Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami oylasmi, mert nem adta meg a bíró az tutiRichi írta:Gol del Dundee United anulado por una supuesta falta en el salto
ez azt jelenti h gólt kaptunk csak nem adta meg a bíró szabálytalanság miatt:D?
bolond-Deco- írta:Ronal.10 írta:én meg haverokkal mászkálhattam vona még a dunán hülyültünk vona de futottam haza...Zozzy 5 írta:Na, ettől maradhattam volna még haverokkal tengózni...
A SK meg húzza le magát a retyónÉs ezeknek a pancsereknek adták oda a bajnokság közvetítési jogait...
![]()
Jóccakát.![]()
![]()
Jóccakát.
Ejjejj hát nem örültök Péternek ?:D
Ronal.10 írta:én meg haverokkal mászkálhattam vona még a dunán hülyültünk vona de futottam haza...Zozzy 5 írta:Na, ettől maradhattam volna még haverokkal tengózni...
A SK meg húzza le magát a retyónÉs ezeknek a pancsereknek adták oda a bajnokság közvetítési jogait...
![]()
Jóccakát.![]()
![]()
Jóccakát.
én meg haverokkal mászkálhattam vona még a dunán hülyültünk vona de futottam haza...Zozzy 5 írta:Na, ettől maradhattam volna még haverokkal tengózni...
![]()
Jóccakát.
nem talált... Végeredmény: Dundee United 0 - 1 BarcelonaRichi írta:ez 0:0 lesz
Legalább megnézed BesenyeitZozzy 5 írta:Red Bull Air Race...Elmennek ezek a fszba
én tényleg nem érdekel a mostani eredményt!!! az idegeimet pihiztetem a tétmeccsekre....most csak élőben szerettem volna meglesi, h mégis mit is tud ez a turé, bojan, dos santos....henry-Deco- írta:gejzy10 írta:te tényleg nem vagy semmi...mit nyavajogsz már...1 hete edzenek...-Deco- írta:Azért elég kellemetlen lenne, ha nem nyernénk meg a meccset...
csomóan csak képről ismerték egymást...várd meg az első tétmeccset...
Hát ne haragudj már![]()
Mi az hogy nyavajgok?Én nem nyavajgok
![]()
Csak jó lenne nyerni, meg vagyunk olyan jók, hogy megnyerjük, de nem nyavajgok