Off: Azt sajnálom, hogy Mészöly nem volt ottbarca99 írta:Tornyi, Várhidi, meg Nyilasi.gajeraro írta:Kik voltak a zuhanyhíradóba és mit mondtak?

Off: Azt sajnálom, hogy Mészöly nem volt ottbarca99 írta:Tornyi, Várhidi, meg Nyilasi.gajeraro írta:Kik voltak a zuhanyhíradóba és mit mondtak?
Tornyi, Várhidi, meg Nyilasi.gajeraro írta:Kik voltak a zuhanyhíradóba és mit mondtak?
OFF:Dettó ugynaígy látom... Nem tudom miért de szájmenésed van, és te mindenkinél okosabbnak érzed magad (szerintem, nkem ez így jön le, aztán lehet h nem) választ köszi nemkérek, mivel ez csak egy saját szerény vélemény voltroonie írta: Te menstruálsz vagy mivan veled? mindenről meg van a véleményed, mindenbe beleszólsz, és mindenről negatív a véleményed. Bocs, de ezt veszem észre. Még ha van amikor igazad is van, de olyan mintha teljesen mindegy lenne mire de negatív dolgot mondasz. Csak közöltem hátha valakit érdekel. Tudom, te meg csak közlöted a véleményed, nekem is mindenről van véleményem mégsem írok rá mindenre választ.
Ő túl fiatal a Milanhoz.Lehet Thuram kell majd nekik.roonie írta:Ezqu?Replay írta:Én csak azt unom már, hogy a mocskos milan mindig tőlünk akar igazolni.
Ott sátraznak a klubház előtt és könyörögnek, csak adjunk már el nekik vkit.
Ezqu?Replay írta:Én csak azt unom már, hogy a mocskos milan mindig tőlünk akar igazolni.
Ott sátraznak a klubház előtt és könyörögnek, csak adjunk már el nekik vkit.
Te menstruálsz vagy mivan veled? mindenről meg van a véleményed, mindenbe beleszólsz, és mindenről negatív a véleményed. Bocs, de ezt veszem észre. Még ha van amikor igazad is van, de olyan mintha teljesen mindegy lenne mire de negatív dolgot mondasz. Csak közöltem hátha valakit érdekel. Tudom, te meg csak közlöted a véleményed, nekem is mindenről van véleményem mégsem írok rá mindenre választ.varga tamás írta:Magyar szakértő - nevetségesen hangzik. Az is. Én inkább kihagyom, mert csak elküldeném őket a sunyiba.roonie írta:OFF
Most 19.30-tóla Sport1-en a Zuhanyhíradó c. műsorban a "riporter" és a három szakértő többek közt arról is beszél, hogy mi lesz a Barcelonai 4 csatárral, taktikákról, stb.
Szerintem érdemes lehet nézni.
ON
Magyar szakértő - nevetségesen hangzik. Az is. Én inkább kihagyom, mert csak elküldeném őket a sunyiba.roonie írta:OFF
Most 19.30-tóla Sport1-en a Zuhanyhíradó c. műsorban a "riporter" és a három szakértő többek közt arról is beszél, hogy mi lesz a Barcelonai 4 csatárral, taktikákról, stb.
Szerintem érdemes lehet nézni.
ON
Lehet oda kéne adni mert jövőre már ennyit sem ér igaz én annak a híve vagyok hogy adjunk neki még egy esélyt de jobban járunk ha most eladjuk és veszünk valami fiatal támadót!Scorpio írta:Szerintem 25m-ért mehet!
És?mypeter írta:De a cikk aszongya, hogy 75Mio a kivásárlási ára 2010 előtt.......
Arsenal idén biztos nem adja el és nem is kell nekünk.Talán jövőre. Deco-t azért adnám el mert ha esetleg nem nyerné vissza formáját következő szezonban biztos eladjuk és akkor kapunk érte 5-10m€ talán. Iniesta felnőtt a feladathoz tudná pótolni.grecki írta:Ennyiért, vigyék!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebből simán megvesszük Fabregast!