningből jelenti, hogy Guti amióta megérkezett az ausztriai edzőtáborba egyetlen aláírást sem osztott ki, sőt a helyszíni tudósítónk szerint trágár módon utasította el az autógrammvadászokat. A Raúlról kialakult kép úgy fest helyteálló, a csapatkapitány ugyanis roppant szimpatikusan viselkedik, akárcsak Fabio Cannavaro, aki a legtöbb aláírást osztotta ki. (madridista.hu)
Ha új Real nem is leszünk, egy bomba bármikor robbanhat a sok sztár miattLG írta:Azért elkondolkadtato amit mond. Nehogy igaza legyen.
Á, ne viccelj már, ilyen jó edzővel gyerekjáték ezt megoldaniLG írta:Azért elkondolkadtato amit mond. Nehogy igaza legyen.
Azért elkondolkadtato amit mond. Nehogy igaza legyen.Scorpio írta:Casillas a Barcelonát bírálja!
A spanyol Real Madrid elsőszámú kapusa, Iker Casillas a rivális, FC Barcelona átigazolási politikáját bírálja a spanyol lapokban.
- Meggyőződésem, hogy rossz választás volt Thierry Henry Barcelonába való csábítása! - mondta Casillas. A mostani Barca emlékeztet engem a korábbi Realra. Nekik most sok jó játékosuk van: Messi, Eto'o, Ronaldinho, Deco, Inieste, Xavi és most már Henry! Olyan nevek, akiknek egyszerre a pályán kellene lenniük. De tudjuk, hogy erre nincs mód! Szerintem a gond az is, hogy a fent említett játékosok védekezni nem tudnak!
(foci24.com - Fedor János)
Ne aggódj Casillas, mi megtudjuk oldani!
Remélem beválik a játék ha 4-en vannak a pályán és akkor majd ontják a gólokat Casillas meg gondolkodhat decemberig hogy mivel magyarázkodjon!el fuero írta:Már előre fél h ők 4en fogják rohamozni a kapuját.
Franco írta:istenem ezért hogy elmagyaráztam hogy miért a madrid felkészülését figyelik ezért vagyok dedos amugy én ennek a cimnek nagyon nem örülöknoname írta:Franco, nem veszed észre h olyan vagy mint egy dedós sok más madridistával együtt. Mindig ezzel jöttök h XX. század legjobb csapata.Ki nem [auto_cenzúra] le![]()
rosszul fogalmaztam nem a cimnek nem örülök hanem annak ami ezzel járnoname írta:Nagyon nem örülsz a címnek, de azért az aláírásod is az.Persze
istenem ezért hogy elmagyaráztam hogy miért a madrid felkészülését figyelik ezért vagyok dedos amugy én ennek a cimnek nagyon nem örülöknoname írta:Franco, nem veszed észre h olyan vagy mint egy dedós sok más madridistával együtt. Mindig ezzel jöttök h XX. század legjobb csapata.Ki nem [auto_cenzúra] le![]()
tetzik nem tetszik ez az igazság erös barátomVito írta:http://www.youtube.com/watch?v=vwK48IY9iJoa XX. század legjobb csapata
a véleményem 0.33 és 0.35 között megtalálható
rosszul értelmeztétek volt egy ilyen kérdés miért a madridrol cikkeznek én meg elmondtam azért mert mi lettünk a bajnokok ( tök mind 1 milyen körülmények között mert azt nem jegyzik) meg azért mert a madrid egy nagy csapat és itt vannak ausztriábagrecki írta:Azért kár lenne elvitatni tőlük azt a XX. század legjobb csapata elismerést, mert azt bőven kiérdemelték szerintem. Az viszont tényleg szánalmas, hogy mindig ezzel jönnek. De nincs ezzel semmi gond, mert a következő 100 évben a Barcelona fogja uralni a nemzeti és a nemzetközi porondot is!
(Persze, ha csak megengedik nekem a madridista barátaink, hogy ennyi elfogultság szoruljon belém...)